Skocz do zawartości

Krotkie podsumowanie tego forum i ludzi.

Finch

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Finch.Na początku uwaga-jeśli jesteś zbyt leniwy by używać wszystkich liter jakie występują w języku polskim to daruj sobie wysyłanie forumowiczów do szkoły.Twoje posty akurat trudno czytać ze zrozumieniem,bo jesteś jak chłop Baltazar,który zobaczył plakat wystawianej sztuki Uczta Baltazara" i strasznie wkurzony wymamrotał-same się uczta!Ja szkołę powszechną jeszcze przed wojną skończyłem.Tyle kwestii technicznych.
W zasadzie nikt nie powinien dyskutować z kimś,kto już na wstępie przyznaje sie do pobieżnego zapoznania się z tematem-cyt.przeleciałem przez 60%postów".
A teraz punkt po punkcie.
ad.1-ja nie wiem,
ad.2-to oczywiste,przecież to forum kopaczy( i kto ma problemy ze zrozumieniem tego co czyta?),
ad.3-nie mam zdania,
ad.4-no,sam zrozumiałeś i tłumaczyć już nie trzeba,
ad.5-nie wszyscy mogą mieć po równo,
ad.6-świetnie zorientowany w kynologii,w nagrodę kombajn do młócenia pomidorów,
ad.7-tak,to kontrowersyjny forumowicz,
ad.8-rozrywka (szeroko pojęta) ma na celu rozśmieszyć lub rozbawić.Czasem rozerwać.
ppkt1 i 2-będziemy się starali,by postów było co najmniej po 6;
ppkt3-faktycznie,ogólna pyskówka jest nie na miejscu.Zdyscyplinujemy się i będziemy pyskować tylko w ściśle określonych,osobnych tematach.
ad.9-Allies vs Axis-żeby była dyskusja muszą być co najmniej dwie strony.Jesteśmy w lepszej sytuacji bo mamy więcej wrogów niż wynika ze średniej krajowej.Ale walczymy z tym.
ad.10-nic dwa razy się nie zdarza.
ad.11-za to pomówienie należy się w ryj.Zobaczymy,co da się zrobić.
ad.12-nie musisz korzystać z tego forum,i to bez szkody dla innych użytkowników.

To są tylko MOJE główne odpowiedzi na TWOJE główne przemyślenia.Generalizując,Finch(czy jak Ci tam),mogę powiedzieć tylko jedno.Łatwo będzie rozpoznać Cię na ulicy boś taki móndry,że aż siny.

P.S.Czemu zająłem się tym tematem?A czemu nie?"To na prawdę mądra, wyważona i głęboko przemyślana odpowiedź.Śmiem twierdzić,że dorównuje poziomem całej wypowiedzi.
P.S.2.Piszesz,że chciałeś podyskutować w spokoju i zaraz potencjalnych dyskutantów nazywasz gówniarzerią". Ciekawy sposób dyskusji.Do tego uważasz swój pierwszy post za napisany w zabawnym tonie".Tego już nie mam siły skomentować.Może inni to zrobią.

Wróciłem z Rumuni i zaprzeczę jedynie jakoby nie działało pod Firefoxem. Działa pod każda przeglądarką nawet pod Lynxem :) Unikam IE jak ognia, problem z Firefoxem jest taki że jest do niego zbyt dużo dodatków nie do końca nad którymi można zapanować stąd problemy.

A wątek ciekawy, ogólnie służę informacjami gdyby ktoś chciał zrobić doktorat na temat Anonimowość w sieci a mr.Hyde w każdym z nas"

A mnie się podsumowanie Fincha podoba, myślę że celowo przerysował i przedstawił forum w krzywym zwierciadle. Dystans do zagadnienia jest czasem potrzebny. Sam od długiego czasu nie angażuję się emocjonalnie w dyskusje, zresztą zbieram głównie zabytki motoryzacji, na militariach się nie znam.
A poza tym przedwczoraj urodził mi się syn i mam póki co pozytywny stosunek do świata :)

Dzięki Pit :) Gratów, które zebrałem starczy i dla niego.
Jak będziesz jechał na podkarpacie to się odezwij, dam Ci parę namiarów na miejscówki. Ja odpuszczam, nie da się robić wszystkiego co się chce.

A w temacie wątku to ostatnio jest wysokie ciśnienie wśród rekonstruktorów, niedawno było o Powstaniu Warszawskim, teraz są tarcia między kawalerzystami.
http://www.odkrywca-online.com/rozstrzeliwanie-ludzi-nowy-standart-rekonstrukcji,476166.html#476166
http://www.odkrywca-online.com/kosakowo-dzisiejsza-inscenizacja-wasze-opinie,485690.html#485690
Zjawisko tego typu klimatów po inscenizacjach jest częste, ciekawe jak to się skończy, oby pozytywnie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie