nikt Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 Witam ! Niby znajdka jakich wiele, ale daję na forum tylko ze względu na stan. Żabka , 70% farby na pochwie ....ale najlepsze zobaczyłem dopiero jak chwyciłem za rękojeść i wyciągnąłem go z pochwy.Cała głownia dokładnie pokryta smarem.....jeszcze pachniał !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikt Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 A tak wyglądał po umyciu w benzynie. 100 % lustra ! .pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon10 Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 super stan,gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 niezle niezle :)WP widoczne z daleka.pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Ja cież nie mogę. Z nierdzewki, nigdy niewyjmowany, fotomontaż czy co???:))))Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Cudo! Rzadko się trafia taki wykopek.. więcej zdjęć daj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Cód - miód =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winchester Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 niby nic " ??? super fant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Wiadomo -przedwojenna- robota.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Piękny! A jak go czyściłeś, żeby wylazł z pochwy? Bo ja się męczę ze swoim, lezy w ropie,ale z miernymi skutkami na razie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Po stanie głowni widać, że większych oporów przy wyciąganiu z pochwy raczej nie było, chyba że się mylę? :>Gratuluję, nie do wiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikt Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 Żeby wyszedł ? Po prostu go wyjąłem. Zagubione trzy domki w środku lasu w Borach Tucholskich. Coś czułem że trzeba szukać po prostu zaraz za płotem. No i się zaczęło - puszki,śruby,setki śmieci wyrzucanych przed dziesiątki lat prosto za płot.Po kilku minutach kursu rozpoznawania odpadków fiskars odsłonił uchwyt ....Pociągnąłem delikatnie a bagnet wychodził jak z masła ...pewnie szrot bez pochwy pomyślałem w pierwszej chwili...dopóki w słońcu nie zabłyszczała głownia. Dopiero po wyjęciu bagnetu wykopałem pochewkę..;-) A tak wyglądał przed umyciem w benzynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 Cholera, no to masz farta.. Jeszcze smar na nim był.. Ja to się pewnie będę musiał męczyć bo za nic nie chce bydlę wyjść. Ech :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirkoni Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 ...pośród śrubek, puszek, stert śmieci.....jeżeli udało sie go wyciagnąć z takiego terenu, to myślę że testowany tam był nowy rutus....mylę sie czy nie???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 Co jak co, ale głownie polskich bagnetów zawsze ładniej się zachowują niż np. niemieckich, przynajmniej z mojego doświadczenia tak wynika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwerty Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 WItam.Przepraszam że dołanczam się do tematu ale nie chciałem zakładac nowego .Znalazłem taki sam bagnet jak kolega tylko mój niestety nie ma żabki, kiedy go wyciągnołem z ziemie nie dało się go wyciągnąć z pochwy.co mam zrobic zeby go wyjąć? zanużyć na tydzień w occie moze to cos pomoze?Prosze pomóżcie miPozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk6 Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Mój znajomy w takiej sytuacji obciął gałkę z pochwy i napuszczał jakiegoś smaru czy oleju aż bagnet wyszedł. Jak pochwa ma dziurę to nie powinno być problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwerty Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 dziekuje za podpowiedź jak uda mi sie wyjąc bagnet z pochwy i go wyczyszcze to dam foty na forum jeśli chcecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.