Skocz do zawartości

rysunek 3D

sachaj

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
panowie mam pytanie czy posiada ktoś z was rysunek 3D uzbrojenia pistoletu lub czegokolwiek wykonanym w auto cadzie
prosze o pomoc
sachaj
Napisano
no mam zaliczenie z autocada 3D mam narysować co chce a nie bardzo mi to idzie myslalem ze ktos z odkrywców" moglby miec cos zwiazanego z wojskiem militariami
Napisano
trzeba sobie jakos radzic nie a mysle ze na forum nie ma kujonów" którzy maja coś nie potrzebne im i nie dadza trzeba sie dzielic i pomagac sobie nie

a ja tak ladnie prosze chm

pozdrawiam sachaj
Napisano
Sachaj, a to ma być monolit czy złożeniówka? Jakieś proste rzeczy może bym odgrzebał ale hity to nie będą. Złożeń na pewno nie robiłem. Pistolet z cad.pl chyba był rysowany w innym programie, AutoCAD nie ma opcji wyciągania po spirali - do rysowania sprężyny lub gwintu.
Napisano
moze byc cos prostego co kolwiek chlopaki rysują naboje i takie tam tylko dobrze by bylo jakby mial rendering wyslij mi pajak co masz na mejla sachaj@op.pl bede wdzieczny
pozdrawiam
sachaj
  • 2 weeks later...
Napisano
Ćwiczenie czyni mistrza! :-D
Bardzo fajnie wygląda. Można jeszcze było zmapować jakąś bitmapę na wyświetlacz. ;-)
A w oryginale rura też jest prostokątna?

Pzdr

Grzesiu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie