Skocz do zawartości

Kukliński... zdrajca?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
http://wiadomosci.onet.pl/1552752,11,item.html co o tym sądzicie... Z jednej strony to moze i zdradził ale PRL, ale co ma to do dzisiejszej Polski to ja nie wiem. Dla mnie Bohater.
Napisano
A dla mnie zdrajca.
I znów pewnie bedzie kłutnia i tradycyknie nikt nikogo nie przekona do swoich racji ale za to wpadnie mod i rozdzieli sucharki" ;)
Napisano
Chcesz obywatelu zaprotestować - protestuj we własnym domu.
Niektórzy twierdzą, że zdrada Kuklińskiego przyczyniła się do uzyskania wolności. I co ? Mamy wolność? Protestujących zatrzymano.
Napisano
Nie, tylko nie to...

Już to przerabialiśmy, jak wyżej, pyskówki, osobiste wycieczki,bluzgi a potem interwencje moderatorów.

Niech każdy wyrobi sam sobie opinię i zachowa ją dla siebie. Nie na forum.
Napisano
Jest taka partia LiD... ale się porobiło... ludzie honoru ze zdrajcami, którzy chcieli obalić ojczyzną PRL".
Napisano
W poście powyżej chciałem zwrócić waszą uwagę na fakt, że w szarpaninie brali udział protestujący obywatele oraz wice-coś tam. Zatrzymano do wyjaśnienia jedynie obywateli.
A podobno wszyscy mają takie same prawa.
Napisano
Polska to kraj pieniaczy przekonanych o swojej nieomylności i takie rzeczy zawsze będą się działy, jeszcze niejedno usłyszymy i zobaczymy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie