Bocian Napisano 7 Maj 2007 Autor Share Napisano 7 Maj 2007 Poszukuję chętnego do moderacji w tym jakże spokojnym dziale.Wiecie gdzie pisać:bocian@odkrywca-online.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 Bocian, my Tobie nie jesteśmy wrogami, więc czemu nam składasz takie oferty :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 Ja już się kiedyś zgłaszałem i ponawiam zgłoszenie - Bocianie, odbierz maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 Akagi e-maile odbieram ale w duecie z Hartem tworzycie mieszankę wybuchową o sile rażenia Tunguskiej, nie żebym kogoś dyskryminował :)O dziwo zgłosiło się sporo chętnych osób. Teraz tylko muszę wszystkich prześwietlić, sprawdzić czy nie zalegają z podatkami, ZUSem, czy chodzą do kościoła, czy nie piją alkoholu, nie używają narkotyków no i najważniejsze muszą złożyć oświadczenia lustracyjne zgodnie z duchem deubekiPiSozacji.:) Tak naprawdę dam Wam znać jak tylko wrócę z Czocha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 8 Maj 2007 Share Napisano 8 Maj 2007 Ale ja się zgłosiłem sam :))))))))))Bez Harta :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 23 Maj 2007 Autor Share Napisano 23 Maj 2007 Ok nowym moderatorem tego jakże spokojnego i miłego działu został krzysiekWszelkie skargi i zażalenia na decyzję można wnosić na adresfikcyjne_konto_ktore_nie_istnieje_wiec_nic_na_nie_nie_wysylajcie@odkrywca.pl :)I tym demokratycznym akcentem kończymy sprawę rekrutacji.Pozostałe 127 osób które zgłosiły swój akces na moderatora ale nie przeszły przez sito przepraszam i życzę powodzenia w staraniach się o posadę w innych działach forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 20 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2007 No cóż, chciałem poinformować o zmianie moderatora. Krzysiek nas opuścił z powodów prywatnych, prosił o podmianę już bardzo dawno temu, ja dziękuję że nie zostawił mnie samego na forum i dociągnął" do teraz.Nowym moderatorem tego działu jest Dunczyk.Dunczyk obiecał obiektywizm, stalowe nerwy i profesjonalizm.Niech moc z nim będzie :), robimy z chłopakami składkę na mszę w intencji aby wytrzymał chociaż miesiąc :)Jak mi który rzuci kamieniem w moderatora to nogi powyrywam i nie będzie teleranka. (Kto pamięta dlaczego pewnej niedzieli nie było teleranka?)Ogłoszenie parafialne:Akagi przepraszam ale w Twoim kolejnym podaniu na moderatora było parę formalnych błędów, nie dołączyłeś zaświadczenia o niekaralności i współpracy z Chińskimi służbami specjalnymi, sam rozumiesz musi być prawnie i sprawiedliwie.To jak egzamin na prawo jazdy, nie załamuj się i próbuj dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Z japońskimi, kurde, z japońskimi!!!!!!!!!!!!Słuchaj, ale egzamin na prawo jazdy z reguły się za czwartym razem zdaje. Więc zgodnie z aktami sprawy nastepnym razem powinno się udać:)A poważnie, to o czym niektórzy już wiedzą podjąłem decyzję o wycofaniu się z ruchu rekonstrukcyjnego. Czyli raczej wypadam. Ale może to za jakiś czas jak opadną emocje bedzie przydatne na moda - nie związany z nikim i z niczym samotny, ... tfu, fantazja mnie ponosi.pozdrawiamJacek akagi" Haber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 Cieszę się że krzysiek już nie jest modem bo wprowadzał iście bolszewicką cenzurę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 aha, co do niekaralności, to jak nadmieniałem te kartke co ja mam to sobie sam wyprosiłem, bo dac nie chcieli.Może jakaś amnestia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 Poproś giertycha :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 Nowym moderatorem tego działu jest Dunczyk."Czyli SS, wyznawcy Degrella, jednak górą....Co za porażka ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 kazdy bedzie lepszy na moda niz krzysiek, sam adolf byłby chyba lepszy ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 Nie wnikam w osobiste poglądy moderatorów ale w każdym razie mam nadzieję że nowy mod ukróci bezkarność lewactwa na tym forum, wszelkich komun cccp" etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 Ja tam widzę więcej esesmaństwa niż zomo i komun cccp....Znam wypowiedzi Pana Dunczyka i jego bliskiego kolegi (pomińmy kogo), tam dopiero były poglądy ....A inni mają dość faszyzmu Degrella... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki_2 Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 Akuku acerku! Tęskniłeś widzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
admin Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 hmmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 No tak.... Bociek zapowiedział mnie, ale nie było mnie na Grand opening", darujcie szanowni koledzy.myślę, że w tym miejscu adejszła wiekopomna chwiła" i moge wygłosić moje expose (albo expoze) jak kto woli ;)Otóz zmartwię od razu wszystkich,którzy świętują odejście Krzyśka - zamierzam kontynuować jedynie słuszną linię" - uczestnicy forum posługujący się słowami uważanymi powszechnie za obelżywe, czyniący osobiste wycieczki zamiast dyskutować na temat, który zawarty jest w tytule niniejszego działu, będą przykładnie karani, a wyroki sądów kapturowych, kibelkowych etc. bedą wykonywane natychmiast. jednym słowem dział powierzony mi przez Boćkanie przerodzi się w Hajd Park". Wymiana doświadczeń, poglądów itd. itp. jak najbardziej kłótnie i pyskówki - NIE!!!Zamierzam nakłonić i dobrotliwie przekonywać Szanownych forumowiczów również do tego aby używali pięknej, literackiej polszczyzny i stali się chlubą mediów elektronicznych. Jakiś czas bedę się przyglądał Waszym literaturom", póxniej wymagania zostaną sprecyzowane. Acha proszę nie zasłaniać się dysleksją bo jak mówi moje zawodowe doświadczenie znaczna część tzw. dysfunkcji to czyste niedbalstwo i wygodnictwo. Nie chcę w tym iejscu rozpętać dyskusji na w/w temat, więc proszę ew. uwagi kierować na mailPoza tym wszystkie konstruktywne uwagi przeczytam z uwagą, będę wdzięczny za pomysły i podpowiedzi jak usprawniać używanie naszego ulubionego forum.Obiektywizm i bezstronnośc obiecana i tak będzie, ale panowie pieniacze i ci którzy zapełniacie posty pustymi nic nieznaczącymi słowami będziecie znikać.Dziś dzień uroczysty więc ogłaszam abolicję dla ... jak już pisałem osobiste wycieczki i przytyki do osób będą niemile widzianeniech moc będzie ze mną ;)i z Wami wszystkimi a...Dunczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 No to stykłaby jakaś amnestia dla niepokornych (kartki), z okazji objęcia tronu przez Duńczyka :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 pfuu ja chce miec swoja kartke, to symbol walki z dziwadłami i jestem z niej dumny, to taki mój EK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Ja tam swoją karteluszkę traktuję jako bandenkaempfabzeichen :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 o nie, trzy razy upominałem sie o tą kartkę, teraz mam ja oddać????A niedoczekanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.