sachaj Napisano 1 Czerwiec 2007 Autor Napisano 1 Czerwiec 2007 panowie mam pytanie czy posiada ktoś z was rysunek 3D uzbrojenia pistoletu lub czegokolwiek wykonanym w auto cadzie prosze o pomoc sachaj
dominiczeq Napisano 2 Czerwiec 2007 Napisano 2 Czerwiec 2007 Masz tu visielca...http://www.cad.pl/rys/Pistolet.jpg
sachaj Napisano 2 Czerwiec 2007 Autor Napisano 2 Czerwiec 2007 tak tylko to .jpg a ja potrzebuje model .dwg
Grzesio Napisano 2 Czerwiec 2007 Napisano 2 Czerwiec 2007 A co masz na myśli pisząc 'lub czegokolwiek'?PzdrGrzesiu
sachaj Napisano 3 Czerwiec 2007 Autor Napisano 3 Czerwiec 2007 no mam zaliczenie z autocada 3D mam narysować co chce a nie bardzo mi to idzie myslalem ze ktos z odkrywców" moglby miec cos zwiazanego z wojskiem militariami
sachaj Napisano 3 Czerwiec 2007 Autor Napisano 3 Czerwiec 2007 trzeba sobie jakos radzic nie a mysle ze na forum nie ma kujonów" którzy maja coś nie potrzebne im i nie dadza trzeba sie dzielic i pomagac sobie nie a ja tak ladnie prosze chm pozdrawiam sachaj
Peter Napisano 5 Czerwiec 2007 Napisano 5 Czerwiec 2007 Mam kupę tego w wersji 3ds mogę wygenerować DXF - a.
pająk Napisano 5 Czerwiec 2007 Napisano 5 Czerwiec 2007 Sachaj, a to ma być monolit czy złożeniówka? Jakieś proste rzeczy może bym odgrzebał ale hity to nie będą. Złożeń na pewno nie robiłem. Pistolet z cad.pl chyba był rysowany w innym programie, AutoCAD nie ma opcji wyciągania po spirali - do rysowania sprężyny lub gwintu.
sachaj Napisano 7 Czerwiec 2007 Autor Napisano 7 Czerwiec 2007 moze byc cos prostego co kolwiek chlopaki rysują naboje i takie tam tylko dobrze by bylo jakby mial rendering wyslij mi pajak co masz na mejla sachaj@op.pl bede wdzieczny pozdrawiam sachaj
sachaj Napisano 18 Czerwiec 2007 Autor Napisano 18 Czerwiec 2007 no i musialem sam posiedziec i cos zrobic
Grzesio Napisano 19 Czerwiec 2007 Napisano 19 Czerwiec 2007 Ćwiczenie czyni mistrza! :-DBardzo fajnie wygląda. Można jeszcze było zmapować jakąś bitmapę na wyświetlacz. ;-)A w oryginale rura też jest prostokątna?PzdrGrzesiu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.