Gość Napisano 1 Grudzień 2003 Napisano 1 Grudzień 2003 Dla Kruka aukcje może poprowadzic KUBOT, pracownik Allegro i wielloletni sprzedawca z doskonałą znajomością tematu.Inna propozycja rejestracja konta przez redakcję pomoc_KRUK" i obsługa poprowadzona przez kogoś z redakcji. Fanty nadsyłamy do redakcji pierwej.ryjek
past Napisano 2 Grudzień 2003 Napisano 2 Grudzień 2003 podbijam do góry --oby nie poszło w zapomnienie
Mirass Napisano 2 Grudzień 2003 Napisano 2 Grudzień 2003 Po 2 dniach walki z systemem bankowości internetowej w końcu poszło.Mirass
redaktor Napisano 2 Grudzień 2003 Autor Napisano 2 Grudzień 2003 Kochani – Wszystkim, którzy odpowiedzieli na nasz apel dziękuje w imieniu Rafała i Kasi. Rafał wczoraj trafił na ostry dyżur /nareszcie jakić lekarz zaczął myśleć/ do specjalistycznego szpitala i już tam został. Czekają go teraz m.in. żmudne badania neurologiczne, a potem... niech decydują lekarze, miejmy nadzieję, że wszystko skończy się dobrze. Każdy pomysł, każda akcja, która przyniesie efekt i pomoże Krukowi jest godna poparcia. Jestem do Waszej dyspozycji. Ciągle proszę o pomoc dla Kruku, On jej naprawdę potrzebuje... pozdrawiamIzabela Kwiecińska605 117 776
Jadzia Napisano 2 Grudzień 2003 Napisano 2 Grudzień 2003 Szanowna Pani redaktor więc co z tym pomysłem na aukcję? Myślę, że taka akukcja przyniesie założony skutek, ale trzeba to zorganizować szybko, jak Pani sama powiedziała CZAS jest najważniejszy!Proponuję zorganizować aukcję w formie tradycyjnej, niech przyjdą ludzie, niech ich przyjście będzie kolejnym wyrazem tego, że wszyscy jesteśmy z Krukiem, że trzymamy za Niego kciuki. Zorganizujmy tę aukcję na przykład we Wrocławiu w jakimś odpowiednim do tego miejscu. Nie znam Kruka osobiście, ale mam nadzieję, że wróci do zdrowia. Musimy sobie pomagać. Kruku Trzymaj się!!!
kudi Napisano 3 Grudzień 2003 Napisano 3 Grudzień 2003 Jadzia wszystko fajnie ale we wroclawiu mieszka moze 5% czytelnikow O. Przyjazd jest prawie niemozliwy. Wirtualna aukcja jest OK. Moze pomyslem jest podniesienie gazety o 30-50 groszy? Co prawda musieliby zaplacic wszyscy czy sie na te akcje pisza czy nie i to moze godzic w polska demokracje"... Moze wiec numer specjalny? Moze niech O. wyprodukuje jakis gadzet? Pocztowke swiateczna Odkrywcy? Niech zworca sie minimalne koszty a reszta dla Kruka?Oprocz pomyslow potrzebna inicjatywa.pozdrrobert_kudelski
past Napisano 3 Grudzień 2003 Napisano 3 Grudzień 2003 coś mi się wydaje że na zorganizowaną akcję nie ma co liczyć . wydaje mi się że indywidualne aukcje np na Allegro z zanaczeniem że kasa jest na określony cel będzie najlepszym wyjściem
Dundee Napisano 3 Grudzień 2003 Napisano 3 Grudzień 2003 Kudi...doskonaly pomysl z ta pocztowka (moze nie swiatecza, ale okolicznosciowa). Koszt druku np 1000 sztuk jest stosunkowo niski. Dorzuci sie przyslowiowa" cegielke i bedzie gralo.A moze w formie malego kalendarzyka na 2004 ??.Co do projektu i przygotowania do druku ...chetnie to zrobie, robie to zawodowo wiec bedzie OKPozdrawiam
past Napisano 3 Grudzień 2003 Napisano 3 Grudzień 2003 a może kalendarz na ścianę format A4 , 6 kartek .
Jadzia Napisano 3 Grudzień 2003 Napisano 3 Grudzień 2003 Macie racje, chyba nie pomyślałem. Ale jakis gadżet to dobry pomysł równolegle z aukcjami na allegro! Miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze!Pozdrawiam Jadzia
Garfield Napisano 4 Grudzień 2003 Napisano 4 Grudzień 2003 Ludzie to nie morze wypść z pierwszej stronyznowu podbijam
Jadzia Napisano 4 Grudzień 2003 Napisano 4 Grudzień 2003 Zgadzam się, ten post musi być stale na pierwszym miejscu listy, bo inaczej spadnie zainteresowanie tym tematem, a to niedopuszczalne! Kruku trzymaj się!Pozdrawiam Jadzia
jack61 Napisano 6 Grudzień 2003 Napisano 6 Grudzień 2003 Może w następnym numerze Odkrywcy wdrukować jakiś druk przelewu bedzie prosciej bo nie wszyscy maja dostep do internetu i mozliwość puszczenia kasy z komp.Co wy na to ?
