karpik Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 Myślałem o FR. Dzięki Total:) Jeszcze nie zwariowałem.... do końca:)Pozdrawiam.
8total4 Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 mają ludzie wyobraźnię ;)nie ma sprawy.a to jakiś guzik czy kawałek blaszki ?
karpik Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 Mogę tylko gdybać. Np.Żołnierz wybija na blaszce monogram swojego króla i nabija sobie na oporządzenie czy inny chlebak...
8total4 Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 ale jest uszko czy poprostu jest to kawalek blaszki ?FR to raczej z Prusami się kojaży.. pozdrawiam!
karpik Napisano 4 Wrzesień 2007 Napisano 4 Wrzesień 2007 Przekopane poletko trzeba delikatnie głaskać, wtedy odda jeszcze trochę drobiaszczków:)http://img519.imageshack.us/my.php?image=40907wv8.jpgPozdro:)
karpik Napisano 5 Wrzesień 2007 Napisano 5 Wrzesień 2007 W ramach odpoczynku pojechałem na chwilę do zaprzyjaźnionego jastrzębia....
karpik Napisano 5 Wrzesień 2007 Napisano 5 Wrzesień 2007 ....a znalazłem pół silberka i cóś ze zdjęciem kobiałki:)Pozdrawiam:)
lain Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Napisano 5 Wrzesień 2007 :) Nekrozoofilia?:) Zdjęcie kobiałki ekstra.Zajefajny fant.Jak Ci się ona przysni to napisz na hyde parku w duchy na wykopkach:)Pozdro.
Luke Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 lain - czy ustawienia, na których chodzisz nie powodują zmniejszenia zasięgu. Mam na myśli tak wysoko ustawiony grunt?
lain Napisano 6 Wrzesień 2007 Autor Napisano 6 Wrzesień 2007 No nie wiem,ja tam nie narzekam...powiedzmy ze wolę dużą stabilność niż 1cm więcej i dużo falszywych sygnałow.Pozdrawiam.
karpik Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 Lain- a jaki popyt na te ieśmiertelniki":), walą drzwiami i oknami:)))Może oficjalnie napiszę, że nie są na sprzedaż:))Co do kobitki- często się nosiło takie broszki???
esus Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 Choć czasu na bieganie z piszczałką ostatnio za mało albo wcale to jednak kilka fantów wpadło.Z podwórka pewnego gospodarza,mosin używany był jako przypon przy powrozie dla krówki.
esus Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 Puszka używana w czasie wielkanocy(no wiecie karbit i łubudu)w dnie bziura po gwożdziu.
lain Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Napisano 7 Wrzesień 2007 Karpik co do kobitki to nie mam pojęcia czy często,ale nigdy takiego fantu nie wykopałem,tak więc mi się podoba;)
esus Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 No i jeszcze manierka w pięknym stanie,w korku jest nawet jeszcze gumka(tu gospodarz nie wspomniał do czego używał,może okowite w pole zabierał :).pozd
esus Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 Jeszcze spód manierki.Dodam że fanty dostałem za free,ot pogadaliśmy o starych Polakach.Więc pytać panowie i rozmawiać z ludzmi efekty jak widać całkiem całkiem.
karpik Napisano 8 Wrzesień 2007 Napisano 8 Wrzesień 2007 Szybko mnie kapuśniaczek z pola przegnał(wyświetlacz mi zaparował od środka:))ale niedaleko w lasku miejcówka z kulkami jest:)
karpik Napisano 8 Wrzesień 2007 Napisano 8 Wrzesień 2007 Mam już 11kg:)) Oczywiście nie wszystkie dzisiaj, ale większość z rzeczonego miejsca.Lain- jak to nazwać? Kulofilia galopująca?:))))Pozdro.
tomekk Napisano 8 Wrzesień 2007 Napisano 8 Wrzesień 2007 Witam!Zobaczyłem w tym watku taką aluminiową klamerke , znalazłem taką sama ale nie wiem od czego ona jest, jakbyście mogli napisać.pozdrOtomekk
karpik Napisano 8 Wrzesień 2007 Napisano 8 Wrzesień 2007 Witaj w klubie Tomekk:) Nadal czekamy na oświecenie:)
lain Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Napisano 8 Wrzesień 2007 To sie nazywa chyba strzelnica? NIeźle.MI by się chyba nie chciało:)
tomekk Napisano 8 Wrzesień 2007 Napisano 8 Wrzesień 2007 moja wyszła na pozycjach niemieckich z pierwszej wojny
karpik Napisano 8 Wrzesień 2007 Napisano 8 Wrzesień 2007 Lain- pewnie strzelnica. Denerwujące jest to, że tam nie ma nic oprócz tych kulek i płytkich okopów na wielkich górkach(nawet guziczka by bardziej wydatować).Oficjanie NIC tam nie było:)
karpik Napisano 8 Wrzesień 2007 Napisano 8 Wrzesień 2007 NIeźle.MI by się chyba nie chciało:)"Zbieram bo mi ołów ładnie gra i jak cały czas gra to się nie mogę powstrzymać:)))))
sowkaa Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 olow jest nie zdrowy wiec lepiej go trzymac z dala od siebie,nie w luzku
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.