Skocz do zawartości

Panowie okazja hełm SS

huk 100

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
mój sąsiad ma oryginalny niemiecki hełm z godłem SS tylko bez fasunku w środku po lewej stronie chyba... czy po prawej jest oryginalne godło SS a po drugiej stronie jest godło no jeszcze są zarysy jak będę miał okazję to wpadnę i zrobię parę fotek hełm jest zdrowy bez żadnej dziury tylko szkoda że fasunku nie ma on ten hełm dawno dawno temu znalazł na polu znalazł z 10 takich hełmów z jego opowiadań i sprzedawał a wszystkie w stanie bardzo dobrym pozdrawiam Artur:D
Napisano
Artur! K..a idź spać to nie żarty jest noc po dobranocce dawno jak Cie rodzice albo co gorsza ten niepełnosprawny kuzyn co zasuwa motorem po hałdach dopadna ze siedzisz przy komputerze to bedzie wija ze hej, prokuratura, sąd rodzinny i te sprawy.

go home and die.
Napisano
Za kilka lat nie będą ludzie poszukiwać na polach i w lasach, tylko będą szukać domów obecnych poszukiwaczy a potem w nocy nalot :) i tak będą zdobywać fanty :) ale zawsze i oni mogą zostać odkryci :) poszukiwani poszukiwacze :P
Napisano
Poszukiwany-poszukiwana?

Nie chcę was martwić, ale ten pierwszy hełmik ma runy narysowane dosłownie szkolną kredą he,he
Jak nie pójdzie to sie wytrze no nie? Kupujesz real foto...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie