Woodhaven Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 Mysle ze warto wyslac e-maile do osob ktore wrzucaly do dzialu Identyfikacja" czesci do RSO, nawet jesli nie maja, lub nie beda chcialy sie pozbyc czesci to sie moga przydac zdjecia.Troche tego w Identyfikacji bylo:http://www.odkrywca-online.com/search/index.php?sq=RSO&ws=txt&id_forum=2&forum=on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ollaff Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 szkoda ze w Austrii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 8 Październik 2007 Autor Share Napisano 8 Październik 2007 Witam.Ciekawy jest ten na górnej fotce, z kołami zamiast gąsienic z przodu. Pierwsza taka fotka w tym wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokfan Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 Witam!Ten RSO z kołami to wersja leśna, produkował ją Magirus.http://www.truckerlinks.dk/tysk/magirus.htmPozdrawiam!lokfan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokfan Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 No to jeszcze na dobranoc parę zdjęć naszego ulubionego ohatera" z Ebay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokfan Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokfan Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokfan Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokfan Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokfan Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokfan Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 7.Pozdr. lokfan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 Mietek prawdę mówiąc myślałem o tym samym .....jednym słowem super pomysł . Co do wersji z kołami to mam kilka zdjęć ale nie wklejałem gdyż według mnie nie jest to klastyczny RSO/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 Coraz bardziej podoba mi sie RSO. Moze bym sobie jakas dioramke zrobil z RSO w roli glownej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maru Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 ten z kolami z przodu to czeski tzw SWS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maru Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 oj chyba pomylka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 Odnośnie mojch wpisów z2007-10-07 13:40:00przepraszam wkleiłem zły adres 2007-10-06 08:08:00 wkleiłem zdjęcie które już w tym wątku się pojawiło. Prawidłowy adres http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=490534#490632 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 RSO+STZ-5 .....- gąsienicowy ciągnik artyleryjski, konstrukcji radzieckiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 12 Październik 2007 Share Napisano 12 Październik 2007 ` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 12 Październik 2007 Share Napisano 12 Październik 2007 ` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 16 Październik 2007 Autor Share Napisano 16 Październik 2007 Witam.Kolejny krok w kierunku próby skompletowania przynajmniej jednego boku (podwozia) RSO. Dwie gąski plus szpilka które dziś do muzeum przyniósł listonosz…. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 16 Październik 2007 Autor Share Napisano 16 Październik 2007 ....te dwie gąski to pierwszy i mam nadzieję nie ostatni odzew na apel wystosowany w tym wątku. Zostały one przekazane do muzeum przez Kolegę o nicku Gudek82, za co bardzo Mu dziękuję. Ktoś się zainteresował, miał możliwość pomocy, udzielił tej pomocy bezinteresownie i to właśnie w tej zabawie jest dla mnie najfajniejsze.Pozdrawiam.Kolego Gudek82 - jeszcze raz dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tendrzak Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 Czy gąski do RSO są takie same jak do OPLA-MAULITIERA lub do Sd Kfz 4/1 albo do Pzkpf I ??. Bo jak widzę na zdjęciach to są bardzo podobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Lemeryt, Woodhaven i kto jest jeszcze zainteresowany... Jeśli interesuje was ta publikacja:http://img216.imageshack.us/img216/4246/raupenschlepperostoa5.jpgto odezwijcie się do mnie na maila.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.