terenowiec69 Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 A ja znalazłem cos takiego,może sie komus przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 12 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2008 terenowiec 69 możesz zrobić zdjęcie lepszej jakości tej mapy i podeslac mi na maila ? Byłbym bardzo wdzięczny za to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 Podaj gg,to podesle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 12 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2008 4799789 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandzior26 Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 Jeśli można to też poproszę taką fotkę na maila :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
havir Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 takich mapek jest ze dwadzieścia w książce Przymanowskiego, żadna rewelka, skala duża, nie dokładne. A pewnie i zakłamane. Chyba że to z POWAŻNEJ knigi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 19 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2008 Nigdzie nie byłem!!!!!!!!!Może ktoś z was byl- pokażcie fotki waszych fantów , chociaż na nie popatrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedlina Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 Kubas, Jedlina made in Stolyca... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IgI Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 hmm... Thomson jak tak bardzo chcesz, to moge Ci porobić mnóstwo zdjęć łusek od ppsz-y. Tylko to tam kopie...a no i jeszcze miedziane odłamki o długości niecałego 1cm z 20 cm :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 20 Luty 2008 Autor Share Napisano 20 Luty 2008 OOO dawno tu nie byłem - Igi za twoje foty to dzięks. Ja troche zmieniłem miejscówe, Póżniej pokaże fotki - pozdrawiam Thomson _/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro2904 Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 hej thompson co z twoim gg zmieniłes bo dlugo jestes niedostepny. pozdro i dawno na forum cie nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 21 Luty 2008 Autor Share Napisano 21 Luty 2008 gg ma te same. Nie było mnie bo miałem dużo roboty. Pozdrawiam thomson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 Thomson duzo pewnie lekcji zadaja w gimnazium?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 21 Luty 2008 Autor Share Napisano 21 Luty 2008 Mówisz o moim synu , a w tej chwili to ja tu jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 29 Luty 2008 Autor Share Napisano 29 Luty 2008 Kto się jutro wybiera poryć na przyczółku??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 jutro jakiś orkan ma straszne rzeczy robić - siedz lepiej w domku:)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 29 Luty 2008 Autor Share Napisano 29 Luty 2008 Mi to nie przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 Ja z kolega bede. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odkrywca28 Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 A w ubiegłą niedzielę trafiliśmy w Studziankach bardzo ciekawe łuski Cal .50 od z 1942 sygnowane WRA czyli Winchester Repeating Arms Co., New Haven.Znalezione na leśnej przecince... Coś jechało i pruło w niemieckie pozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Koło Dobieszyna jest ich pełno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 4 Marzec 2008 Autor Share Napisano 4 Marzec 2008 Wiem też takie znalazłem. A od jakiej broni one sa??????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Na przykład od takiego Browninga 0.50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedlina Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 i ćwiartkę hełmu też wtedy podjęliśmy niedaleko tej przecinki... i kanister z mosiężnym kranikiem i pokrywę od kotła, wyglądała jak rzymska tarcza ;-))) i klamkę od jakiegoś współczesnego samochodu... Tak sobie z sentymentem wróciłem do tego dnia... ;-))Miejsce praktycznie dziewicze, wszędzie było pełno wszystkiego, a śladów rozkopkowych prawie żadnych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 7 Maj 2008 Autor Share Napisano 7 Maj 2008 Jedlina o co Ci chodzi??? Kiedy to kopnąles ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 7 Maj 2008 Autor Share Napisano 7 Maj 2008 Jka kopaliscie to pokażcie foty jakieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.