[1920]przemo Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Dzięki Krzycho za impreze !!!Impreza przednia. Dzięki za wszystko.Za rok mam nadzieje, ze pojawimy sie w mocniejszym składzie wraz ze sprzętem dodatkowym.Pozdrowienia dla reszty uczestników - nie będę wymieniał z imion by kogos nie pominąć.Przemek - Muzeum Śląskie w KatowicachArgonauta - szykuj sie na wizytę w Górce :)sallah_al_din - aśmowego itp ... taśmowy jest chyba na końcu ... z pełnym plecakiem taśm - bo reszta ich nie ma, więc pewno dlatego założył." Powiedz mi, a od kiedy to taśmy przez obsługę biedki były noszone? Taśmy drogi kolego, były umieszczone w środki skrzyni głównej biedki, wraz z zapasowymi lufami, wodnikiem itd.Chcesz wytykać błędy innym - to ustrzeż się najpierw swoich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 http://www.thepaganfront.com/graveland/photoalbum/cieszyn2007/index.html"Fajny serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 cóż... szkoda nie dali fotek na serwerze Blood&Honour... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sallah_al_din Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 [1920]przemo" czy naprawdę nie zauważyłeś ironii w zdaniu z plecakiem i taśmowym ? Może jeszcze zaznacz że w taśmie były naboje a nie np. widelce ? Pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanus Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Dziękuję wszystkim uczestnikom za wspaniale spędzony czas i niezapomniane chwile,pozdrawiam ekipę z Białegostoku,Rzeszowa,Żor, Ośkę,Miszę,Jirzigo,Rysia,Cygankę i Skrzetuskiego i wszystkich którzy zameldowali się w Cieszynie.Mam nadzieję że i za rok uświetnicie piknik swoją obecnością.Wszystkim zaś malkontentom radzę żeby zamiast krytykować spróbowali ruszyć dupy sprzed komputera i zorganizować podobną imprezę.Na koniec podziękowania dla Krzycha,trzymaj tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafpli Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Witajcie. Powiem tak,TO BYŁA NALJEPSZA IMPREZA NA JAKIEJ BYŁEM...a było ich wiele..Zapytacie dlaczego - bo nigdzie nie było takiej atmosfery. WIELKIE DZIĘKI dla Krzyśka oraz Irka za ich wielkie zaangażowanie i poświęcenie. Mam nadzieję, że skromna pomoc jankesa ze 101 screaming eagles się przydała.Kilka słów dla krytykujących...zapraszamy do organizowania podobnych imprez....przyjedziemy...zrobimy zdjęcia...opiszemy...będzię ok...to będzie ok.POWODZENIA !!!Pozdrowienia dla wszystkich.JANKES. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafpli Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 wjazd na rynek cieszyński... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafpli Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 ...Normandia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argonauta Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Rafpli - Cieszyn to co prawda nie Caen, ale od biedy tez moze byc ;->pozdrowienia od Fryca z fotki ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argonauta Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tiger555 Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Wjazd na rynek to była historyczna chwila panowie..to było coś..ładnie panowie bardzo ładnie,,,to był dla mnie zaszczyt ze mogłem z wami iśc..POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafpli Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 ...a oto nasz fotograf...Tom...hmm...kurteczka M65...Thompson M1A1...no ładnie...a gdzie aparat ???Jeszcze raz dzięki Tom za zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafpli Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Dzięki Piotr za przybycie i wspólną walkę. Już szykuję zdjęcia na CD i wysyłam pocztą. Hej !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafpli Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Pojednanie na cieszyńskim rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafpli Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 fotka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafpli Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Jeszcze raz dzięki Krzychu za imprezę. !