beaviso Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 1. Już skończona informa (5-lat) na Polibudzie Gdańskiej2. Jeszcze nie skończone zarządzanie na tejże pięknej uczelni.3. Praca? Jak wpadnie w ręce, to będzie.
SWaldek Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 wyuczony elektronik i wykonywany też elektronik w PKP-Cargo
Cyrograf15 Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Kierowca samochodowy oraz mechanik motocyklowy. Popsuje tu elitarną statystykę bo wykształcenie średnie ogólne.Wojtek
makij Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Jestem młodym emerytem z wojska. Dużo się naskakałem, napływałem , teraz kopię w ziemi,bo ją ukochałem.Pozdrawiam.
aro333 Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Qrna troche glupio ale co tamTechnik elektronik , elektronika parajacy sie dorywczo serwisowo.Pracuje w branzy samochodowej (produkcja podzespolow) jako kontroler jakosci czyli ISO , OS i tym podobne sprawy napedzajace koszta.
Łukasz Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Witam! I klasa liceum ogólnokształcącego, profilowanie mamy dopiero za rok :) Pozdrawiam, Łukasz
gumbas Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Chodzę do II klasy Liceum Ogólnokształcącego.
Piotr J. Bochyński Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 zawód wyuczony: mgr chemii (specjalność chemia środowiska)
Gość Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Witam elyte poszukiwaczy, i tak nie bedzie to miarodajne.Widać wpisy samych uczonych głów i uczniów, chyba się nie spodziewacie że wpisze sie teraz ktoś kto jest po zawodówce i pracuje na budowie :)
Gość Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 ocieram,się o budowy.pozdrawia prawie architekt lub inżynier urbanista, okaże się we wrześniu
Gość Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Dlaczego od razu na budowie, a nie w fabryce pinezek. Ja pracuję na budowie i nie przeszkadza mi to w poszukiwaniach(chyba że brak czasu w lecie). Przy okazji jeszcze studiuję na politbudzie w Częstochowie. A na budowie jestem w kadrze kierowniczej, ale też jest fajnie.
Gambit Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Licencjat z politologii, specjalność integracja europejska. Obecnie na uzupełniających magisterskich, specjalność bezpieczeństwo narodowe. Praca tymczasowo wykonywana: woźny :] Nie ma to jak wolny rynek pracy... hue hue hue... :) Ale przetrwać trzeba.
onufry Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 student 3-ego roku informatyki, dlatego umiem zalogowac sie na forum, a lopate obsluguje kolega bo jest na lesnictwie...
onufry Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 zapomnialem dodac, ze chodzimy w trzech trzeci znas sluzy w wojsku i dlatego wyjmuje fanty z dołków...
PATRON Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Witam , jak wszyscy to wszyscy :mgr inż Ekonomii i organizacji pracy ( PW)doktorat w toku z mechaniki pojazdówZawód wykonywany : pracownik agencji reklamowej .....- produkcja Ja to dopiero pomieszany jestem :-)))))PZDR PATRON
Frozzer Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 3rok geodezji na uwmmapy to moja specjalosc ;-P
Krzysiek(?) Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 WitamPodstarzały student - latem kończe licencjat z ekonomii - zarządzanie finansami, wyuczony zawód - uwaga - pielęgniarz dyplomowany - taka męska odmiana pielęgniarki. Pracuję w zawodzie wyuczonym :)Pozdrawiam Krzysiek(?)
mietek Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 pracownik uczelni i instytutu naukowego, konsultant.Specjalizacja: Systemy informatyczne w zarządzaniu, tranporcie i logistyce.Doktorat się ciągnie, bo zamiast pisać siedzę ciągle na tym forum:)))
wolff Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Ja jestem pracownikiem ochrony.Jak mam chwilkę czasu to kopię.poz.wolff
Dundee Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 po kolei-plastyk-informatyk -grafik komputerowypracuje w zawodzie (tym ostatnim :))Pozdrowionka
sapertorun Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 A ja technik analizy medycznej,ale wykonywany -glazurnik to jest mój żywioł.
Jadzia Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Uczeń czwartej klasy LO, podobnie jak osoby w moim wieku, które dopisały sie powyżej zdaję maturkę z historii, a potem chcę się dostać na archeologię. Młodzi poszukiwacze są wśród nas! pozdrwiam jadzia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.