Jarosław Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 I tradycyjnie sreberka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 30 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Chwała,J.: chyba sam siejesz te sreberka hi hiCo u innych nawet nie pytam - zdaje sie, że niektórzy zeszli głęboko poniżej zasięgu wykrywek...M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 WitamA oto jeszcze dwa z wczoraj , niestety ze względu na padający deszcz fotki nie wyszły w terenie wrzucam je dziś .Koledzy aura pogodowa najuczeniej nie sprzyja wykopkom , to może byśmy gdzieś na piwko razem skoczyli . Termin i godzinę wybór lokalu zostawiam wam do przemyślenia .pozdrawiam ... J ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqn Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 WitamTo ja tez wrzuce jakieś sreberka z dziś. Moze innym razem bedzie ich wiecej:)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 WitamFotki z dziś .Krótki godzinny spacer po przeczesanym polu , pomimo zmiany piszczałki sreberko też wyszło . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 Panowie to jak z tym spotkaniem przy piwku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 Czy w ogóle jest ktoś zainteresowany takim spotkaniem ??pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 3 Październik 2007 Autor Share Napisano 3 Październik 2007 Chwała,jasne, że jest tylko nie ma czasu jak co niektórzy hi hi...jak tylko znajdę chwilę to dam znać - mam teraz nietuzinkowe urwanie głowy hi hi... duuuużo pracy i do tego przeprowadzka w firmie ha ha.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 3 Październik 2007 Share Napisano 3 Październik 2007 Podpisuje się pod spotkaniem. Poinformujcie o terminie na forum.pozdrArtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 4 Październik 2007 Share Napisano 4 Październik 2007 Witam! Trafiłem wczorajszego dnia taką oto pieczęć. Czy ktoś umie powiedzieć co oznaczają litery. Kojarzę że to zapewne czyjeś inicjały.pozdrawiamArtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 4 Październik 2007 Share Napisano 4 Październik 2007 Druga strona .....pozdrArtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 4 Październik 2007 Share Napisano 4 Październik 2007 Sugerując się inicjałami pieczęć należała do Joachima Ribbentropa albo.... do Raczka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 4 Październik 2007 Share Napisano 4 Październik 2007 Witam A ja już myślałem że zgubiłem moją pieczęć na dobre dzięki ci (Spiderski) myślę że oddasz bez oporów , nawet mogę ci powiedzieć gdzie zgubiłem hi hi.pozdrawiam ...J...P.S.To jak z tym piwkiem , idziemy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 4 Październik 2007 Autor Share Napisano 4 Październik 2007 Chwała,że niby kiedy? Jakieś propozycje?M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 4 Październik 2007 Share Napisano 4 Październik 2007 Witam Jako było nie było pomysłodawca (zaczęło się od rozmowy z Fuksem) hihi...może wstępnie zaproponuję:Sobota za tydzień tj 13(!).10Jednak nic na siłę..może wcześniej ,może później..tak co by każdemu bez bólu pasowało (to pewnie niemożliwe;) Co do znajdek to osobiście wolę takie które same przez się mówią" gdzie leżały a nie tylko fenisie i fenisie ;)Pozdrawiam der K.PS. Fajna pieczątka..gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 4 Październik 2007 Share Napisano 4 Październik 2007 I miętusy" też lubię hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 5 Październik 2007 Share Napisano 5 Październik 2007 WitamDzisiaj to juz sam nic z tego co napisalem nie rozumiem Zloze to na karb ciezkiego dnia hihi Chodzilo mi o to ze na termin spotkania proponuje sobote 13.10. Macie jakies propozycje?Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek1989 Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 Panowie z moich okolic. Gratuluje ciekawych fantów. Ja mieszkam koło Świdwina. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 ...witam Koszalinian :)Sam jestem z okolic tego miasta :) niestety w sobotę mam zajęcia na uczelni :P więc i Was nawiedzić bym nie mógł ;>Załóżcie stronkę to chętnie pooglądam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 WitamSobotnia wyprawa zaowocowała w pierwszą 6 funtową kule o wadze 2,30kg / 8,4 cm .pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 Witam w niedziele po spacerze na Górze Chełskiej wyszło mi takie coś - obrączka...pozdrArtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 Wyszedł mi także taki guzik z numerkiem 5pozdrArtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 Druga strona guziola. Co oznaczają literki B.HpozdrArtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 i cała reszta ......pozdrArtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 zdjęcie do poprzedniego postu ......pozdrArtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.