MK Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 A propos kaplicy ze szczątkami, ciekawy jestem kto wie o istnieniu w Polsce Kaplicy Czaszekhttp://www.kudowa.pl/content/view/16/4/http://sowa.website.pl/cmentarium/Cmentarze/Czermna.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 Jestem ciekaw co się stało temu na trzecim zdjęciu w lewym rogu.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 pewnie jakis wybuch albo odłamek, ewentualnie po smierci ktoś się popastwił nad czaszką..pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 31 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2008 zgodnie z umową - http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=638615#678244 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł80 Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 artyleria czaiła się w ziemiance:))ale co się za nią ochodziłem (wiadro potu) to moje hehe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł80 Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 nawet jak się nic nie kopie to widoki rekompensują wszystko! pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 1 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2008 pogratulować -Pawełku -POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł80 Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 dzięki huk! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gadekmariusz Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 huk kiedy przyjeżdzasz w bieszczady może razem byśmy pochodzili ja pchodze z bieszczad.podaj meila to byśmy się ugadali na jaki wypad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2008 Nowe Węgry -już ostatecznie ukończone -co do wyjazdu to planowałem i w sierpniu i wrześniu i październiku -tradycyjne - -ale nie wiem co będzie z moim ojcem siedzę w szpitalach –pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 huk zostaw trochę sprzętu dla starej ekipy , za rok uderzamy ostro :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2008 Jest coraz gorzej Uben -zosała już tylko Ukraina i trochę Słowacji -grupy Czechów jak pisałem tu gdzieś kiedyś ,miejcowi no i warszawka też tam jeździ grupami -przetrzebili trochę teren -ale SG i Straż Leśna ich też :):) – ja to pikuś -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gadekmariusz Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 teren ogólnie jest zryty ale jest tyle miejsc w bieszczadach do penetrowania nie koniecznie przy granicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 huk nie umawiaj sie z kolegami z Bieszczad na wspólne wypady bo mój kumpel o mały włos nie w....ł sie na minę probował go namówić na wspólne kopanie jak sie potem okazało policjant z okolic Ustrzyk Dolnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 11 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2008 kijow -już to przerabialiśmy :):):) -pamiętasz gostka na forum ? -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 to jest inna śpiewka całkiem mowie ci serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 11 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2008 oki.-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 11 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2008 Biesy to już powoli końcówka jak pisałem -wiadomo że wszystkiego nie da sie odnaleźć -i coś jeszcze będzie wychodzić -ale już jest coraz trudniej -i bez obrazy ale kolegów do kopania to sobie szukam sam :):):) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 tak trzymaj pełzający Roztoczką błotny wężu ;-)pozdro dla ciebie HUK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gadekmariusz Napisano 12 Sierpień 2008 Share Napisano 12 Sierpień 2008 kijow-ja nikogo nie namawiam na wykopki i nie widzę nic w tym złego żeby poznać kogoś po fachu z innego regionu polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro2904 Napisano 12 Sierpień 2008 Share Napisano 12 Sierpień 2008 Siema Huk100 to nie moje tereny może byśmy sie ugadali na wspólny wypad pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2008 Witam -nie będę zakładał wątku Biesy sierpień ,wrzesień itd. Bo nie ma sensu - wrzucę tu fotki z września -jest coraz cieniej :):):) -panowie -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2008 brykneliśmy na Słowacje -mnie wyszła saperka :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2008 a koledze pokrowiec metalowy ?? na nią :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.