Rufus Napisano 6 Grudzień 2003 Napisano 6 Grudzień 2003 Kasa na konto - Temat na szczyt !!!KRUKU - Jesteśmy z TobąRUFUSGG 3758452
MK Napisano 7 Grudzień 2003 Napisano 7 Grudzień 2003 I jeszcze jeden i jeszcze raz... DRANG NACH ... OBEN!!!:)
redaktor Napisano 7 Grudzień 2003 Autor Napisano 7 Grudzień 2003 Witam Wszystkich. Jest parę pomysłów na przeprowadzenie większej akcji, która pomoże wzbogacić konto Rafała.Zbieramy informacje, jak to zrobić, aby wszystko było prawidłowo przeprowadzone.Wiadomo, że urzędy finansowo-skarbowe to niezbyt przyjazne instytucje, a na każdą akcję charytatywną patrzą z wielką podejrzliwością. A co u Rafała. Ciąg badań specjalistycznych trwa i końca nie widać. Do wszystkich standardowych badań w tego rodzaju przypadkach, które lekarze chcą powtórzyć, dochodzi jeszcze punkcja kręgosłupa,diagnostyka różnicująca itp. Aż słabo się robi od samego wymieniania... A na dodatek silne środki zatrzymujące mikrowylewy, które powodują u Rafała ataki i paraliż... Dlatego proszę, nie zapominajcie o Rafale, wiem, że czas trudny, że Święta i związane z tym wydatki, wiem,że nie jest lekko, ale proszę Was, każdy grosik się liczy.Na propozycję wydrukowania w następnym numerze Odkrywcy druku przelewu – odpowiadam tak, oczywiście. pozdrawiam Izabela Kwiecińska
Gość Napisano 7 Grudzień 2003 Napisano 7 Grudzień 2003 nie ma co, jeden z naszych potrzebuje pomocy!!! wole zjesc suchy chleb, ale pomoge!!!Kruku trzymaj sie!!!
Jadzia Napisano 7 Grudzień 2003 Napisano 7 Grudzień 2003 DO GÓRY Z TYM POSTEM, Kruku trzymaj sie pomagamy jak możemy!
marecki. Napisano 7 Grudzień 2003 Napisano 7 Grudzień 2003 krzysiek coldboj dobrze to ujął ja równiez poposzczę trochę wyjdzie mi to na zdrowie i pomoże krukowi WRACAJ DO ZDROWIA !! pozdrawiam marecki
AMIGO Napisano 7 Grudzień 2003 Napisano 7 Grudzień 2003 Witam wszystkich.Mam pomysł a moze tak jakis komercyjny baner np przez miesiąc na głownej stronie. Pieniądze z takiego banerka mogłyby zasilić konto kruka, sadze ż e każdy z nas wiedzac o tym z checia kliknie naq taki banerek. Pomysł drugi wyslac do wszystkich zalogowanych osób reklamke na mail. Oczywiście za zgoda wszystkich zalogowanych, ja ze swej strony zgadzam sie od reki.Bocian prosze ustosunkuj sie do tego postu.Moze jest to nie do zrealizowania ale sadze ze kazdy z nasz chciałby choć w minimalnym stopniu jakoś pomóc.Kruku trzymaj sie .
jack61 Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Małysz był dziewiaty a KRUKU ma być pierwszy
Bocian Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Odpowiadam.Jeżeli chodzi o informację wysłaną zarejestrowanym użytkownikom to absloutne nie, zbyt dużo tu paragrafów.Jeżeli chodzi o banerek to jeżeli ktoś wykona takowy to mogę go zamieścić na głównej stronie i podstronach w naszym systemie banerowym jak tylko dostanę zielone światło z działu reklamy Odkrywcy. Skoro tylu tutaj webmasterów to proponuje aby któryś z nich wykonał taką specjalną stronę z numerem konta, krótką historią choroby, jakąś fotką. A wszelkie kliknięcia na banerek w Odkrywcy przekierujemy na tą stronkę. Taka specjalna strona może służyć do innych akcji zbierania pieniędzy dla Kruka. Dziwne że nikt nie zaczął pomocy od wykonania czegoś takiego.Kto chętny żeby coś takiego wykonać?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.