FestungGlogau Napisano 11 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Prosze o id tego kordzika/noza Nabylem go w ciekawy sposub.Kilka tygodni temu kupilem bagnet do arisaki na ebay.co.ukdostalem. Kilka dni pozniej dostalem paczke z tym w srodku zaadresowana na moje nazwisko od sprzedawcy ktory mi arisake sprzedal. Napisalem maila do sprzedawcy ze mi to przyslal i chce to oddac a on na to ze juz go nie potrzebuje i mam to za friko.Tu moja prozba jesli ktos wie co to jest prosze o pomoc jest sygnowany Toledo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 11 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Foto 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Antyk to chyba raczej nie jest , pewnie jakaś pamiątka dla turystów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Ale i tak farciarz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 12 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2007 wiec jednak cyba lipa jak ktos cos takiego widzial bardzo prosze o infoDieki adrian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahooo Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 Nie masz co się trapić, powieś na ścianie, za 100 lat nabierze wartości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 14 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2007 Ja poprostu kolekcjonuje zidentyfikowane rzeczy a to jest troche jak ozdoba nad kominek. ALE MAM ZA FRIKO;);)pOZDRO ADRIAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 20 Kwiecień 2007 Share Napisano 20 Kwiecień 2007 Moim zdaniem to wspolczesny kicz" tzw. kominkowy.Chociaz stylowo nawiazuje do marynarskich kordzikow sowieckich...ale nim napewno nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.