Skocz do zawartości

co robicie-profil zawodowy poszukiwaczy

danieloff

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
1. Już skończona informa (5-lat) na Polibudzie Gdańskiej
2. Jeszcze nie skończone zarządzanie na tejże pięknej uczelni.
3. Praca? Jak wpadnie w ręce, to będzie.
  • Odpowiedzi 139
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Jestem młodym emerytem z wojska. Dużo się naskakałem, napływałem , teraz kopię w ziemi,bo ją ukochałem.
Pozdrawiam.
Napisano
Qrna troche glupio ale co tam
Technik elektronik , elektronika parajacy sie dorywczo serwisowo.Pracuje w branzy samochodowej (produkcja podzespolow) jako kontroler jakosci czyli ISO , OS i tym podobne sprawy napedzajace koszta.
Napisano
Witam elyte poszukiwaczy, i tak nie bedzie to miarodajne.Widać wpisy samych uczonych głów i uczniów, chyba się nie spodziewacie że wpisze sie teraz ktoś kto jest po zawodówce i pracuje na budowie :)
Napisano
ocieram,się o budowy.pozdrawia prawie architekt lub inżynier urbanista, okaże się we wrześniu
Napisano
Dlaczego od razu na budowie, a nie w fabryce pinezek. Ja pracuję na budowie i nie przeszkadza mi to w poszukiwaniach(chyba że brak czasu w lecie). Przy okazji jeszcze studiuję na politbudzie w Częstochowie. A na budowie jestem w kadrze kierowniczej, ale też jest fajnie.
Napisano
Licencjat z politologii, specjalność integracja europejska. Obecnie na uzupełniających magisterskich, specjalność bezpieczeństwo narodowe. Praca tymczasowo wykonywana: woźny :] Nie ma to jak wolny rynek pracy... hue hue hue... :) Ale przetrwać trzeba.
Napisano
Witam , jak wszyscy to wszyscy :
mgr inż Ekonomii i organizacji pracy ( PW)
doktorat w toku z mechaniki pojazdów
Zawód wykonywany : pracownik agencji reklamowej .....- produkcja

Ja to dopiero pomieszany jestem :-)))))

PZDR
PATRON
Napisano
Witam
Podstarzały student - latem kończe licencjat z ekonomii - zarządzanie finansami, wyuczony zawód - uwaga - pielęgniarz dyplomowany - taka męska odmiana pielęgniarki. Pracuję w zawodzie wyuczonym :)

Pozdrawiam Krzysiek(?)
Napisano
pracownik uczelni i instytutu naukowego, konsultant.
Specjalizacja: Systemy informatyczne w zarządzaniu, tranporcie i logistyce.

Doktorat się ciągnie, bo zamiast pisać siedzę ciągle na tym forum:)))
Napisano
Uczeń czwartej klasy LO, podobnie jak osoby w moim wieku, które dopisały sie powyżej zdaję maturkę z historii, a potem chcę się dostać na archeologię.
Młodzi poszukiwacze są wśród nas!
pozdrwiam
jadzia

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie