akagi Napisano 11 Kwiecień 2007 Napisano 11 Kwiecień 2007 Kurde, ....też się dałem zrobić. Jak napisałeś o tych kucach to cos mnie tknęło, ale jednak.
jazlowiak Napisano 11 Kwiecień 2007 Napisano 11 Kwiecień 2007 Zabawa fajna, teraz jakiś dziennikarzyna wyłowi co smakowitsze cytaty i napisze co o nas myśli.
akagi Napisano 11 Kwiecień 2007 Napisano 11 Kwiecień 2007 Dokładnie, przykład tego był już dziś rano - szukający sensacji czyli faszystowskich GRH. Na szczęście Bocian to wyciął w chol.....
kloki Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 Hehe, czy oby przypadkiem furazerka na bakier" nie jest moja? ;) a ja sie zem caly ranek zastanawial gdzie ona wedrowala...Pozdrawiam.
Dziadkus Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 Ja osobiście myślę, że tego typu posty są jaknajbardziej potrzbne - jeżeli marzymy o odpowiednim poziomie naszej rekonstrukcji - i myślę,ze nikt nie che nikogo obrażać, tylko zwrócić uwagę na to, ile nam jeszcze brakuje...A ze na wesoło i ironicznie - dlaczego nie??
zabi Napisano 20 Kwiecień 2007 Napisano 20 Kwiecień 2007 Witam:)Fajny post, najbardziej się ubrechtałem z tych kartonowych odznaczeń :))). Przyznam że na początku też sie dałem nabrać.Pozdrawiam
SSzuder Napisano 3 Maj 2007 Napisano 3 Maj 2007 Na początku to ja się załamałem i zacząłem wątpić w inteligencje ludzką... ale dzięki Bogu okazało się to jedynie żartem :) To dobrze, ludzie jednak nie upadli tak nisko :-) Serdecznie pozdrawiam 'prowokatora' :-] Btw, też się dałem nabrać :D
kutno Napisano 4 Maj 2007 Napisano 4 Maj 2007 brawa dla reneaktors xD Takiej bomby dawno nie widziałem =)) pozdrowienia Kameraden
kiler p Napisano 5 Maj 2007 Napisano 5 Maj 2007 A to ciekawe, bo ja takie bomby widzę na forum na codzień :D. Spójrzmy prawdzie w oczy - reneaktors skompilował najgorsze cechy kilku użytkowników tego forum w jedną reko-poczwarę i dlatego aż tak rzuca się w oczy ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.