Gość Napisano 3 Kwiecień 2004 Napisano 3 Kwiecień 2004 Ad KowalMam propozycję nie do odrzucenia ,nie zaśmiecaj nam forum.Albo piszesz coś sensownego albo wcale.Najlepiej znajdź sobie chat typu 15 latki i tam się popisuj. Tam na pewno wszyscy zrozumieją o co ci chodzi.Jak chcesz pogadać to idź do wróżki ona cię wysłucha i zrozumie.Ghost
LeoN_39-45 Napisano 5 Kwiecień 2004 Napisano 5 Kwiecień 2004 Czy dostaniemy jakies informacje o sobotnim zlocie indian?
LeoN_39-45 Napisano 5 Kwiecień 2004 Napisano 5 Kwiecień 2004 jaki nik taka kultura nie bede znizakl sie do twojego poziomu
LeoN_39-45 Napisano 5 Kwiecień 2004 Napisano 5 Kwiecień 2004 w tym kregu rozponawany jestem jako LeoN
luger Napisano 5 Kwiecień 2004 Napisano 5 Kwiecień 2004 Jakaś popelina zaczęła się robić na tym forum!!!!!
Gość Napisano 5 Kwiecień 2004 Napisano 5 Kwiecień 2004 Drogi LeonieProponuję wpłynąć na kolegów ze szkoły.Początkowo drogą perswazji a jak nie poskutkuje przejść do rękoczynów.To przykre...
LeoN_39-45 Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 ghostt dzieki za podpowiedz ale zeby to bylo wiadomo kto to jest
LeoN_39-45 Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 Tym milym sposobem zbliżamy sie do świat wielkanocnych dzial umilkły tanki się tankują a ja Grupie Koszalińskiej Życzę Sukcesów i Spokoju w te świeta ! !!!!!!!!!!!!Czolgiem!!!!!!!!!!!!!!!
wojna1939 Napisano 7 Kwiecień 2004 Autor Napisano 7 Kwiecień 2004 Chwała,życzę Wam (i sobie również) częstszych spotkań owocujących nie tylo znaleziskami materialnymi, wymarzonego sprzętu, wyrazumiałych rodzin i sympatii oraz pogody w dwójnasób.Buszujcie w mapach w celu znalezienia nieznalezionego. Kontakt po świętach.Bywajcie - M.
Gość Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 ŻYCZENIA NA ŚWIETA WIELKANOCNE SKŁADA KOWAL WAM WSZYSTKIM TYLKO SIE NIE ZLEJCIE BO KTO BĘDZIE SZUKAŁ SKARBÓW NA NASZYM TERENIE A PODRUGIE CHCIAŁBYM ZROBBIĆ SPOTKANIE WOJNA PO ŚWIETACH MIŁYCH ŚWIĄT
der K. Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 SzacuneczekSpełnienia wszystkiego co wymarzone ,owocnych zbiorów (działkowicze jeszcze poczekają) ,smacznego kurczaka i miłego odpoczynku ,bo wszystko przed namiżyczy der K.Leon ale z Ciebie połeta:)
wojna1939 Napisano 14 Kwiecień 2004 Autor Napisano 14 Kwiecień 2004 Chwała,opadł już kurz, bitwa świąteczna skończona. Pojawia się zieleń tu i uwdzie. Ciekawy jestem Waszych przemyśleń i poszukiwań na mapie.der K.Kilka fotek twojej studni ...
wojna1939 Napisano 14 Kwiecień 2004 Autor Napisano 14 Kwiecień 2004 ... zejście zachęcające, ale woda i śmieci powstrzymują skutecznie od zejścia w dół ...
wojna1939 Napisano 14 Kwiecień 2004 Autor Napisano 14 Kwiecień 2004 ... Adolf Krause u. Co. Köslin ... to właśnie znajlduje się na brzegu owej studni.Nie znalazłem kamienicy, o której mówiłeś, chyba niezbyt uważnie słuchałem.Bywajcie - M.
der K. Napisano 15 Kwiecień 2004 Napisano 15 Kwiecień 2004 Witam po bitwie:)Nie obyło się bez ofiar ,żołądek padł.Dzięki ,fotki (jak zwykle) okCo do przemyśleń to może każdy coś rzuci i wybierzemy najlepsze.Ja proponuję odwiedzić Nest i okolice.Chylę czołader K.
luger Napisano 15 Kwiecień 2004 Napisano 15 Kwiecień 2004 Znalazłem książkę z rejonem dotyczącym wycieczki samochodowej.Jest wniej mapa z 27 bunkrami pomiędzy dwoma jeziorami.Powiększe dla każdego.Pozdrawiamluger
wojna1939 Napisano 16 Kwiecień 2004 Autor Napisano 16 Kwiecień 2004 Chwała,trochę późno: spotkanie w niedzielę, koło kościoła św.krzyża o 9.00 na rowerach. Jedziemy do C. i okolic. Sprzęt wskazany. Przepraszam za późne powiadomienie, ale pochrzaniły mi się daty.Bywajcie - M.
omen Napisano 17 Kwiecień 2004 Napisano 17 Kwiecień 2004 Witam !Ostatnie dwa tygodnie byłem na zwolnieniu lekarskim ( do wczoraj ). Miałem zapalenie korzonków ( nie mylić z liczbą pojedyńczą ), i jeszcze nie czuję się na siłach wsiąść na rower. Jak dojedziecie to dajcie sygnał i się spotkamy na miejscu. Pozdrawiamy 2xR
wojna1939 Napisano 17 Kwiecień 2004 Autor Napisano 17 Kwiecień 2004 Chwała,nie ma sprawy - jak tylko dojedziemy na miejsce to piklnę do Ciebie.Bywaj - M.
wojna1939 Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Napisano 18 Kwiecień 2004 Chwała,na początku muszę przeprosić Omena - czyli Rx2. Choć nie wierzę osobiście w zbiegi okolicznoiści to miały one miejsce. Najpierw złapałem dwie gumy, co wiązało się oczywiście z wymianą wnętrzności koła. Później zdechła mi bateria w telefonie (chociaż ładowałem go przez całą noc).Do C. dotarliśmy zmachani jak nigdy. Odpoczęliśmy trochę i ruszyliśmy w drogę powrotną (cały czas pod wiatr).Jeszcze raz przepraszam za brak kontaktu.Poniżej mała relacja z trasy.Zacznę od odkrytych" niedawno schronów p.lot. w mieście.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.