Skocz do zawartości

Wielka Wojna - fotografie...

kopijnik2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
B. Ciekawe. Wrzucę 2 nieme kroniki filmowe(!!!) Messter-Woche na jutuba i wam podlinkuję.

A mam pytanie - czy fajne rzeczy znajduje się w okolicy Gorlic po tzw bitwie gorlickiej?
Napisano
A może ktoś z was ma jakieś linki do filmów na Youtube o tematyce I wojny światowej? Może właśnie jakieś kroniki były publikowane?
Napisano
ja mam dwie kroniki niemieckie messer-woche z 1915 i 1918, wkrótce wrzuce na YT. Ponadto dość sporo różnych filmików kręcili panowie, wręcz zadziwiająco sporo... z tych filmików, które pokolorowano wydano ładnie na płytach dvd w b.dobrej jakości World War in color" co można również drapnąć w sieci p2p, patrz torrent. Naprawdę fajnie to wygląda w kolorze :)
Napisano
Kopijnik, czy to zdjęcia z jakiejś Twojej książki? Jeśli tak, czy mógłbys podać opis do zdjęcia z 2007-06-19 18:58:00, proszę?
pzdr
Napisano
dobre fotosiki,mam troche podobnych ale nie wiem czemu nie moge ich zmniejszyc w infraview:-(
jak ktos chce to dobre fotosy sa na stronce o gorlicach,pieknie pokazane okopy z WWI,i gorki w biesach nawet jedna polonine rozpoznalem,i dokopalem sie transzei:-D
niedaleko smereka to jest,cale jeszcze nieodkryte tylko zlokalizowalem okopy i czekam do wiosny:-D
Napisano
Kopijnik, czy to zdjęcia z jakiejś Twojej książki? Jeśli tak, czy mógłbys podać opis do zdjęcia z 2007-06-19 18:58:00, proszę?
pzdr
Bayonet practice - one of the results of overbalancing.
zdjęcie z Berkhamstead
  • 1 year later...
Napisano
https://www.ansichtskarten-center.de/webshop/shop/USER_ARTIKEL_HANDLING_AUFRUF.php?PEPPERSESS=95d32cca1ff8d58eb565290949cb6912&lang=de&javascript_enabled=false&darstellen=3&Suchstring=220061690&bilderanzeigen=true&&lowlimit=125&highlimit=25

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie