major_ Napisano 1 Czerwiec 2007 Autor Napisano 1 Czerwiec 2007 Witam szanownych kolegów mam male pytanko co to za pocisk?Wielki dzieki!pozdro!
Grzesio Napisano 1 Czerwiec 2007 Napisano 1 Czerwiec 2007 A nieco bardziej dokładnie, kalibru 45 mm. ;-)PzdrGrzesiu
maly193 Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 Przy okazji czy ten niewyoał to może ruski czołgowy.PS. jest już zakopany.
major_ Napisano 1 Czerwiec 2007 Autor Napisano 1 Czerwiec 2007 Wielki dzeki za indentyfikacje! A czy da rady to jakos unieszkodliwic czy lepiej kolo tego nie grzebac?
liha Napisano 2 Czerwiec 2007 Napisano 2 Czerwiec 2007 7,62mm rany....... no to fakt przy siedmiu milimetrach zapalnik i ładunek to hohoh :)))) ale na poważnie kolego od tej 45tki , nawet nie myśl o dotykaniu a już tym bardziej o hmmmm.....czym innym.pozdro.liha
Paweł80 Napisano 1 Czerwiec 2007 Napisano 1 Czerwiec 2007 a chciałbyś jeszcze pożyć kolego?? napisałem najdelikatniej ale przyszło mi to z trudem!!!
major_ Napisano 1 Czerwiec 2007 Autor Napisano 1 Czerwiec 2007 Jeszcze mi zycie miłe! Tak tylko pytałem z ciekawosci.Nie ma sie co dziwic w koncu ruskiej produkcji:P Wielkie dzieki Paweł!Pozdro
Luke Napisano 2 Czerwiec 2007 Napisano 2 Czerwiec 2007 Ja pier.... głupi jesteś, że to wykopałeś. No ale Ci, którym coś takiego wybuchło raczej się już nie wypowiedzą na forum. Ja wczoraj wykopałem cały nabój 7,62 mm. Zakopałem pionowo 2 razy głębiej, zeby nikt juz nie znalazł.
ZUBIKED Napisano 2 Czerwiec 2007 Napisano 2 Czerwiec 2007 Pionowo ?Przecież ktos może łopatką w zaplnik przywalićW plebanii Krzyś Ibisz instruował jak postępować z niewybuchami i.t.p., zakopywać poziomo i nie dotykac zapalnika...
major_ Napisano 1 Czerwiec 2007 Autor Napisano 1 Czerwiec 2007 Witam szanownych kolegów mam male pytanko co to za pocisk?Wielki dzieki!pozdro!
Pytanie
major_
Witam szanownych kolegów mam male pytanko co to za pocisk?
Wielki dzieki!
pozdro!
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.