karpik Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Myślałem o FR. Dzięki Total:) Jeszcze nie zwariowałem.... do końca:)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 mają ludzie wyobraźnię ;)nie ma sprawy.a to jakiś guzik czy kawałek blaszki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Mogę tylko gdybać. Np.Żołnierz wybija na blaszce monogram swojego króla i nabija sobie na oporządzenie czy inny chlebak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 ale jest uszko czy poprostu jest to kawalek blaszki ?FR to raczej z Prusami się kojaży.. pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Przekopane poletko trzeba delikatnie głaskać, wtedy odda jeszcze trochę drobiaszczków:)http://img519.imageshack.us/my.php?image=40907wv8.jpgPozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 W ramach odpoczynku pojechałem na chwilę do zaprzyjaźnionego jastrzębia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 ....a znalazłem pół silberka i cóś ze zdjęciem kobiałki:)Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2007 :) Nekrozoofilia?:) Zdjęcie kobiałki ekstra.Zajefajny fant.Jak Ci się ona przysni to napisz na hyde parku w duchy na wykopkach:)Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 lain - czy ustawienia, na których chodzisz nie powodują zmniejszenia zasięgu. Mam na myśli tak wysoko ustawiony grunt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 6 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2007 No nie wiem,ja tam nie narzekam...powiedzmy ze wolę dużą stabilność niż 1cm więcej i dużo falszywych sygnałow.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Lain- a jaki popyt na te ieśmiertelniki":), walą drzwiami i oknami:)))Może oficjalnie napiszę, że nie są na sprzedaż:))Co do kobitki- często się nosiło takie broszki??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esus Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 Choć czasu na bieganie z piszczałką ostatnio za mało albo wcale to jednak kilka fantów wpadło.Z podwórka pewnego gospodarza,mosin używany był jako przypon przy powrozie dla krówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esus Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 Puszka używana w czasie wielkanocy(no wiecie karbit i łubudu)w dnie bziura po gwożdziu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 Karpik co do kobitki to nie mam pojęcia czy często,ale nigdy takiego fantu nie wykopałem,tak więc mi się podoba;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esus Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 No i jeszcze manierka w pięknym stanie,w korku jest nawet jeszcze gumka(tu gospodarz nie wspomniał do czego używał,może okowite w pole zabierał :).pozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esus Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 Jeszcze spód manierki.Dodam że fanty dostałem za free,ot pogadaliśmy o starych Polakach.Więc pytać panowie i rozmawiać z ludzmi efekty jak widać całkiem całkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Szybko mnie kapuśniaczek z pola przegnał(wyświetlacz mi zaparował od środka:))ale niedaleko w lasku miejcówka z kulkami jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Mam już 11kg:)) Oczywiście nie wszystkie dzisiaj, ale większość z rzeczonego miejsca.Lain- jak to nazwać? Kulofilia galopująca?:))))Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Witam!Zobaczyłem w tym watku taką aluminiową klamerke , znalazłem taką sama ale nie wiem od czego ona jest, jakbyście mogli napisać.pozdrOtomekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Witaj w klubie Tomekk:) Nadal czekamy na oświecenie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2007 To sie nazywa chyba strzelnica? NIeźle.MI by się chyba nie chciało:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 moja wyszła na pozycjach niemieckich z pierwszej wojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Lain- pewnie strzelnica. Denerwujące jest to, że tam nie ma nic oprócz tych kulek i płytkich okopów na wielkich górkach(nawet guziczka by bardziej wydatować).Oficjanie NIC tam nie było:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 NIeźle.MI by się chyba nie chciało:)"Zbieram bo mi ołów ładnie gra i jak cały czas gra to się nie mogę powstrzymać:))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sowkaa Napisano 9 Wrzesień 2007 Share Napisano 9 Wrzesień 2007 olow jest nie zdrowy wiec lepiej go trzymac z dala od siebie,nie w luzku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.