axelxxl Napisano 20 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2007 Dziś trzeba tony ziemi przerucić zeby jakąś skorupe znależć a kiedys.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 20 Kwiecień 2007 Share Napisano 20 Kwiecień 2007 No proszę axelxxl ! To wszystko wykopałeś swoim ace-150 ?:-)To dopiero odkrycie! :-)Pozdrawiam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axelxxl Napisano 20 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2007 150 tki nigdy nie miałem ale ciszyłbym sie gdybym chociaż jedną sztuke w takim stanie znalazł. Myśle ze Ty byś tez nie pogardził :-). Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 20 Kwiecień 2007 Share Napisano 20 Kwiecień 2007 Na forum Głównym (na str.nr.2 )znajdź link pt:djęcia przyprawiające o mdłości",ostatnie logowanie z 19.04. Zanim go otworzysz to na klawiaturze połóż jakąś folię.Ja po obejrzeniu musiałem zmienić klawiaturę bo cała była zaśliniona.Pozdrowaśki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 20 Kwiecień 2007 Share Napisano 20 Kwiecień 2007 Teraz też są czasy... Tylko że dla nas takie rzeczy są normalne a za np 200 ktoś będzie szukał orzełków z naszych czasów wtedy ludzie też nie myśleli o tym że za takie rzeczy będzie można zbić majątek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo02 Napisano 20 Kwiecień 2007 Share Napisano 20 Kwiecień 2007 Tak to były czasy.... A właściwie czas: trwogi, bólu, śmierci, niepewności jutra, głodu i takie tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 20 Kwiecień 2007 Share Napisano 20 Kwiecień 2007 Nie rozumiem takich pretensji do historii typu...to były czasy. To tak jakby mieć pretensje do Jagiełły że po bitwie pod grunwaldem nie pozbierał krzyżackiej broni i nie zakonserwował jej dla pokoleń:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 20 Kwiecień 2007 Share Napisano 20 Kwiecień 2007 Koniec świata...:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 20 Kwiecień 2007 Share Napisano 20 Kwiecień 2007 Cronos na do Niego nadal mam zal ze nie zakopal tej broni pod moim blokiem:P hahaha:] kiedys to byly czasy (lata 70) w ziemi wszystko lezalo a mnie niestety jeszcze w planach nie bylo:(:PGoraco Pozdrawiam!Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yrek58 Napisano 21 Kwiecień 2007 Share Napisano 21 Kwiecień 2007 Oj były, były. Rok 1966 wycieczka klasa 2 podstawowa do lasu popatrzac jak jesień wyglada. Niestety pierwsz i ostatnia zamiast kolorowych lisci 1 mazurek i dwa hełmiki. pani więcej nie chciała chodzic z nami do lasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.