Romo Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 Co tutaj taka cisza ostatnio ? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 Cholera jak ja nie lubię poniedziałku....Mam nadzieję, że tym razem frekwencja dopisze.Romo, ale powiem ci, że jak jeszcze dołożyłeś info o znanych ci ciekawych miejscach, to potem cały dzień miałem mętlik w głowie. Przydałoby się to jakoś uporządkować i poskładać w całość.Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 No problem , znam troche tych miejsc bespośredniood świadków , nie mogę sie tylko doczekać odwilży i sprawdzić wszystkie w realu , mam nadzieję ,że coś tam znajdziemy .Jak na razie mozemy skoczyć tam gdzie mówiłem i sie rozeznać w terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 Piotrek Ty znasz sie na starych motocyklachchodzi mi o tego Peugota o którym mówiłemw sobotę , podobno jest przedwojenny mógłbyś daćmi jakiś namiar (stronę itp.) gdzie można o tym poczytać ?chyba go od gościa odkupię Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Panowie słyszałem że wiosna idzieczas naostrzyć saperki i postaraćsię o nowe bateryjki do wykrywekMiłego dnia wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Witam,Jak na razie to wiosny nie widać. Ale wiecie co, my jak karaluch: jak się ciepło zrobi to wypełzniemy. Oby do wiosny.Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Romo, a czy to na 100% Peugeot? Szczerze mówiąc to nie znam żadnej strony o tych motocyklach. U nas nie było ich na pęczki. Tym bardziej ten musi być większej pojemnosci, skoro ma wózek boczny. A dałoby radę rzucić na niego okiem? Nie chcę Cię podkupić, tylko zobaczyć tą maszynkę. No chyba że Ciebie by nie zainteresowała, to dołaczył bym ją do swojej kolekcji(chyba że jest w stanie nie rokującym żadnych nadzieji na przyszłość)Spróbuj przez wyszukiwarkę poszukać czegoś, ale nie znając modelu, pewnie zawali Cię stronami o samochodach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Za dużo o motocyklach Peugeota wyprodukowanych przed 1945 nie ma. Wpisz w wyszukiwarce Peugeot motorcycle i zobacz na stronach które wyświetli. Kilka zdjęć jest na www.autogallery.org.ru Daj znać jesli będzie możliwość obejżenia tej maszynki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Sorry ,że zawracam gitare ;-)cos się gościowi pokreciłoale nie ma co od niego wymagać,to na pewno nie jest peugot,aczkolwiek coś na P Pegaz czy coś ?nie moge sie z nim dogadaćKurde potrzebuje jakiś cięzki motor :-)))))!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Luca!!!!!!!!!! hochkissA" Mam u babki sprawdziłem kaliber i To jest polak lub niemiec ( 7,92 )!!!!!!!!!!!!!Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Puch, Podolsk, Panther, nic innego nie przychodzi mi do głowy. A jakiej produkcji jest ta maszynka i z którego roku? Dogadaj się z nim. To ktoś kto interesuje się starymi motocyklami, czy tylko wpadł mu sprzęt i nie wiem co z nim zrobić? Ja bym to chętnie zobaczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Nie ,facet o motocyklach ma tyle pojęcia co ja o języku hebrajskimGościu jest z wioski(oczywiście bez obrazy)i mówi że u nich mozna wiecej takich cudów znaleść .Z tą maszynka to jest tak miał ja pewien dziadeksprzedał sąsiadowi za siedemdziesiat złotych!!!!!ten jeździł tym latem na grzyby a teraz postawiłw stodole i stoi mówi że chyba to popchnie .Jak sie z nim zmówie to dam znać i powiem Ci jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Ok. Daj znać. Obejżymy grzybowy transporter i może coś jeszcze się na wiosce trafi. Będę czekał na info. Tylko nie umawiaj się na czwartek, PLEASE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 Witam,Wczoraj wieczorem miałem telefon [wiadomo chyba od kogo ;) ]. W sobotę musimy spotkać się wszyscy. SPRAWA BARDZO PILNA. Proponuję godziny wieczorne np. 19.00 w Kaliszu na Złotym Rogu w Kaliszu pod namiotem.Czy pasuje wam ten termin. Wypowiedzcie się proszę.Postaram się jakoś skontaktować w sprawie spotkania z każdym.Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 Ok. Mi pasuje ten termin. Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 Kowal zadeklarował się, że będzie. Romo odpowie w piątek.To spotkanie jest bardzo ważne, tak że proszę was o przybycie.Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 my z Luca tez bedziemy a co do Kaktusa to nie wiem .Dykta masz wziasc dla Lucki to na spotkanie podobno wiesz o co chodzi pzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 Tak, wiem o co chodzi. Już jest naszykowane i czeka na sobotę. Pozdrawiam. Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 O co chodzi z tym wyjazdem??????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 Panowie jeszcze jedna prośba. Na forum nie może pojawić się żadna informacja odnośnie tematu spotkania w sobotę. Jakiekolwiek pytania telefonicznie lub mailem.Teraz wiecie jak ważne to będzie spotkanie.Mam nadzieję, że do soboty każdy dostanie materiały do przejrzenia.Będzie dobrze ;)Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 Granat, skontaktuj się z Dyktą lub Omi. Oni już wiedzą.Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 KAKTUS zadzon do mnie bo jestes nie uchwytny :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 30 Styczeń 2004 Share Napisano 30 Styczeń 2004 Niestety panowie nie dam rady szpital w domumam trójkę ludzi pod opieką :-) nic na to nie poradzę pozdrawiam i udanego spotkania !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 30 Styczeń 2004 Share Napisano 30 Styczeń 2004 Romo, ok. siła wyższa. Ale gdybyś znalażł trochę czasu, to będziemy tam jakiś czas. Zapraszamy.Mam nadzieję, że reszta grupy dotrze?Ale pogoda super" ;)Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 30 Styczeń 2004 Share Napisano 30 Styczeń 2004 No, niespodzianka już w pełni gotowa na jutrzejsze spotkanie. Dobrze że będziemy pod dachem a nie na eksploracji terenu, bo pogoda fatalna:)Pozdrawiam i do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.