Skocz do zawartości

Czy statyk może być dynamikiem?

Saper93

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nie, no bo na jednym z forum kotoś napisał tak, cytuje:
... Bo dynamikiem przejdziesz dany teren w godzine, a statkiem cały dzień...
Napisano
Chodzi tu chyba o wyłapanie cichych" sygnałów, wtedy może potrwać to dłużej. Sposób zamiatania ten sam, chyba, że ktoś ma jakieś inne sposoby??
Napisano
Słuchaj w niektórych wykrywaczach możesz, przełączać tryb pracy z statycznego na dynamiczny, tak więc statyk może być dynamikiem, a dynamik statykiem. Pozdrawiam pattern1937.
Napisano
Statyk dynamikiem - nie.
Dynamik może mieć funkcję statyk, ale jest to raczej namiastka prawdziwego statyka.
Zauważyłem w prakytyce że statykiem szybciej omiata" sie teren.
Dynamikiem trzeba z odpowiednią prędkością, co w porównaniu do testowanego statyka odbywało sie wolniej.
To oczywiście moje zdanie na ten temat.
Napisano
Przepraszam, źle to napisałem. Chodziło mi o to, że niektóre wykrywacze mają zmienne tryby pracy (statyczny i dynamiczny), tak więc mając jeden detektor możesz używać trybu statycznego i dynamicznego. Pozdrawiam pattern1937.
Napisano
Są także wykrywacze, które jednocześnie moga pracować w trybie statycznym i dynamicznym:)
Pozdrawiam
Napisano
Słuchaj Saper93 zadajesz idiotyczne pytanie:

mianowicie czy gdy mamy wykrywacz statyczny to czy można poszukiwać machając sąndą nad ziemią?".

To jak ty chcesz to zrobić, nie machając sondą nad ziemią?? Myślisz, że fanty same przyjdą do ciebie??? Też bym tak chciał, stał bym i nic nie robił, a fanty by same przychodziły. ZASTANOW SIE ZANIM COS NAPISZESZ:). Pozdro pattern1937.
Napisano
Panie!!!
Ty mnie nie zrozumiałeś, mianowicie przeczytałem jeden post cytuje: ... bo teren który przelecisz statykiem w godzine, statykiem bedziesz musiał penetrować cały dzień... ! no nie wiem sam o co kolesiowi chodziło? I nie napieraj tak na mnie!!!

POZDRO!
Napisano
Pattern: ja bym nie chciał żeby taka półtonóweczka sama do mnie przyszła ;]
Saper93: wyjasnione jest co do joty. czytaj ze zrozumieniem.
Chodzi przede wszystkim o prędkość i dokładność co różni te dwa tryby.
pozdrawiam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie