Skocz do zawartości
  • 0

bagnet s 98 wersja skrócona ???

torba5

Pytanie

Napisano

Koledzy czy to jest skrócona wersja s98 czy takowe były regulaminowo skracane a może to nie s98 proszę o pomoc pzdr Rafi

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam .Widzę że każdy ma stary opuszczony strych na którym wszystko sie trzyma :)) . w S98 nie ma co za bardzo składać , jedynie można coś obciać lub skrócić - chodz raz na giełdzie widziałem S98 z jelcem od radomia lub perkuna 29 .Jak koledze pałęta się głownia do S98 z piłą to chętnie kupię . Niestety mój bagnet został przywieziony z Francji.
Napisano
witam . Jest to przeróbka nie regulaminowa - bagnet pewnie był złamany lub też sam podoficer - oficer sobie go skrócił . Mam w swoim zbiorze taki sam egzemplarz tylko ma obcięty jelec i dłuższą głownie - przystosowana do pochwy od francuskiego berthera 92 . Pozdrawiam
Napisano
A sam to znalazłeś na opuszczonym strychu czy może ktoś teraz wyprodukował" takiego potworka z części które mu się pałętały ,i na allegro można spokojnie pisać o unikalnym eksponacie :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie