Skocz do zawartości

Coś dla córki

israel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jak w temacie - moja najmłodsza (17 lat) świdruje mi dziurę co by jej kupić wykrywkę i muszę! bo jak ją zabieram ze sobą to więcej chodzę z saperką niż z moim starym ulubionym Smętkiem - moje wymagania (nie jej!): lekka, nieskomplikowana (no może ciut bardziej od suszarki do włosów), bardziej na monetki, no i żeby w polu nie kasowała tatusia osiągnięciami, cenowo ok. 600Pln. Myślę o Bounty Hunter Tracker II lub coś w tym guście, taka lepsza zabawka. Czekam na sugestie.
Napisano
Dziecku smętka ale sobie Explorera albo Sovereigna :)

Gdzie to żeby pociecha wyprzedzała ojcostwo :)

Na serio to chyba właśnie BH albo jakieś Tesoro - Cibola ?
Napisano
Acer - czyżbyś znał ten ból? Ja mam 4 baby i pies też suka. Człowiek nie ma jak końca z końcem związać - a poważnie - dzięki , może jeszcze ktoś ma jakoweś sugestie.
Napisano
acer.... ty poważnie stawiasz Cibolę i BH Trackera jako równoważne? i to do 600 zł? to ja poproszę taką cibolę :)bo BH za tą cenę można nowego kupiś :)
israel... a patrzyłeś np na ACE 150 od garretta? poczytaj opinie (nie różnie się za wiele od ace 250 (bardziej zbajerzonego)
Pozroofka serdeczne :)
Napisano
Witam
Nie musi być nowy wykrywacz..jak nie nowy to na 100% polecam coś ze stajnie Tesoro lekkie i dla kobiety.
Pozdro
Heruss
PS. i zarąbiście skuteczne.
PS II a fajną masz tą Córę ;)?? Napewno fajną bo pokopać lubi ;))))
Napisano
Dzięki za porady - teraz coś będę mógł wybrać.
Córka, oczywiście, że fajna. Nie dość, że lubi pokopać (zwłaszcza na koszt tatusia) to od 13-go roku życia jako wolontariusz pracuje w wakacje na wykopach archeologicznych - chce studiować archeologię. Kiecki ją tak nie rajcują jak monetka czy grocik - i jak tu nie inwestować w latorośl. Czego i wam życzę. Pozdro i darz dół - israel
Napisano
Nie zapomnij o Rutusach, za 600 powinienes trafic uzywana Ultre II - to pies na kolorki, moze nawet lepszy do Garreta.
Napisano
Israel,jak Boga kocham zazdroszczę Ci takiej córki,naprawdę.Moja ma też 16 lat i za cholery nie chce się dać zabrać na wykopki.Obiecywałem że po wykopkach pujdziemy do sklepu i kupię jej cuda na kiju.Nic z tego.
Napisano
Ja kupiłem żonie Garretta ACE 150. Lekki, nieskomplikowany i monetki nim kosi. Zasięg może nie najmocniejszy, ale w końcu to miał być sprzęt dla kobiety, nie będzie kopała metrowej głębokości dołów. No i ten kobiecy kolorek :-)
Napisano
Za Cibolę musisz dać 1550 PLN ale jest tego warta,o ile szukasz kolorku - tyle za nówkę, bo raczej używanej nie nie kupisz - nikt nie wyzbywa się dobrego sprzętu.
pozdrawiam
Napisano
Dzięki chłopaki za sugestie i poważne podejście do sprawy. Coś napewno z tej listy wybiorę. I jeszcze raz dzięki w imieniu córki.
Traper6 - Nos do góry, może ci się trafi przyzwoity zięć-grzebidołek. Michalina w wieku 4 lat chodziła ze mną do lasu - ja z wykrywką, a ona miała liść klonowy na kiju i małpowała mnie. W zeszłym roku miała lepszy strzał na moim HS-3 niż ja (bo się dopchać nie mogłem)- więc MUSZĘ zainwestować w dziecię. Pozdro i darz dół. israel

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie