KURT2005 Napisano 26 Marzec 2007 Autor Share Napisano 26 Marzec 2007 TIX nieszalej za kogo ty mnie masz za 5 latka,spotkamy sie to sobie porozmawiamy nieoceniaj mnie jak mnie nieznasz.adres tego goscia z bródna podac moze tylko carmello wiec musicie cierpliwie czekac.Wiecej niemam zamiaru pisac reszta nalezy do carmella on ma wstawic fotke i adres,draznia mnie juz te pyskówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 Panowie chyba niepoważni - jedyne tak naprawdę honorowane papiery to certyfikaty wydane na okoliczność dekowania przez CLK w Warszawie i WITU w Zielonce i koniec w zasadzie- a twierdzenia że ktoś coś, albo BKA i prawo UE to wg. opowiastki dla naiwnych i handel kłopotami.Z Prokuratorem nie ma przeproś - ale każdy wie co robi, na własną odpowiedzialność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIX Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 no panowie... czapki z głów ! odnalazł sie certyfikat ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KURT2005 Napisano 27 Marzec 2007 Autor Share Napisano 27 Marzec 2007 TIX ty naprawde dziecko jestes własnie to pokazałes.A ja ci na to KNEBEL W RYJ DZIWKO!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIX Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 co..jeszcze jeden szlaczek za mało ?? Kurciku... cham jesteś i prostak to po pierwsze, po drugie dziwek to w swojej rodzinie szukaj, po trzecie to na klawiaturze nie pisze się ryjem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KURT2005 Napisano 27 Marzec 2007 Autor Share Napisano 27 Marzec 2007 Odwiedze cie w tym łochowie smieciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIX Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 taki odważny jestes ? no to moze dzis o 19 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KURT2005 Napisano 27 Marzec 2007 Autor Share Napisano 27 Marzec 2007 Niewszyscy siedza w domu i pierdola glupoty na forum jak ty(pracuje)Niemartw sie ja cie znajde jeszcze sie zdziwisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 Panie kurt po co te nerwy.Sezon depresyjny sie skonczyl.hehehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KURT2005 Napisano 27 Marzec 2007 Autor Share Napisano 27 Marzec 2007 Faktycznie olac go.Ide pokopac to mi przejdzie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIX Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 zmiękła rura :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KURT2005 Napisano 27 Marzec 2007 Autor Share Napisano 27 Marzec 2007 chyba tobie chłopku za Buga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 TIX ile ty masz lat kocino... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 Tix smarkaczu, przez tego typu wredne komentarze kiedyś zatańczysz z niewłaściwą osobą - i będzie bolało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIX Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 daruj sobie jeden z drugim bo takie teksty to naprawde mam gdzieś. wszyscy wiedzą że papier o którym jest mowa w tym temacie nie może istnieć w zgodzie z prawem obowiazującym na terenie Polski.a jak was tak odwaga rozpiera to trzeba sobie coś do roboty znaleźć a nie pisać głupoty o rusznikarzach z replikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KURT2005 Napisano 27 Marzec 2007 Autor Share Napisano 27 Marzec 2007 TIX wczytaj sie porzadnie replike proponował inny gosciu a ten co Carmello pisal jakis certyfikat wystawia z numerami broni itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 To forum odkrywcy ,czy piaskownica ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 Netowym napinaczom ,mowimy zdecydowane NIE !Kartki dla łobuzow : Dt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 Netowym napinaczom ,mowimy zdecydowane NIE !Kartki dla łobuzow : D";) Z tymi łobuzami to rozumiem żarcik, bo inaczej sam byś musiał karteczkę sobie wstawić:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 Znowu sobie jaja robicie. Kurt dostal bana za tak chamskie teksty i mam gdzies czy byly sprowokowane czy nie. Trzeba umiec nad soba panowac a nie smiecic komus na forum.TIX tez sie zalapal na kartke za prowokacje.Komu jeszcze bo wątek zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.