Merdoc Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 2 dni temu wybrałem sie do lasu chodziłem prawie dziewieć godzin i same smiecie podkoniec wyszła taka blaszka i nie opodal tez leżało 10 feningów z 1900r i pusto wiec zawinełem sie do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 dzisiaj postanowiłem wybrac sie jeszcze raz w te miejsce i dokładnie je przetrzepac rezultaty pojawiły sie juz po 15 min :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 pare kroczków o tej klamerki pod krzaczkiem wyszło takie cudo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 a reszta fantów z tego miejsca pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 szkoda ze złamany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 i reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrSmith Napisano 8 Maj 2007 Share Napisano 8 Maj 2007 9 godzin chodzenia i kopać same śmiecie .... masz zaparcie. Ja bym 3 razy zmienił miejsce.Ale ostatecznie masz sukces. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit_100 Napisano 8 Maj 2007 Share Napisano 8 Maj 2007 9 godzin samych śmieci???? Masz chłopie cierpliwość:) Pozdrawiam ładne fanty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDER Napisano 8 Maj 2007 Share Napisano 8 Maj 2007 Ładne fanciki Gratulacje. POZDRO . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 panowie przy tylu chetnych i szukających i dziurce na dziurce trzeba dokładnie trzepac miejsca jak coś wychodzi, jest sie wtedy pewnym ze juz tam nie trzeba wracać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 8 Maj 2007 Share Napisano 8 Maj 2007 mam pytanie odnośnie ostatniej fotki nie licząc monetki i kawałka od klamry co to są za blaszki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Maj 2007 Share Napisano 9 Maj 2007 gratuluje -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 draven - to są klamerki od pasków nośnych od niemieckiej puchy na maskę p-gazową :)pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Nie zgodzę się odnośnie tych klamerek z kowalinho. Są one nie od pasków przy puszce, lecz od pasków przy masce.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 A. Faktycznie. Masz rację, nie myślałem a pisałem, pomerdało mi się. Oczywiście od maski :)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterskrzek Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Zgadzam się z szukaniem dokladnym ja wyciągłem po kimś z pod blachy śliczny MP40 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 fajne fanciki,gratulujepozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Nie było właściciela????????? Często jak jest kilka rzeczy ( przedmiotów ) min. nieśmiertelnik, klamra, klamerki" od maski, monetki jest tez właściciel"?????? Radzę dobrze sprawdzić, i zgłosić komu trzeba np. fundacji Pamięć " Oni nie gryzą :D Pzdr. Krzchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 11 Maj 2007 Autor Share Napisano 11 Maj 2007 drogi krzychu te miejsce juz przeleciałem codo metra ten teren juz jest czysty całkowicie zapewne zadnego spiocha nie było nie trafiłem na rzadne kosci pozdrawiam merdoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.