Skocz do zawartości

Nysa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 177
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Kiler mam orginał tego zdjęcia w domu, ale powiem Ci szczerze, że nie zwróciłem na ten fakt swojej uwagii. Co innego jakby to była laska to kto wie może też bym się ślinił tak jak ty na tego chłopaczka z pierwszego zdjecia w sweterku i z fujarka we wzwodzie." -tylko nie obrażaj sie na mnie.Pozdrawiam

Igor, bardzo ciekawe stwierdzenie ;)
Traper6,tak zgadles! Tylko teraz mnie zaciekawilo,kto sie kryje za twoim nickiem,bo cos go nie kojarze ?
A co do Boczka" ,to niema sie co podniecac,chlop jest jaki jest,ale jest ok ! Pozatym to nie forum najnowszych krzykow mody francuskiej,tylko forum poszukiwaczy,wiec podziwiajmy nasze fanty,a nie czyjs sweterek,czy gumofilce...
Pozdrawiam.

Przytoczę ci mądre słowa które doszły mnie z Forum.
Prawdziwi poszukiwacze się nie afiszują,tylko po cichutku..... robią swoje."
Ja sie nie muszę afiszować,wolę popatrzeć na Wasze osiągnięcia".Znam poszukiwaczy z górnej półki któtrzy wykopali" domy, fury {przez duże F),i takie tam... a na te forum nawet nie zagłądają.

Traper znasz dziwny poszukiwaczy .
Na 2 sposoby można cię zrozumieć .
1 Domy fury - skąd one pod ziemią??
2 wartość materialna - jezeli to cię podnieca to oby więcej takich poszukiwaczy jeżeli chcesz to ci pokażę gdzie jest zakopany gruby perzewód miedziany (kilka km. ) pojedziesz i też sobie wykopiesz furę i przestaniesz się pokazywać na tym forum może wtedy jakiś pożytek z tego będzie
Widzę że jesteś pełną mordą poszukiwacz heh

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie