kris78 Napisano 26 Czerwiec 2007 Autor Napisano 26 Czerwiec 2007 Bardzo prosze o pomoc w identyfikacji i o przyblizona wycene . mam do wsyzstkich odznaczen dokumenty
JoncaA Napisano 16 Grudzień 2007 Napisano 16 Grudzień 2007 Ad27, motocykla na pierwszy rzut oka nie rozpoznaje, ale tez nigdy sie nie pasjonowałem motocyklami. Trzeba by trochę poszperać w papierach. Wojskowy w każdym bądź razie nie jest - rejestracje ma cywilna, gdzieś wtryniłem tabelkę z symbolami, a najłatwiejsze skojarzenie, że to rejestracja kielecka.
kris78 Napisano 16 Grudzień 2007 Autor Napisano 16 Grudzień 2007 A w jakiej kategorii się specjalizujesz ?
mowglyn Napisano 16 Grudzień 2007 Napisano 16 Grudzień 2007 Kris78!Zdjęcie 33 to Komenda Legionów (m.in. Piłsudski, Sosnkowski, Sławek...), 1914 r., z tego co pamiętam to Kielce. Porównaj ze zdjęciem 34!Pozdro!PS. Bardzo zła wiadomość. Oba zdjęcia były już WIELOKROTNIE publikowane...
Pytanie
kris78
Bardzo prosze o pomoc w identyfikacji i o przyblizona wycene . mam do wsyzstkich odznaczen dokumenty
153 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.