s_mi44 Napisano 10 Kwiecień 2007 Autor Napisano 10 Kwiecień 2007 Witam. Mam pytanie do Kolegów co to za urządzenie. Znalezione wśród zrzutu II wojennego.
MrSmith Napisano 10 Kwiecień 2007 Napisano 10 Kwiecień 2007 Na trzecim zdjęciu to kojarzy mi sie najbardziej z miotaczem ognia :) ale pewnie to jakas pompa.
s_mi44 Napisano 10 Kwiecień 2007 Autor Napisano 10 Kwiecień 2007 OK. W czwartek mam wolne to prześlę foty. Sugerowałem się urządzeniem typu: zaczep do bomb na hydraulice, bardzo podobne były przy rosyjskich samolotach( któryś numer Oblicza Historii- były fotki)- ale nie jestem przekonany co do tego.
s_mi44 Napisano 10 Kwiecień 2007 Autor Napisano 10 Kwiecień 2007 Fakt był wśród tych fantów jeden miotacz ale to raczej nie jest nic do niego podobne.
jacenty2004 Napisano 10 Kwiecień 2007 Napisano 10 Kwiecień 2007 A nie są to jakieś siłowniki hydrauliczne? mechanik by się przydał.
Szarubek Napisano 10 Kwiecień 2007 Napisano 10 Kwiecień 2007 Mechanik (PL-11097-MML-05) do usług ;-)Wygląda na to, że są - na pierwszy rzut oka kojarzy mi się ze wzmacniaczem hydraulicznym.Jeśli możesz, obfotografuj dokładnie z każdej strony, w tym spróbuj zwrócić uwagę na szczegóły. To forum ma pewne ograniczenia pod względem rozdzielczości zamieszczanych zdjęć, dlatego zdjęcia w pełnej rozdzielczosci poproszę na priva: szarubek@wp.plSpróbuję coś orzec.Pozdrawiam - Szarubek
Pytanie
s_mi44
Witam. Mam pytanie do Kolegów co to za urządzenie. Znalezione wśród zrzutu II wojennego.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.