QB@ Napisano 4 Sierpień 2007 Napisano 4 Sierpień 2007 1 ;D myślałem że jestem najmłodszy ale jest też Mauser98k ;PUrodzony 30.06.1993
ARKADIO.IE Napisano 4 Sierpień 2007 Napisano 4 Sierpień 2007 Witam :) U mnie - 4 " bardziej górny przedział dokładnie 32 wiosny .pozdrawiam
kuba321 Napisano 5 Sierpień 2007 Autor Napisano 5 Sierpień 2007 No i jest obiecany wykres :) Forum wg mnie prezentuje się całkiem nieźle. Co prawda nie wszyscy chcieli podać swój wiek. Mam nadzieję, że wykres chociażby w małym stopniu pokazuje migrację wiekową :) Widać, że po przekroczeniu wieku 35 lat zapał kopania spada :] Albo stare" lisy są ostrożniejsze :) Dzięki 4 all za udział w sondzie :) PZdR...CirrusCX
ARKADIO.IE Napisano 6 Sierpień 2007 Napisano 6 Sierpień 2007 Witam :) CirrusCX :), odnośnie spadku w danym wieku ,to myślę ,że po pewnym czasie wysiadywania na necie:) więcej czasu spędza się na kopaniu,i potwierdzaniu wiedzy:) zdobytej w ....?Ale i obowiązków przybywa:)poazdrawiam
kuba321 Napisano 6 Sierpień 2007 Autor Napisano 6 Sierpień 2007 hehe ARKADIO.IE - podoba mi się to co piszesz. Zatem nie mogę się doczekać tej magicznej 35 :] Pozdrawiam...CirrusCX
nunki Napisano 10 Sierpień 2007 Napisano 10 Sierpień 2007 CirrusCX-znam jeszcze starszych,weszliby w 9".Śmigają z wykrywkami od lat 60 XXw.i dalej kopią.Może nie tak jak młode caterpilary.To są DINOZAURY POSZKIWAŃ".A jakie mieli i mają trafienia i jaką wiedzę.To są lata poszukiwania informacji,spotkań z Tymi co odeszli,szperania w książkach i po archiwach.To daje efekty.Pozdrawiam.ps.DINOZAURY" już nie śledzą forum bo szkoda im czasu.Ja wielokrotnie korzystam z ich wiedzy oraz doświadczenia i jestem im za to wdzięczny.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.