kindzal Napisano 22 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2007 Skrytka trafiona ! Komplecik porcelany :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 22 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2007 To jeszcze jedno pamiatkowe zdjecie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 22 Kwiecień 2007 Share Napisano 22 Kwiecień 2007 kindzal wypasiony jest ten koles z pierwszego zdjecia w sweterku i z fujarka we wzwodzie. Ale max ze hej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 22 Kwiecień 2007 Share Napisano 22 Kwiecień 2007 A ty jak wyglądasz?.Daj zdjęcie,z chęcią się pośmiejemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 22 Kwiecień 2007 Share Napisano 22 Kwiecień 2007 Może i tak,nie ma co sie z chłopaków nabijac,Prawdziwa cnota krytyki się nie boi.Grunt żeby zapał był.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 23 Kwiecień 2007 Share Napisano 23 Kwiecień 2007 Kiler mam orginał tego zdjęcia w domu, ale powiem Ci szczerze, że nie zwróciłem na ten fakt swojej uwagii. Co innego jakby to była laska to kto wie może też bym się ślinił tak jak ty na tego chłopaczka z pierwszego zdjecia w sweterku i z fujarka we wzwodzie." -tylko nie obrażaj sie na mnie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 23 Kwiecień 2007 Share Napisano 23 Kwiecień 2007 No i co się czepiacie chłopaka.Gościu ma ukryty w spodniach James Bond`owski superwykrywator i napewno wyciągał lepsze fanciory od was.Kindzal,tak drogą dedukcji to na drugim zdjęciu jesteś pierwszy z prawej.Zgadłem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 23 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2007 Igor, bardzo ciekawe stwierdzenie ;)Traper6,tak zgadles! Tylko teraz mnie zaciekawilo,kto sie kryje za twoim nickiem,bo cos go nie kojarze ?A co do Boczka" ,to niema sie co podniecac,chlop jest jaki jest,ale jest ok ! Pozatym to nie forum najnowszych krzykow mody francuskiej,tylko forum poszukiwaczy,wiec podziwiajmy nasze fanty,a nie czyjs sweterek,czy gumofilce...Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 23 Kwiecień 2007 Share Napisano 23 Kwiecień 2007 Kindzal(też sobie ksywe wymyśliłeś) podpowiem ci odnośnie traper6. Jest z Oławy i śmiga ze smętkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 23 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2007 Dzieki za info. Jednym slowem,swoj czlowiek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 24 Kwiecień 2007 Share Napisano 24 Kwiecień 2007 Igor GrożnyTak z ciekawości,to skąd masz o mnie takie info? Z rubryki Poznajmy się", czy też znamy się z wizji ?Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 24 Kwiecień 2007 Share Napisano 24 Kwiecień 2007 A jak myślisz? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 24 Kwiecień 2007 Share Napisano 24 Kwiecień 2007 Smiecimy wątek. To pierwsze, z rubryki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 25 Kwiecień 2007 Share Napisano 25 Kwiecień 2007 A tam kolega Kindzal się nie obrazi.Tak. Chodzi o rubrykepoznajmy się". A propo mistrzu gdzie są zdjęcia. Fanty ci się skończyły? Pozdrowienia dla kopaczy pracujących za granicą. Igor Grożny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 25 Kwiecień 2007 Share Napisano 25 Kwiecień 2007 Przytoczę ci mądre słowa które doszły mnie z Forum.Prawdziwi poszukiwacze się nie afiszują,tylko po cichutku..... robią swoje."Ja sie nie muszę afiszować,wolę popatrzeć na Wasze osiągnięcia".Znam poszukiwaczy z górnej półki któtrzy wykopali" domy, fury {przez duże F),i takie tam... a na te forum nawet nie zagłądają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 25 Kwiecień 2007 Share Napisano 25 Kwiecień 2007 Czyli jeszcze nie osiągnołeś ich pułapu.Głowa do góry.Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 Ano jeszcze nie,ale wszystko przedemną... Jak przeczytałeś moje 2 posty kretyni i szczęściarze" o których Ci wspomniałem na innym forum,to już wiesz co mnie kręci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 Czytałem. Mnie też kręcą takie rzeczy. Ale tego nie znajduje się na codzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grove3 Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 Traper znasz dziwny poszukiwaczy .Na 2 sposoby można cię zrozumieć .1 Domy fury - skąd one pod ziemią??2 wartość materialna - jezeli to cię podnieca to oby więcej takich poszukiwaczy jeżeli chcesz to ci pokażę gdzie jest zakopany gruby perzewód miedziany (kilka km. ) pojedziesz i też sobie wykopiesz furę i przestaniesz się pokazywać na tym forum może wtedy jakiś pożytek z tego będzieWidzę że jesteś pełną mordą poszukiwacz heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 Witam, muszę przyznać Panowie, że z przyjemnością odwiedzam Wasz wątek, ot tak ,po sąsiedzku. Szkoda tylko,że ostatnio idzie nie w tym kierunku, co trzeba. Pozdro z B-gu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1 Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 zamiast pisać te pierdoły to weźcie się za te ziemianki przy grodzisku Ryczyńskim,bo znów jak zajadę to nie będę miał jak się zabrać z tyloma fanciorami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 kindzal- gratuluje fajnych trafień –przy okazji mam pytanie czy saperki to macie jakieś nowoczesne ? z lusterkami ? hehe-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 28 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2007 Dzieki huku, takiej technologii to jeszcze niemamy,ale bylismy tacy jacys wczorajsi i nieogoleni ;)Mieszko od grodzisk to my sie trzymamy z daleka,wiec zbieraj sobie te fanty workami...Traper gratuluje wzlotow (i upadkow)...Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 28 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2007 Taki sobie alwan polny"...:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 28 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2007 Po oczyszczeniu, nawet przyjemnie sie prezentuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.