draven85 Napisano 26 Marzec 2007 Autor Napisano 26 Marzec 2007 witam proszę o identyfikacje tego karabinu. jeżeli jest bez zamka mogę go legalnie trzymać w domu?:)
traper6 Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 Drawen 85.Przetnij fleksem całość wzdłuż osi karabinu.1.Będziesz mieć dwie sztuki.2.Każdy prokurator będzie Ci mógł nagwizdać. ;-DEgzekutor.A nie próbowałeś przed wierceniem odpuścić to żelazo tzn.rozhartować ?
draven85 Napisano 26 Marzec 2007 Autor Napisano 26 Marzec 2007 hehe dobry pomysł zwłaszcza sugestia że będę miał 2 sztuki hehe
traper6 Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 Pytałeś się o cenę.To teraz poważnie.Jak ktoś Ci za to da 30 zyla to pchaj od razu i to też z partyzanta.(cena giełdowa).Masz 2 istotne elementy broni tj.lufę i komorę zamkową.Nawiedzonego prokuratora nie będzie interesiło w jakim to jest stanie,a równie nawiedzony biegły sądowy orzeknie że po obróbce techniczno-mechanicznej tj.po renowacji można to wykorzystać jako element miotający rażące substancje (to wcale nie musi być nabój).
draven85 Napisano 26 Marzec 2007 Autor Napisano 26 Marzec 2007 nie chcę sprzedawać tylko pytałem orientacyjnie może lepiej będzie się go pozbyć ;)
traper6 Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 Gdybyś tego nie chciał przehandlować" to byś się nie pytał o cenę.Proste ? Narka,idę oglądać telepatora i córka mnie wygania z kompa.
draven85 Napisano 26 Marzec 2007 Autor Napisano 26 Marzec 2007 no nie proste bo to że chcę znać cenę nie jest jednoznaczne z chęcią sprzedaży
draven85 Napisano 26 Marzec 2007 Autor Napisano 26 Marzec 2007 witam proszę o identyfikacje tego karabinu. jeżeli jest bez zamka mogę go legalnie trzymać w domu?:)
draven85 Napisano 26 Marzec 2007 Autor Napisano 26 Marzec 2007 a czy w takim stanie legalne jest jego posiadanie? bez zamka i spustu? i jeszcze jaka jest jego wartość? pozdrawiam
e g z e k u t o r Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 jest to mauser, żeby się nikt nie przyczepił , należy przewierciś lufę w miejscu komory nabojowej, stal potwornie twarda, połamałem komplet wierteł, popaliłem, potepiłem, ale dziury nie zrobiłem., lepiej rozciąć wzdłuz szlifierka kątową.
Pytanie
draven85
witam proszę o identyfikacje tego karabinu. jeżeli jest bez zamka mogę go legalnie trzymać w domu?:)
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.