wojna1939 Napisano 30 Wrzesień 2007 Autor Napisano 30 Wrzesień 2007 Chwała,J.: chyba sam siejesz te sreberka hi hiCo u innych nawet nie pytam - zdaje sie, że niektórzy zeszli głęboko poniżej zasięgu wykrywek...M.
Jarosław Napisano 30 Wrzesień 2007 Napisano 30 Wrzesień 2007 WitamA oto jeszcze dwa z wczoraj , niestety ze względu na padający deszcz fotki nie wyszły w terenie wrzucam je dziś .Koledzy aura pogodowa najuczeniej nie sprzyja wykopkom , to może byśmy gdzieś na piwko razem skoczyli . Termin i godzinę wybór lokalu zostawiam wam do przemyślenia .pozdrawiam ... J ...
sqn Napisano 30 Wrzesień 2007 Napisano 30 Wrzesień 2007 WitamTo ja tez wrzuce jakieś sreberka z dziś. Moze innym razem bedzie ich wiecej:)Pozdr.
Jarosław Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 WitamFotki z dziś .Krótki godzinny spacer po przeczesanym polu , pomimo zmiany piszczałki sreberko też wyszło .
Jarosław Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 Panowie to jak z tym spotkaniem przy piwku ?
Jarosław Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 Czy w ogóle jest ktoś zainteresowany takim spotkaniem ??pozdrawiam ...J...
wojna1939 Napisano 3 Październik 2007 Autor Napisano 3 Październik 2007 Chwała,jasne, że jest tylko nie ma czasu jak co niektórzy hi hi...jak tylko znajdę chwilę to dam znać - mam teraz nietuzinkowe urwanie głowy hi hi... duuuużo pracy i do tego przeprowadzka w firmie ha ha.M.
Spiderski Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 Podpisuje się pod spotkaniem. Poinformujcie o terminie na forum.pozdrArtur
Spiderski Napisano 4 Październik 2007 Napisano 4 Październik 2007 Witam! Trafiłem wczorajszego dnia taką oto pieczęć. Czy ktoś umie powiedzieć co oznaczają litery. Kojarzę że to zapewne czyjeś inicjały.pozdrawiamArtur
luger Napisano 4 Październik 2007 Napisano 4 Październik 2007 Sugerując się inicjałami pieczęć należała do Joachima Ribbentropa albo.... do Raczka:)
Jarosław Napisano 4 Październik 2007 Napisano 4 Październik 2007 Witam A ja już myślałem że zgubiłem moją pieczęć na dobre dzięki ci (Spiderski) myślę że oddasz bez oporów , nawet mogę ci powiedzieć gdzie zgubiłem hi hi.pozdrawiam ...J...P.S.To jak z tym piwkiem , idziemy ?
wojna1939 Napisano 4 Październik 2007 Autor Napisano 4 Październik 2007 Chwała,że niby kiedy? Jakieś propozycje?M.
der K. Napisano 4 Październik 2007 Napisano 4 Październik 2007 Witam Jako było nie było pomysłodawca (zaczęło się od rozmowy z Fuksem) hihi...może wstępnie zaproponuję:Sobota za tydzień tj 13(!).10Jednak nic na siłę..może wcześniej ,może później..tak co by każdemu bez bólu pasowało (to pewnie niemożliwe;) Co do znajdek to osobiście wolę takie które same przez się mówią" gdzie leżały a nie tylko fenisie i fenisie ;)Pozdrawiam der K.PS. Fajna pieczątka..gratuluję
der K. Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 WitamDzisiaj to juz sam nic z tego co napisalem nie rozumiem Zloze to na karb ciezkiego dnia hihi Chodzilo mi o to ze na termin spotkania proponuje sobote 13.10. Macie jakies propozycje?Pzdr der K.
sławek1989 Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 Panowie z moich okolic. Gratuluje ciekawych fantów. Ja mieszkam koło Świdwina. Pozdrawiam
czarnykot Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 ...witam Koszalinian :)Sam jestem z okolic tego miasta :) niestety w sobotę mam zajęcia na uczelni :P więc i Was nawiedzić bym nie mógł ;>Załóżcie stronkę to chętnie pooglądam :)
Jarosław Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 WitamSobotnia wyprawa zaowocowała w pierwszą 6 funtową kule o wadze 2,30kg / 8,4 cm .pozdrawiam ...J...
Spiderski Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 Witam w niedziele po spacerze na Górze Chełskiej wyszło mi takie coś - obrączka...pozdrArtur
Spiderski Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 Wyszedł mi także taki guzik z numerkiem 5pozdrArtur
Spiderski Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 Druga strona guziola. Co oznaczają literki B.HpozdrArtur
Spiderski Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 zdjęcie do poprzedniego postu ......pozdrArtur
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.