nowicjusz9 Napisano 10 Maj 2007 Autor Napisano 10 Maj 2007 Czy te gogle mają coś wspólnego z lotnictwem? Widziałem podobne na Dicovery w filmie o początkach lotnicstwa. Wykonane są ze skóry, oprawki szkieł aluminium
nowicjusz9 Napisano 10 Maj 2007 Autor Napisano 10 Maj 2007 Czy te gogle mają coś wspólnego z lotnictwem? Widziałem podobne na Dicovery w filmie o początkach lotnicstwa. Wykonane są ze skóry, oprawki szkieł aluminium
Ostoja Napisano 15 Maj 2007 Napisano 15 Maj 2007 Witam Dołaczam sie do prosby o ID. Na dnie łuski nastepujace napisy:godz. 9: VEgodz. 12: 33godz. 3: D (ewent. O lub zero)godz. 6: 2łuska wyglada jak do mausera.
Ostoja Napisano 15 Maj 2007 Napisano 15 Maj 2007 Nie mam az tak dobrego sprzetu zeby zrobic czytelne foto dna łuski, a ten post dopisałem tu zeby nie zaczynac nowego. Bo po co jesli i ja mam cos swojego do ID.
Pytanie
nowicjusz9
Czy te gogle mają coś wspólnego z lotnictwem? Widziałem podobne na Dicovery w filmie o początkach lotnicstwa. Wykonane są ze skóry, oprawki szkieł aluminium
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.