Gość Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 Ad KowalMam propozycję nie do odrzucenia ,nie zaśmiecaj nam forum.Albo piszesz coś sensownego albo wcale.Najlepiej znajdź sobie chat typu 15 latki i tam się popisuj. Tam na pewno wszyscy zrozumieją o co ci chodzi.Jak chcesz pogadać to idź do wróżki ona cię wysłucha i zrozumie.Ghost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 5 Kwiecień 2004 Share Napisano 5 Kwiecień 2004 Czy dostaniemy jakies informacje o sobotnim zlocie indian? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Kwiecień 2004 Share Napisano 5 Kwiecień 2004 z LeoNa to dupek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 5 Kwiecień 2004 Share Napisano 5 Kwiecień 2004 jaki nik taka kultura nie bede znizakl sie do twojego poziomu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Kwiecień 2004 Share Napisano 5 Kwiecień 2004 Baran !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 5 Kwiecień 2004 Share Napisano 5 Kwiecień 2004 w tym kregu rozponawany jestem jako LeoN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 5 Kwiecień 2004 Share Napisano 5 Kwiecień 2004 Jakaś popelina zaczęła się robić na tym forum!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Kwiecień 2004 Share Napisano 5 Kwiecień 2004 Drogi LeonieProponuję wpłynąć na kolegów ze szkoły.Początkowo drogą perswazji a jak nie poskutkuje przejść do rękoczynów.To przykre... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 6 Kwiecień 2004 Share Napisano 6 Kwiecień 2004 ghostt dzieki za podpowiedz ale zeby to bylo wiadomo kto to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 Tym milym sposobem zbliżamy sie do świat wielkanocnych dzial umilkły tanki się tankują a ja Grupie Koszalińskiej Życzę Sukcesów i Spokoju w te świeta ! !!!!!!!!!!!!Czolgiem!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 7 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2004 Chwała,życzę Wam (i sobie również) częstszych spotkań owocujących nie tylo znaleziskami materialnymi, wymarzonego sprzętu, wyrazumiałych rodzin i sympatii oraz pogody w dwójnasób.Buszujcie w mapach w celu znalezienia nieznalezionego. Kontakt po świętach.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 ŻYCZENIA NA ŚWIETA WIELKANOCNE SKŁADA KOWAL WAM WSZYSTKIM TYLKO SIE NIE ZLEJCIE BO KTO BĘDZIE SZUKAŁ SKARBÓW NA NASZYM TERENIE A PODRUGIE CHCIAŁBYM ZROBBIĆ SPOTKANIE WOJNA PO ŚWIETACH MIŁYCH ŚWIĄT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 dupeK ighost NIE ŁADNNNNIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 SzacuneczekSpełnienia wszystkiego co wymarzone ,owocnych zbiorów (działkowicze jeszcze poczekają) ,smacznego kurczaka i miłego odpoczynku ,bo wszystko przed namiżyczy der K.Leon ale z Ciebie połeta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Kwiecień 2004 Share Napisano 12 Kwiecień 2004 a kiedy następna wyprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 14 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2004 Chwała,opadł już kurz, bitwa świąteczna skończona. Pojawia się zieleń tu i uwdzie. Ciekawy jestem Waszych przemyśleń i poszukiwań na mapie.der K.Kilka fotek twojej studni ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 14 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2004 ... zejście zachęcające, ale woda i śmieci powstrzymują skutecznie od zejścia w dół ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 14 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2004 ... Adolf Krause u. Co. Köslin ... to właśnie znajlduje się na brzegu owej studni.Nie znalazłem kamienicy, o której mówiłeś, chyba niezbyt uważnie słuchałem.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 15 Kwiecień 2004 Share Napisano 15 Kwiecień 2004 Witam po bitwie:)Nie obyło się bez ofiar ,żołądek padł.Dzięki ,fotki (jak zwykle) okCo do przemyśleń to może każdy coś rzuci i wybierzemy najlepsze.Ja proponuję odwiedzić Nest i okolice.Chylę czołader K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 15 Kwiecień 2004 Share Napisano 15 Kwiecień 2004 Znalazłem książkę z rejonem dotyczącym wycieczki samochodowej.Jest wniej mapa z 27 bunkrami pomiędzy dwoma jeziorami.Powiększe dla każdego.Pozdrawiamluger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 16 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2004 Chwała,trochę późno: spotkanie w niedzielę, koło kościoła św.krzyża o 9.00 na rowerach. Jedziemy do C. i okolic. Sprzęt wskazany. Przepraszam za późne powiadomienie, ale pochrzaniły mi się daty.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 Witam !Ostatnie dwa tygodnie byłem na zwolnieniu lekarskim ( do wczoraj ). Miałem zapalenie korzonków ( nie mylić z liczbą pojedyńczą ), i jeszcze nie czuję się na siłach wsiąść na rower. Jak dojedziecie to dajcie sygnał i się spotkamy na miejscu. Pozdrawiamy 2xR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 17 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2004 Chwała,nie ma sprawy - jak tylko dojedziemy na miejsce to piklnę do Ciebie.Bywaj - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2004 Chwała,na początku muszę przeprosić Omena - czyli Rx2. Choć nie wierzę osobiście w zbiegi okolicznoiści to miały one miejsce. Najpierw złapałem dwie gumy, co wiązało się oczywiście z wymianą wnętrzności koła. Później zdechła mi bateria w telefonie (chociaż ładowałem go przez całą noc).Do C. dotarliśmy zmachani jak nigdy. Odpoczęliśmy trochę i ruszyliśmy w drogę powrotną (cały czas pod wiatr).Jeszcze raz przepraszam za brak kontaktu.Poniżej mała relacja z trasy.Zacznę od odkrytych" niedawno schronów p.lot. w mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2004 to co w środku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.