camene Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 i srebrny pierścień a ponadto dopisały zbożowe" feningi.Wesołych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
camene Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Michu zapadł w zimowy sen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
camene Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Dzisiejsze sreberka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
camene Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Było też sporo kulek od szrapneli i innych drobiazgów.Widzę,że dla niektórych sezon się już chyba skończył:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sqn Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 WitamDla mnie jeszcze sezon trwa:) Po świętach mi wyszedł medalik austro węgierski.Pozdr.Piotr Link to comment Share on other sites More sharing options...
sqn Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarnykot Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 ...tak sobie myślę.... polmosy nie mogą być moimi ostatnimi fantami wykopanymi" w tym roku:) dziś więc wyskoczyłem na godzinkę i.... trzy nowotki mi się trafiły i guzik... :| masakra.... jeszcze saperkę połamałem bo zmarznięta ziemia :| no nic...Wszystkiego naj naj w nowym roku Wam życzę :)pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarosław Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Życzę Szczęśliwego Nowego Roku 2008 i takich lub lepszych stanów monet jak w katalogu .Na fotce 3 Gröscher 1782A , mało spotykana monetka na naszym terenie .Pozdrawiam … Jarosław … Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojna1939 Posted December 31, 2007 Author Share Posted December 31, 2007 Chwała,najlepszych chwil spędzonych z historią (ta wielką i mniejszą, nieznaną) i oby wypady na leślne spacery obfitowały w to co lubicie najbardziej...tego i więcej Wam życzę - ja - M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dariusy Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :)Zycze takze czasu na poszukiwania,a reszta przyjdzie sama :)Pozdrawiam dariusy Link to comment Share on other sites More sharing options...
camene Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Witam.Wczoraj zaliczyłem krótki wyskok do lasku i tym samym rozpocząłem swój kolejny rok poszukiwań.Pierwszymi fantami były PRL-owe grosze.Im dłużej kopałem tym było coraz ciekawiej,aż w końcu trafiłem coś fajnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
camene Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 A tak swoją drogą to już mogłaby się skończyć ta zima.Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiderski Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Ktoś tu miał jechać do pracy, a nie rozkopywać nam tereny!!! HehehehepozdrArtur Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarnykot Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Panowie i co z tą stroną ? powstaje ?:) Chętnie bym pooglądał fanty z terenów dawnego województwa koszalińskiego :) pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojna1939 Posted January 4, 2008 Author Share Posted January 4, 2008 Chwała,prace trwaja nieustannie i trwać będą długo - strona ma się rozwijać. Doszło trochę rzeczy do galerii, nowy dział - zasłyszane (jeszcze kończę, ale już można czytać) i możliwość powiększania fotek, jeszcze nie wszystkich - muszę poprzerabiać wszystkie fotki w galeriach ha ha - ale już nowe będą z powiększaniem opcjonalnie... Jeśłi jakies opisy budzą Waszą wątpliwość, czy też są jakieś nieścisłości - dajcie znać na maila.www.historyczny-koszalin.plJak tam Wasze noworoczne wypady?Tymczasem - M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarnykot Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Dziękuję za link Panie M. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarnykot Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 może ta końcówka roku nie była taka beznadziejna?:) Owy guzik, który znalazłem z tymi nowotkami... prawdopodobnie nie jest zwykłym guzikiem :Phttp://www.odkrywca.pl/guzik-huzarow-gdanskich,570118.html#570118pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
camene Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Artur - Niestety musiałem zostać.Zdecydowanie wolałbym teraz nie marznąć a kopać arabskie i hiszpańskie monetki.Fancik z końca roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
camene Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
camene Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 i jeszcze jeden. Link to comment Share on other sites More sharing options...
camene Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
camene Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 druga strona nieczytelna Link to comment Share on other sites More sharing options...
camene Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 ...i guzik.Darz dół. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiderski Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 CAMENE - czy te twoje monetki są czyszczone w domu, bo mam wrażenie, że za bardzo je czyścisz i dlatego są takie nieczytelne. Ja ostatnio nawet wodą nie myję niczego.pozdrArtur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiderski Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Ale i widać, że znalezione gdzieś w kwaśnym lesie. Widać po tym guziczku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.