wojna1939 Napisano 14 Styczeń 2004 Autor Napisano 14 Styczeń 2004 Nie bój nic Leoś, dowiesz się o wszystkim, patrz tylko w niebo ...
LeoN_39-45 Napisano 15 Styczeń 2004 Napisano 15 Styczeń 2004 patrze i patrze a widze latajace czolgi heheheh a szczerze czasami mam wrazenie ze sa jakies podzialy w naszej grupie ale to sa tylko wrazenia oki pozdrawiam
wojna1939 Napisano 15 Styczeń 2004 Autor Napisano 15 Styczeń 2004 Leon - to tylko wrażenia, nic się nie zmieniło, nie tworzą się żadne koterie, czy podgrupy. Nie wiem skąd ci to wpadło do głowy.Mówiąc wypatruj znaków na niebie mam na uwadze powiadomienie Ciebie smsem o spotkaniu. Ja mam kłopot, bo ksiądz się zapowiedział w sobotę, nie wiem o której (ubiegły rok 21.00), a chciałbym być na spotkaniu. Kwestia dogrania. Dość politykierstwa!!!Najpóźniej jutro wieczorem dostaniesz wieści.Maniura
der K. Napisano 15 Styczeń 2004 Napisano 15 Styczeń 2004 Kułakom STOP!!!Naprzód do walki o Plan 6 - letni!!! :)Patrz w niebo...mało tego ,wpatruj się w horyzont aż po kres gościńca. Spakojna ,w końcu tworzymy grupkę o profilu historycznym i metafora nam nie obca.A tak w ogóle ciekawe co tam u Adama Bisika ,bo coś się nie odzywa. Adam odezwij się!PS. Do W. W sobotę jakbyś mógł daj znak do 17-18 czy się zbieramy.
der K. Napisano 15 Styczeń 2004 Napisano 15 Styczeń 2004 Będę wpatrywał się w niebo w oczekiwaniu na znak
wojna1939 Napisano 15 Styczeń 2004 Autor Napisano 15 Styczeń 2004 Bodaj by to ...pewnie, do 18 dam znak, a jak się okaże, że sobota skreślona to może ... niedziela? do południa? no, nieśmiało proponuję.A poza tym precz ze spekulantami, niech żyje plan sześcioletni i 1300% normy, o!Czołgiem.
wojna1939 Napisano 15 Styczeń 2004 Autor Napisano 15 Styczeń 2004 a cha, Adam jak będzie mógł to przybędzie koleją żelazną, a jak nie to wdepnie do mnie do pracy w tygodniu, jako społeczna kontrola jakości życia, ha!
LeoN_39-45 Napisano 19 Styczeń 2004 Napisano 19 Styczeń 2004 do WSzkoda ze ci enie bylo ale moim zaleceniem a pewnie i grupy jest to zebys szybko wrocil do zdrowia. Ps ni edlugo sie dowiesz co porabialismy
wojna1939 Napisano 20 Styczeń 2004 Autor Napisano 20 Styczeń 2004 O okrutni grzebacze!!Nie trzymajcie mnie w niewiedzy, coście czynili, mówcie szybko! Już wtorek, a żaden z Was się nie odezwał. Zapamietam to sobie.U mnie już prawie dobrze. Kłopopty dotyczyły ogólnie rzecz ujmując ciśnienia, a w zasadzie jego nadwyżki hi, hi. Czekam na umyślnego z wieściami od któregoś z was, a jak się nie doczekam to wyłapię Was pojedynczo i poddam przesłuchaniu (metodami niezwykle skutecznymi).Mimo wszystko pozdrawiam - Maniura.
LeoN_39-45 Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 Przesluchaniu powiadasz hmm a ogladales wczoraj sensacje o czerwonej orkiestrze wiec sie pewnie dogadamy : ) ja moge tylko powiedziec tylko tyle ze bez k ni emoge za wiele powiedziec ale powiem ze jest co zalowac heheheh
der K. Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 WitomKto choruje ten sam sobie szkodzi ,o.Powiem tyle...byliśmy w ciekawym i obiecującym miejscu....Żeby dowiedzieć się więcej ,będziesz musiał się postarać...;) hie hie. A wtedy może jakieś fotki....się znajdą. A tak na marginesie to też ch..... się czułem.Żegnom
wojna1939 Napisano 20 Styczeń 2004 Autor Napisano 20 Styczeń 2004 Jesteście bandą niewdzięcznych wieśniaków, żeby tak trzymać mnie w niepewności. Nie zapomnę wam tego nigdy. Chcecie doprowadzić do mego zejścia, ale nie uda się wam ta sztuka. Za jakiś czas będzie nowa piszczałka, a wtedy zobaczymy ... czekam na więści, jak nadejdą to w łaskawości swej może wam wybaczę ... Z konsomolskim pozdrowieniem - bywajcie.