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argonauta Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Witamjeszcze jedna skromna galeria z Piknikuhttp://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=46380Pozdrowienia dla organizatorów i uczestnikow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszka7-1 Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Witam.Ja tak może z drobnym wyjaśnieniem mozaiki mundurowej.Ludzie,którzy szli w kolumnie na rynek pochodzą z różnych grup prezentujących najczęściej różne jednostki i różne rodzaje umundurowania.Ani się nie skarżymy,ani usprawiedliwiamy.P.S.Ośkę z ekipą w drodze powrotnej najechał TIR w Piotrkowie.Naszczęście nic nikomu się nie stało.Houk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d007 Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Dziękuję organizatorom za gościnę. Impreza jak co roku bardzo udana i klimatyczna. Szczególne pozdrowienia dla Krzyśka Neściora, Irka, Artura, Jirzego, chłopaków z Węgierskiej Górki, Przemka z MŚ.A zdjęcie przesyłam z serdecznymi pozdrowieniami dla Miszki i całej ekipy ułanów. Na parkurze pokazaliście klasę :DPozdrawiam d007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StKrsG1 Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Być może dla uczestników była to bardzo fajna impreza.Nie zapominajmy, że to nie jedyna inscenizacja w tym czasie.Lecz nie mnie to porównywać.Bardziej zaciekawił mnie innych fakt:Jak to jest, że Ci sami ludzie, w tych samych mundurach, biorąc udział w jednej (zapewne niesłusznej) imprezie są w momencie mieszani z błotem, obśmiewani w każdym szczególe?A na innej (zapewne tej słusznej) imprezie nikt, nic do nich nie ma???Czyżby atmosfera imprezy osłabiła ich wzrok i czujność?Czy może w stosunku do jednych imprez krytyka jest wskazana a wobec innych już nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cieszyniak Napisano 4 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2007 SEKCJA MIŁOŚNIKÓW MILITARIÓW C.K.H - CIESZYN 4 PUŁK STRZELCÓW PODHALAŃSKICH Składają serdeczne podziękowania wszystkim którzy przybyli na IV PIKNIK MILITARNY CIESZYN-BOGUSZOWICE. -STOWARZYSZENIU,,ORZEŁ Z WĘGIERSKIEJ GÓRKI - 1 PUŁKOWI KAWALERII KOP POD WODZĄ MICHAŁA - GRZEGORZOWI KLIMCZAK ZA ZASZCZYT ZAPREZENTOWANIA RESTAUROWANEGO PRZEZ NIEGO CZOŁGU 7TP - GRH ,,REICHSHOF" Z RZESZOWA - SRH ,, ŚLĄSK CIESZYŃSKI Z HAŻLACHA - ŻORSKIEJ GRUPIE OPERACYJNEJ - DZIELNEJ OBSŁUDZE PAK-a 37 mm - UŁANOM Z BIAŁEGOSTOKU Z ,,OŚKĄ" NA CZELE - ,,SKRZETUSKIEMU Z SANDOMIERZA - DELEGACJI MUZEUM ŚLĄSKIEGO W KATOWICACH - JIREMU VALENCIE Z ROŻNOWA W CZECHACH - MUZEUM RDZAWE DIAMENTY Z USTRONIA - IZBIE SPADOCHRONIARZY W WIŚLE - EKIPIE Z ŁODZI - TOMKOWI Z ,,PRO FOTALICJUM" - DELEGACJI Z WROCŁAWIA - DELEGACJI ZWIAZKU SPADOCHRONIARZY POLSKICH Z KRAKOWA. A TAKŻE: WSZYSTKIM LUDZIOM DOBREJ WOLI KTÓRZY PO RAZ KOLEJNY WPARLI SWĄ PRACĄ ORGANIZACJE TEJ SPOŁECZNEJ IMPREZY ORAZ DO OSTATNIEJ CHWILI POMAGALI PRZY ODBUDOWIE CIESZYŃSKIEJ BIEDKI. KU CHWALE OJCZYZNY!!! Krzysztof NEŚCIOR SMM CIESZYN 4PSP Temat ponad rocznej odbudowy Biedki wz.33 przedstawie niebawem szerzej w osobnym wątku w celu pomocy ewentualnym chętnym do zrekonstruowania następnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyganka Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Dzięki wielkie za Wspaniałą imprezę. Krzysiu tobie i całej grupie, która organizowała wieki ukłon.Jak widać ciężko Cygankę oraz Białystok Ośka, Ela, Ania"usieczyć bo nawet kontakt z Tirem nie jest w stanie zepsuć tak wspaniałych wspomnień.Tym, którzy podjeli się krytyki mam nadzieję, że mają doświadczenie związane z organizowaniem takich imprez społecznie, bo jak nie to jak to Linda powtarzał Co ty wiesz o zabijaniu". Dla wszystkich u boku mego walczących wielkie pozdrowienia w szczególności za bezkrwawą Bitwę w Dworze"Do zobaczenia mam nadzieję, że jak najszybciej na kolejnym polu walki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanus Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 101 w natarciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanus Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 101 w natarciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanus Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.