Skocz do zawartości

Dzisiaj rano

huk 100

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 458
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Nie dajcie się podpuszczać!!! nick huk100 to zakamuflowany związek zawodowy dyrektorów muzeów regionalnych ! W rozwinięciu to znaczy :HU-rtem K-opniemy 100 ton fantów! - jak się tak pozbierali do kupy to teraz pokazują ,że niby coś wykopali ,a to wszystko jest z magazynu!!!... i tej wersji będę się trzymał ...bo inaczej to mnie szlag trafi !!!
Napisano
Niech i tak będzie :}:}: wszystkim przytaknę żeby wam dogodzić heheh-ale spróbujcie mi zidentyfikować tą klamerkę jaki to wzór itp.-pozdro http://www.odkrywca.pl/prozba-o-identyfikacje-klamerki,495470.html#495470
Napisano
Huk 100 mam prośbę :) przy nazwie wątku podawaj info czy można w miarę spokojnie zaglądać czy ludzie o słabej pompce mają nie zaglądać :) ach ta zazdrość... :)
Napisano
siema huk 100, zidentyfikowałem ci klamerkę, liczbowo i w kolorach, liczbowo to klamerka numer pięćdziesięt jeden (:)), a w kolorach to: nie mam zielonego pojęcia !!! swoją drogą gratuluję, bo miłe dla oka
Napisano
lekarz mówi, że okej, he,he, grunt, to nie brać zycia za poważnie, 14.08.2007 o 22.33 urodziła mi żona prześliczną druga córeczkę, OLA !!! A odznak i tak ci zazdroszczę, 3V się, niech łopata będzie z tobą !!!
Napisano
dzięki, to jest jedyny powód, dlaczego mój nowy rutusek od 3 dni leży dziewiczy w pudełku, wrzucaj kolejne foty, narazie tylko sztacham się oglądaniem...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
  • 1 year later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie