Skocz do zawartości

Tinky Winky - pederasta

ZUBIKED

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Sorry wielkie - Ale nie mogłem sie powstrzymać
W końcu to Hyde Park Corner
Są tematy ważne i smieszne ten osiągnął granice absurdu

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1329&wid=8881733&rfbawp=1180283362.336&ticaid=13d1a
Napisano
zaraz pederasta ,pederasta -a może kochający inaczej -to lepiej brzmi -a niech sie kochają inaczej - a co mnie to - tele tubiś pomylił rekwizyty i tyle -pozdro:)
Napisano
Fakt pederasta, nie jest to politycznie poprawnie wypowiedziane.

Ale to nie teletubiś pomylił rekwizyty , a władza myli priorytety.
Pozdro
Napisano
w radiu słyszałem że mają się wziąść za kaczora Donalda bo cały czas chodzi przebrany za marynarza i ma odkryty kuferek.:)
Napisano
a ja słyszałem że się wezmą za Lolka i Bolka bo byli za długo bez Toli - i podobno za Żwirka i Muchomorka bo spali w jednym łóżku czy coś tak hehehehehh a dalszej kolejności jest Rumcajs Patafil i Filopat inni- Smok Wawelski podobno też bo był sam chyba że podciągną go pod pustelnika ? heheheh ale kot Filomen też nie jest bezpieczny Jezu to wszystkie bajki na których się wychowałem –a Pomysłowy Dobromir ? a Klos ? a Czerej Pancerni mieli tylko Rudego ??? a Telesfor ??? a NIEWIDZIALNA Ręka jejku już nie mogę -pozdro
Napisano
Huk 100 zapomniałeś o Tytusie, Romku i Atomku" - kumulacja: Homoseksualizm + grupensex + zoofilia. Motyl Emanuel i Makowa(!) Panienka to związek jak Magda M. i Sebastian. Smurfu to dopiero komuna gejowska. To które bajki są politycznie poprawne ? Praktycznie do każdej można się czyczepić. Ale jest to normalne w kraju gdzie ojciec boi się przytulić dziecko by nie zostać posądzonym o molestowanie potomka. Niedługo chyba dobiorą się do ambitniejszych filmów: Zorro - fetyszysta, Robin Hood - zbyt obcisłe rajtuzy itd itp. Paranoja, a podobno w tym kraju znieśli cenzurę.
Napisano
Tu przecież wcale nie chodzi o orientację seksualną ani o to że nosi damską torebkę.Tu chodzi o kolor torebki.NIe będzie wstrętny pederasta kłuł w oczy braciszków kolorem czerwonym.Gdyby nie wredny TK to mógłby sie [cenzura] zlustrowac udowodniono by mu współpracę i że tą swoją antenką donosił i by wyleciał z telewizji a tak trzeba było podejsc od [cenzura] mańki strony.
Ot i cała zagadka.
Pozdrawiam

-------------------

Jaca nie jesteś tutaj sam i wulgarności pozostaw na inne okazje.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Bocian 08:55 31-05-2007
Napisano
Rok temu tez była afera, tylko wtedy nikt tu tematu nie założył :(
http://wirtualnemedia.pl/document,,1152889,Bolek_i_Lolek_na_okladce_pisma_dla_gejow.html
Napisano
Co do innych bajek, to zwiazani z lobby homoseksualnym naukowcy juz dawno stwierdzili to i owo:
http://kobiety-kobietom.com/queer/art.php?art=191
Napisano

Ja tu widzę cały gejbar:)?
Mojej klusce nie przeszkadza;)
Gęsto się ta Pani tłumaczyła, ale to podobno znowu dziennikarz narozrabiał... ale prasa chwyta się ostanio każdej mniejszej kupy i kupy:(

Napisano
He he BOCIAN masz rację - ale z drugiej strony chyba niechciałbyś w Lesie trafić na Tinky Winky? Co? Pozdrawiam :) :) ;) ;)
.
.
.
CirrusCX
Napisano
Robią aferę o byle co... jak miałem 5 lat to oglądałem Teletubisie, Smerfy, Bolka i Lolka no i prawie wszystkie z wymienionych tu bajek, a jakoś nie widać po mnie, że jestem GEJEM - bo nie jestem. Z tego co ja tu widzę to nasi ministrowie powinni zajmują się sprawami, bardzo nie poważnymi, zamiast wykonywać swój zawód za który mają taką kupę siana, to gadają sobie o Torebce Tinky Winky, o Smerfach - oczywiście nie zabraniam im powrotu do dzieciństwa bo 1/3 naszych panów w rządzie nadaje się co najwyżej tarcia kiszonych ogórków.

PS. Mój mały brat ma 1,6 roku, ogląda teletubisie od 6 miesięcy, ale ja nie zauważyłem u niego zachowań homoseksualnych. On nawet się cieszy jak one lecą, udaje je, kiwa się, próbuje podskakiwać - Oni powinni właśnie to wziąść pod uwage, że dzieci się świetnie przy nich bawią.
Napisano
Co jest bardziej obciachowe - być pedarastą czy członkiem PiS, LPR lub Młodzieży Wszechpolskiej? Odpowiedzcie sobie sami... Dla mnie to jednakowe przypadki problemów na psychicznym.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie