Skocz do zawartości

Udany wypadzik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

2 dni temu wybrałem sie do lasu chodziłem prawie dziewieć godzin i same smiecie podkoniec wyszła taka blaszka i nie opodal tez leżało 10 feningów z 1900r i pusto wiec zawinełem sie do domu

Napisano

dzisiaj postanowiłem wybrac sie jeszcze raz w te miejsce i dokładnie je przetrzepac rezultaty pojawiły sie juz po 15 min :)

Napisano
9 godzin chodzenia i kopać same śmiecie ....
masz zaparcie. Ja bym 3 razy zmienił miejsce.
Ale ostatecznie masz sukces.
Napisano
panowie przy tylu chetnych i szukających i dziurce na dziurce trzeba dokładnie trzepac miejsca jak coś wychodzi, jest sie wtedy pewnym ze juz tam nie trzeba wracać
Napisano
Nie zgodzę się odnośnie tych klamerek z kowalinho. Są one nie od pasków przy puszce, lecz od pasków przy masce.

Pozdrawiam.
Napisano
Nie było właściciela????????? Często jak jest kilka rzeczy ( przedmiotów ) min. nieśmiertelnik, klamra, klamerki" od maski, monetki jest tez właściciel"?????? Radzę dobrze sprawdzić, i zgłosić komu trzeba np. fundacji Pamięć " Oni nie gryzą :D Pzdr. Krzchu.
Napisano
drogi krzychu te miejsce juz przeleciałem codo metra ten teren juz jest czysty całkowicie zapewne zadnego spiocha nie było nie trafiłem na rzadne kosci pozdrawiam merdoc

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie