Pablo02 Napisano 8 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Właściwie takie małe info dla miłośników ptactwa.Nie jestem pewien, ale wydaje mi się , że populacja żurawi powoli, ale rośnie. Wczoraj z moich okien obserwowałem grupę żerującą na łące i naliczyłem 63 sztuki. W latach poprzednich bywało maksymalnie 25-30 sztuk. Przypadek? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Wiadomo postęp, pełno żurawi- może to te 3 miliony mieszkań zaczeli budować na tej łące;)A serio to niektórych ptaszysk to mam dość, np. kormorany- wiecie ile one ryby może wszamać w ciągu dnia!!!Pozdrawiam koło Sumik" w Policach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo02 Napisano 8 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Kormorany - znany problem. Szczególnie na Zalewie i na Dąbskim. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Żurawie to już słyszałem w lesie dwa tygodnie temu - koncertowały" cały dzień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 a ja wczoraj dwa Bociany ktore krazyly nad moim domem... ale naszczescie odlecialy dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 woytas,uważaj,uważaj chłopie,one tylko przeprowadzały rozpoznanie... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.