traper6 Napisano 18 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2007 Panowie,dostałem teraz telefon i o godz.9.30 wychodzę z domu rozmawiać w sprawie nowej pracy.Potrzebny mi jest link w którym jest przelicznik cali na milimetry i odwrotnie.Może macie gotowca,to proszę na priwa traper6@onet.eu Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 http://programy.pcworld.pl/pc/programy/3961.html?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 18 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2007 Wygooglałem coś innego,ale Twoje też mi dużo pomogło.Dzięki herbstnebel za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 ja mam taki przelicznik ale w telefonie:(:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 Pochwal sie czy zdobyłeś tę pracę:)I na co ci był potrzebny ten przelicznik!!??Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 Kalibamunicje przeliczal z mm na cale :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 18 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2007 Pisałem testy w związku z obsługą anglikańskich obrabiarek.Nabazgrałem chyba dobrze.Jutro mają dzwonić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.