LeoN_39-45 Napisano 21 Styczeń 2004 Napisano 21 Styczeń 2004 do K mam problem ze zgraniem zdjec ale na to minac do konca tygodnia bo mam pozyczyc cos co mi pozwoli je zgrac do Wbez obaw ne zginiesz a troche ciekawosci nikomu nie zaszkodzi :)wiec pozostaje zyczyc szybkiego powrou do zdrowia
wojna1939 Napisano 21 Styczeń 2004 Autor Napisano 21 Styczeń 2004 der KacperCzy w sobotę (24.01.04) realnym stanie się spotkanie? Jak gdzieś nie wyjdę to znajdziecie mnie w wariatkowie. Patrzę w niebo i czekam.Leon, pośpiesz się z tymi fotami, jak masz problem to daj mi znać, coś poradzimy.M.Nie dajcie się kułactwu!!
der K. Napisano 22 Styczeń 2004 Napisano 22 Styczeń 2004 Fotki....hmmmW tę sobotę ja z kolei mam wizytę człeka w czerni.Jak przyjdzie i wyjdzie:) o rozsądnej porze wyślę SS-mana z listem.Do 18. A co do wariatkowa to będziemy Cię odwiedzać. A tak na marginesie to słyszałem ,że czubki mają czasami niezłe kolekcje medali ,odznaczeń itp. Więc może jest to jakaś szansa na powiększenie kolekcji.Szacuneczek
wojna1939 Napisano 22 Styczeń 2004 Autor Napisano 22 Styczeń 2004 Doręczyciela ugoszczę tak jak na to zasłuży. Z tego wszystkiego nawet snym mam o tym jak łazimy po jakiś ruderach i ruinach w poszukiwaniu. Co do wariatkowa, to możnaby wyciągnąć informacje z pierwszej ręki co do wojsk Napoleona. Tylko trzebaby trafić na tego właściwego - dużo podróbek.Tak czy owak ja w sobotę wychodzę, gdzie jeszcze nie wiem, czekał będę na posłańca niecierpliwie.M.
LeoN_39-45 Napisano 22 Styczeń 2004 Napisano 22 Styczeń 2004 Niech zyje Napoleon !!!!!!!!!!!!!Bo wiecie za moich czasow bylo tak ze za koguta dostalbys nawt tanka : )a na powaznie to czasy sa ciezkie ale Matka ziemia ukrywa jeszcze sopro skarbow co do snow nie martw sie nie jestes sam pozdrawiam .
wojna1939 Napisano 22 Styczeń 2004 Autor Napisano 22 Styczeń 2004 Nie martwię się snami tylko tym, że cišgle się mijamy, jak tak dalej pójdzie ... e nie będę Krakau.Pazdrawliaju ja Was
wojna1939 Napisano 23 Styczeń 2004 Autor Napisano 23 Styczeń 2004 dzisiaj 17.30 pub Gotyk. Zmiana nastroju
wojna1939 Napisano 26 Styczeń 2004 Autor Napisano 26 Styczeń 2004 Następne wstrecze najprawdopodobniej dopiero pod koniec lutego. Chyba, żeby w międzyczasie wydarzyło się coś arcyciekawego. Do tego czasu zbieramy info. Leon - napisz mi gdzie Ty nas chcesz zabrać na kilka dni wakacji? Co tam itd.Milego szperania po bibliotekach, archiwach i różnych składowiskach kurzu i rostoczy. Maski włóż! M.
LeoN_39-45 Napisano 26 Styczeń 2004 Napisano 26 Styczeń 2004 do WTak jak powiedzilem zrobie zdjecia to ocenicie czy wogole warto pozatym ost mam zaliczenia wiec moje szperanie to szukanie innych materialow.
wojna1939 Napisano 26 Styczeń 2004 Autor Napisano 26 Styczeń 2004 LeoNOk, tylko żeby owe zdjęcia dotarły do nas o przyzwoitej porze .... roku, tzn. przed sezonem grzewczym (następnym). Musimy podjąć decyzję (wiesz - kawałek urlopu itd). Ucz się, ucz ... eeee co Ci będę mówił, sam wiesz.Bywaj.
wojna1939 Napisano 26 Styczeń 2004 Autor Napisano 26 Styczeń 2004 ...a może skarby ukryte przed okiem ludzkim, czekające na swój czas ... ha, ha lub choćby rzetelna historia naszych terenów, ta sprzed wojny, nie znana, nie wielka polityka ...głośno myślę (czyżby?)M.
omen Napisano 26 Styczeń 2004 Napisano 26 Styczeń 2004 Czy szanowna grupa koszalińska" , przewiduje powiekszenie składu osobowego ?. Jezeli tak to chętnie nawiążemy współpracę ( jest nas dwóch - młody i stary ). Czekamy na odpowiedż , czasu mamy dużo.Pozdrawiamy ! rrm
wojna1939 Napisano 27 Styczeń 2004 Autor Napisano 27 Styczeń 2004 Witam,osobiście nie sądzę, żeby któryś z nas miał coś przeciwko temu. Macie sporo czasu - to ciekawe, bo u nas jest z nim coraz gorzej, no i pogoda na wymarsze trochę nie taka.Myślę, że odezwie się reszta i przydzielimy Wam trochę zadań na śnieżne dni.Pozdrawiam, czekajcie na sygnał.M.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.