WERX Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2007 8total4 w jaki rejon jedziecie w te Bieszczady??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 8total4 może, może ? tylko wszystko zależy od tego ile masz ...... lat...-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 12 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2007 Na podkarpaciu pada już 10 dni... Człowiek siedi w domu i myśli kiedy przestanie, jednak nie wytrzymałem i musiałem się wybrać w teren. No i opłacało się..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 12 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2007 podchodziłem potoczkiem i piękne trafienie, klamra wygląda jak by wyjęta z szuflady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 12 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2007 Ale to nie koniec, jeszcze 2 sztuki wpadły troszeczke gorsze ale i tak sa piękne bo z bagienka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 No cóż 8total4 próbowałem dowiedzieć się troche szczegółów –ale widzę że zostały bez odpowiedzi –mogłeś się odezwać na pocztę do mnie ale ale …. Ok. nie lubię się narzucać nie ja pierwszy powiedziałem –integracja -nie było tematu .w sobotę od ran jestem w Biesach i na Słowacji -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzik2 Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 same klamry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 A karpia to nie widziałeś :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 Huk100 wybacz ale nie widzialem odpowiedzi :) za duzo wątków w temacie. My planujemy niedzielę na biesy, będziesz też ? odezwę się. pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 napisałem maila :)pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 Werx będziemy startowali z Baligrodu i po drodze jakieś wypady na boczki.A posiadasz ewentualnie czas i chęc wybycia w teren w niedzielę ?pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 No mam chęć pojechać ale to jeszcze nic pewnego, pogoda może być kiepska, no i Baligród to mnie przytłacza... dziura na dziurze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Huku choć potok był dość wysoki to karpia nie było :) ale za to jak zeszliśmy z górki to wpadliśmy na smażonego pstrąga i kufelek piva... POLECAM !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł80 Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Panowie wierzyćie w to?? to już druga klamra tego gościa taka sama i niby wykopek?http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=221012037 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 14 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2007 No obserwuje tego Krokodyla" .... klamra jest 100 % lewa kupiona na ebay. Sztancują te klamerki współcześnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYSIEK-SANOK Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 8total4 jezeli mozna sie dolaczyc to daj znac,jestem zainteresowany wyjazdem,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Za zachodnią granicą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAGIL Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Pawel80 ja zaobserwowalem juz 3iniby wszystkie wykopki znad Sanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł80 Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 no ale niestety ludzie idą na to.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAGIL Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 ale znalejzienie trzech takich klamer na pobojowisku jest mozliwe do myslenia daje tylko stan tych klamerek z przodu jezelito podrobki to sa swietnie zrobione ja osobiscie nie spotkalem nikogo co by takie znalazl ani nikt z moich znajomych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 Werx, jednak będziemy 22-23 (sobota-niedziela) bo pozmieniały się plany z przyczyn losowych..Rysiek-Sanok: nie ma sprawy, możemy się jakoś zmówic na weekend :)miejmy nadzieje ze pogoda dopisze.. pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sven-s1 Napisano 12 Październik 2010 Share Napisano 12 Październik 2010 To jest ciekawe,że nie została znaleziona ani jedna sztuka broni nawet destrukt-wszystko jest za wyjątkiem jej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 Spytaj kolegów na komendzie czemu nima... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 Ładne trafienia, gratuluje miejscowek, ja uderzam znow na wiosne, zdrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.