irade Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 Lubie wyraźne foty legalnych fantów ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 Irade – to deko z pozwoleniem, czy to ładnie wykonana replika? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irade Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 no replika oczywiście;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 Tak jak mówiłem, mam póki co taka sama replike jak Vilkaloki z tym że bez lunety ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 dwa ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 Zgodnie z wcześniejszą obietnicą MP 41, co prawda nie pani Rochowa kowalska, ale wierna towarzyszka rekonstruktorskich poczynań, jeden profil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 i drugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 a ja doczekałem się w końcu stalowego odlewu, na ścisłość identyczny jak kolegi Obershutze pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joachim Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 Witam!Niedawno się zarejestrowałem i podaje wam dwa linki, niektóre Mausery są tanie a inne drogie:- http://www.impactguns.com/cgi-bin/sc/productsearch.cgi?storeid=*125f98a91b66157db0519e- http://www.gunsamerica.com/Search.aspx?T=Mauserpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bergfuhrer Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 Tylko że to prawdziwe i nielegalne karabiny wiec możesz sobie odpuścic takie linki ; ) bo my tu rozmawiamy o replikach, legalnych itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romper-pomper Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 Nigdy nie wiem którego wybrać :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bergfuhrer Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 Wygladaja znajomo ; ) Zreszta jeden na motobajzlu trafił do mnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 Kleska urodzaju? ;) Sa z cynkalu czy to juz ta nowsza, poprawiona wersja (jakis stop aluminium)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romper-pomper Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 To nie cynkal.Waga jak w oryginale ok.5 klocków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 Ile kosztowaly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aslv Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 No fajnie po ile i gdzie można kupić :P Mag można wyciągnąć ? A zamek lata ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 To odlew :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romper-pomper Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 Jeżeli chcesz super replikę MP44 to kup sobie Shoei za jedyne 1200 Euro :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 romper-pomper, twoje granaciki na allegro są piękne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schutze W. Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 co racja to racja...może zrobisz jakiś rabat dla bywalców na forum O ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romper-pomper Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 Nie wiem czy powinnienem odpowiadać bo ktoś zaraz pomyśli że robię sobie reklamę.Problem polega na tym że M24 są drogie w produkcji.Moja cena i tak jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 romper, nieco sie nie zrozumielismy :) Odpowiadalem 'aslv', ja wiem, ze to odlew :)A podana cena 1200 nieco spora, mozna trafic taniej (w skrajnych przypadkach nawet o 1/3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romper-pomper Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 Aha,spoko :-) Co do Shoei to najtaniej widzialem za 800 Euro.Fajny sprzet ale duzo,duzo za drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 13 Luty 2008 Share Napisano 13 Luty 2008 To w końcu kolego romper-pomper ile zawołałbyś za jednego ze swoich szturmów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.