Skocz do zawartości

Bieszczadzkie wędrówki....

WERX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Na podkarpaciu pada już 10 dni... Człowiek siedi w domu i myśli kiedy przestanie, jednak nie wytrzymałem i musiałem się wybrać w teren. No i opłacało się.....

Napisano
No cóż 8total4 próbowałem dowiedzieć się troche szczegółów –ale widzę że zostały bez odpowiedzi –mogłeś się odezwać na pocztę do mnie ale ale …. Ok. nie lubię się narzucać nie ja pierwszy powiedziałem –integracja -nie było tematu .w sobotę od ran jestem w Biesach i na Słowacji -pozdro
Napisano
Huk100 wybacz ale nie widzialem odpowiedzi :) za duzo wątków w temacie.
My planujemy niedzielę na biesy, będziesz też ?
odezwę się. pozdrawiam!
Napisano
Werx będziemy startowali z Baligrodu i po drodze jakieś wypady na boczki.
A posiadasz ewentualnie czas i chęc wybycia w teren w niedzielę ?
pozdrawiam!
Napisano
No mam chęć pojechać ale to jeszcze nic pewnego, pogoda może być kiepska, no i Baligród to mnie przytłacza... dziura na dziurze...
Napisano
Huku choć potok był dość wysoki to karpia nie było :) ale za to jak zeszliśmy z górki to wpadliśmy na smażonego pstrąga i kufelek piva... POLECAM !!!!
Napisano
No obserwuje tego Krokodyla" .... klamra jest 100 % lewa kupiona na ebay. Sztancują te klamerki współcześnie.
Napisano
ale znalejzienie trzech takich klamer na pobojowisku jest mozliwe do myslenia daje tylko stan tych klamerek z przodu jezelito podrobki to sa swietnie zrobione ja osobiscie nie spotkalem nikogo co by takie znalazl ani nikt z moich znajomych
Napisano
Werx, jednak będziemy 22-23 (sobota-niedziela) bo pozmieniały się plany z przyczyn losowych..
Rysiek-Sanok: nie ma sprawy, możemy się jakoś zmówic na weekend :)
miejmy nadzieje ze pogoda dopisze..
pozdrawiam!
  • 3 years later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie