Skocz do zawartości

a czym na wykopki jeździcie?

ja20

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
jestem ciekawy czym forumowicze na wykopki jeżdża.Czy wiekszośc samochodami,czy rowerami?ja osobiście, albo autostop albo, pociąg czasem rower.
  • Odpowiedzi 205
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Zawieść fanty rowerem to pikuś, a jak z nim szukać?
Przypiąć do drzewa na polu;) czy podłączy cewkę z tyłu do błotnika:))
Napisano
Z tymi kołami to zarębisty pomysł.Samemu odkręcić, trochę pokombinować i mamy zarębistą cewę prawie że ramę.Dwa w jednym :-D
Napisano
Ta,pojechałem rowerem do Lginia,przypiąłem rower do drzewa nad jeziorem, wracam po 15 min i roweru niet:-)) i z wykopków z buta:-))
Napisano
Pojechałem autem i wróciłem bez listew,kołpaków i lusterek:-)
I dlatego do 10km zasuwam z buta!!:-)))Jak dalej to autko i zostawiam u chłopa na podwórku.
Napisano
Róznie bywa z buta, rowerem, autobusem.
Tylko czasem stare babiczki dziwnie mn mnie patrza jak wsiadam cały w błocku do autosana z kupa zelaztwa w torbach:)
Napisano
rower był, auto było, motocykl - też niezły, skuter, pod warunkiem że przy sobie i na widoku.

Piechota - dobra, ale zbyt mała mobilność.
Ale nie martwimy się o środek transportu.

Tyle, że jak ktoś ma miejscówkę 20 km dalej....
Napisano
octavian august dyzel- szybciutkie autko ...tylko trzeba wpierw urwać wszystkie plastiki na dole bo i tak się urwą :-)))

PATRON
Napisano
Witam !

Miałem ten sam problem - potem kupiłem wzmocnione sprężyny do Golfiny i problem zniknął. Prześwit zwiększył się do 35 - 40 cm i gra gitara ;-)

Pozdro !
Napisano
A propos Golfów to zarąbiste są Crosscountry - pełne golfowe terenówki.

Do terenu to samochody terenowe - Samuraj, Feroza, Vitara.

U mnie w firmie jest Nissan Patrol - 2,5 TD 140 KM, prześwit 50 cm.... Bydle duże ale ma sporą rezerwę mocy i tylko w zasadzie ograniczają to rozmiary.

Co do samochodów terenowych założenie podwyższonych sprężyn do podstawa. Wiem bo kiedyś dawno temu tylnią belkę na pniaku skrzywiłem.....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie