Skocz do zawartości

To były czasy!!!

axelxxl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
150 tki nigdy nie miałem ale ciszyłbym sie gdybym chociaż jedną sztuke w takim stanie znalazł. Myśle ze Ty byś tez nie pogardził :-).
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam
Napisano
Na forum Głównym (na str.nr.2 )znajdź link pt:djęcia przyprawiające o mdłości",ostatnie logowanie z 19.04. Zanim go otworzysz to na klawiaturze połóż jakąś folię.Ja po obejrzeniu musiałem zmienić klawiaturę bo cała była zaśliniona.Pozdrowaśki :)
Napisano
Teraz też są czasy... Tylko że dla nas takie rzeczy są normalne a za np 200 ktoś będzie szukał orzełków z naszych czasów wtedy ludzie też nie myśleli o tym że za takie rzeczy będzie można zbić majątek :)
Napisano
Nie rozumiem takich pretensji do historii typu...to były czasy. To tak jakby mieć pretensje do Jagiełły że po bitwie pod grunwaldem nie pozbierał krzyżackiej broni i nie zakonserwował jej dla pokoleń:P
Napisano
Cronos na do Niego nadal mam zal ze nie zakopal tej broni pod moim blokiem:P hahaha:] kiedys to byly czasy (lata 70) w ziemi wszystko lezalo a mnie niestety jeszcze w planach nie bylo:(:P
Goraco Pozdrawiam!
Dawid
Napisano
Oj były, były. Rok 1966 wycieczka klasa 2 podstawowa do lasu popatrzac jak jesień wyglada. Niestety pierwsz i ostatnia zamiast kolorowych lisci 1 mazurek i dwa hełmiki. pani więcej nie chciała chodzic z nami do lasu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie