akagi Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Kurde, ....też się dałem zrobić. Jak napisałeś o tych kucach to cos mnie tknęło, ale jednak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Zabawa fajna, teraz jakiś dziennikarzyna wyłowi co smakowitsze cytaty i napisze co o nas myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Dokładnie, przykład tego był już dziś rano - szukający sensacji czyli faszystowskich GRH. Na szczęście Bocian to wyciął w chol..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 ale forum nadal może być monitorowane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Hehe, czy oby przypadkiem furazerka na bakier" nie jest moja? ;) a ja sie zem caly ranek zastanawial gdzie ona wedrowala...Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadkus Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Ja osobiście myślę, że tego typu posty są jaknajbardziej potrzbne - jeżeli marzymy o odpowiednim poziomie naszej rekonstrukcji - i myślę,ze nikt nie che nikogo obrażać, tylko zwrócić uwagę na to, ile nam jeszcze brakuje...A ze na wesoło i ironicznie - dlaczego nie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabi Napisano 20 Kwiecień 2007 Share Napisano 20 Kwiecień 2007 Witam:)Fajny post, najbardziej się ubrechtałem z tych kartonowych odznaczeń :))). Przyznam że na początku też sie dałem nabrać.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSzuder Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Na początku to ja się załamałem i zacząłem wątpić w inteligencje ludzką... ale dzięki Bogu okazało się to jedynie żartem :) To dobrze, ludzie jednak nie upadli tak nisko :-) Serdecznie pozdrawiam 'prowokatora' :-] Btw, też się dałem nabrać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 brawa dla reneaktors xD Takiej bomby dawno nie widziałem =)) pozdrowienia Kameraden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler p Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 A to ciekawe, bo ja takie bomby widzę na forum na codzień :D. Spójrzmy prawdzie w oczy - reneaktors skompilował najgorsze cechy kilku użytkowników tego forum w jedną reko-poczwarę i dlatego aż tak rzuca się w oczy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.