Skocz do zawartości

Koszalin vol. XI

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 279
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Witam

A oto jeszcze dwa z wczoraj , niestety ze względu na padający deszcz fotki nie wyszły w terenie wrzucam je dziś .

Koledzy aura pogodowa najuczeniej nie sprzyja wykopkom , to może byśmy gdzieś na piwko razem skoczyli . Termin i godzinę wybór lokalu zostawiam wam do przemyślenia .

pozdrawiam ... J ...

Napisano
Chwała,

jasne, że jest tylko nie ma czasu jak co niektórzy hi hi...
jak tylko znajdę chwilę to dam znać - mam teraz nietuzinkowe urwanie głowy hi hi... duuuużo pracy i do tego przeprowadzka w firmie ha ha.
M.
Napisano

Witam
A ja już myślałem że zgubiłem moją pieczęć na dobre dzięki ci (Spiderski) myślę że oddasz bez oporów , nawet mogę ci powiedzieć gdzie zgubiłem hi hi.

pozdrawiam ...J...

P.S.

To jak z tym piwkiem , idziemy ?

Napisano

Witam
Jako było nie było pomysłodawca (zaczęło się od rozmowy z Fuksem) hihi...może wstępnie zaproponuję:
Sobota za tydzień tj 13(!).10
Jednak nic na siłę..może wcześniej ,może później..tak co by każdemu bez bólu pasowało (to pewnie niemożliwe;)

Co do znajdek to osobiście wolę takie które same przez się mówią" gdzie leżały a nie tylko fenisie i fenisie ;)

Pozdrawiam der K.

PS. Fajna pieczątka..gratuluję

Napisano
Witam
Dzisiaj to juz sam nic z tego co napisalem nie rozumiem
Zloze to na karb ciezkiego dnia hihi

Chodzilo mi o to ze na termin spotkania proponuje sobote 13.10.
Macie jakies propozycje?
Pzdr der K.
Napisano

...witam Koszalinian :)

Sam jestem z okolic tego miasta :) niestety w sobotę mam zajęcia na uczelni :P więc i Was nawiedzić bym nie mógł ;>
Załóżcie stronkę to chętnie pooglądam :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie