Skocz do zawartości

rusznikarz

KURT2005

Rekomendowane odpowiedzi

TIX nieszalej za kogo ty mnie masz za 5 latka,spotkamy sie to sobie porozmawiamy nieoceniaj mnie jak mnie nieznasz.adres tego goscia z bródna podac moze tylko carmello wiec musicie cierpliwie czekac.Wiecej niemam zamiaru pisac reszta nalezy do carmella on ma wstawic fotke i adres,draznia mnie juz te pyskówki

• Odpowiedzi 69
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Panowie chyba niepoważni - jedyne tak naprawdę honorowane papiery to certyfikaty wydane na okoliczność dekowania przez CLK w Warszawie i WITU w Zielonce i koniec w zasadzie- a twierdzenia że ktoś coś, albo BKA i prawo UE to wg. opowiastki dla naiwnych i handel kłopotami.
Z Prokuratorem nie ma przeproś - ale każdy wie co robi, na własną odpowiedzialność.

co..jeszcze jeden szlaczek za mało ?? Kurciku... cham jesteś i prostak to po pierwsze, po drugie dziwek to w swojej rodzinie szukaj, po trzecie to na klawiaturze nie pisze się ryjem.

daruj sobie jeden z drugim bo takie teksty to naprawde mam gdzieś.

wszyscy wiedzą że papier o którym jest mowa w tym temacie nie może istnieć w zgodzie z prawem obowiazującym na terenie Polski.

a jak was tak odwaga rozpiera to trzeba sobie coś do roboty znaleźć a nie pisać głupoty o rusznikarzach z replikami

Znowu sobie jaja robicie. Kurt dostal bana za tak chamskie teksty i mam gdzies czy byly sprowokowane czy nie. Trzeba umiec nad soba panowac a nie smiecic komus na forum.

TIX tez sie zalapal na kartke za prowokacje.

Komu jeszcze bo wątek zamykam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie