suchy ss Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 PS. Gratuluje ladnych trafien!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 16 Kwiecień 2007 Share Napisano 16 Kwiecień 2007 Znowu mam aparat więc wspólna fotka najlepszych fantów z 2 wypraw w zeszłym tygodniu.Nożyk P3 Solingen - nierdzewka,2 ładne haki mundurowe,guzik polski chyba wz.18,naparstek z sygnaturką 5/0,pozłacany medalik,i to dziwne coś wlewym dolnym rogu - jakby broszka z roslinką w środku,z tyłu ma dwa zaczepy i resztki złocenia.NO i oczywiscie blacha chyba saperów.Odnosząc się do postów Forestergd i zygagd - zakopuje po sobie dołki,nie o mnie chodzi.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 17 Kwiecień 2007 Share Napisano 17 Kwiecień 2007 lain, guzik to chyba wz.43. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitty Webster Napisano 17 Kwiecień 2007 Share Napisano 17 Kwiecień 2007 Lain a powiedz te 2 ładne haki mundurowe sygnowane moze RZM`em? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 17 Kwiecień 2007 Share Napisano 17 Kwiecień 2007 Guzik własnie nie wiem,kiedys kolega miał identyczny i mu zidentyfikowali jako wz.18.Haki nie sygnowane.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitty Webster Napisano 17 Kwiecień 2007 Share Napisano 17 Kwiecień 2007 A szkoda.. Kiedys w smietniku" trafilem identyczne haki od spodu sygnowane RZM, ale nie stety skasowalem je w Cylicie:/// Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carski Napisano 22 Kwiecień 2007 Share Napisano 22 Kwiecień 2007 Pierwszy wiosenny wypad na tannenberg.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 23 Kwiecień 2007 Share Napisano 23 Kwiecień 2007 W ramach akcji sprzątanie świata - oczyszczanie lasów z pierwszowojennych pozostałosci;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 23 Kwiecień 2007 Share Napisano 23 Kwiecień 2007 Medal na 300-lecie Panowania Domu Romanowów, wyszedł w pięknym stanie, po moczeniu w oliwce na awersie 50 % pozłotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 23 Kwiecień 2007 Share Napisano 23 Kwiecień 2007 Coś wygląda z ziemi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 23 Kwiecień 2007 Share Napisano 23 Kwiecień 2007 I jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 23 Kwiecień 2007 Share Napisano 23 Kwiecień 2007 I jeszcze sprzęt kuchenny, wszystko pięknie sygnowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 23 Kwiecień 2007 Share Napisano 23 Kwiecień 2007 A takie dwie blondyny spotkałem w środku lasu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osterode Napisano 23 Kwiecień 2007 Share Napisano 23 Kwiecień 2007 Moje wczorajsze trafienie. Szkoda, że orzełek kaleka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osterode Napisano 23 Kwiecień 2007 Share Napisano 23 Kwiecień 2007 I z kategorii ciekawe ewenementy przyrody. Tęcza na bezchmurnym niebie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 23 Kwiecień 2007 Share Napisano 23 Kwiecień 2007 WitamGratuluję fantów !Mam pytanko do kolegi Carski...co za element jest w lewym górnym rogu? wyszło mi kilka takich i nie wiem co to.Z góry dzięki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 25 Kwiecień 2007 Share Napisano 25 Kwiecień 2007 Jeszcze parę sztuk z mojej fabryki;)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 Dzisiaj taka srebrna (chyba) podstawka? talerzyk?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 tył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 Punca.Ktos kojarzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 I bagnetobranie w promieniu 10 metrów.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 30 Kwiecień 2007 Share Napisano 30 Kwiecień 2007 Taki ostvolker z zeszłego tygodnia.Nawet fajny,w lesie aparatu nie było...Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 1 Maj 2007 Share Napisano 1 Maj 2007 Spielmarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 1 Maj 2007 Share Napisano 1 Maj 2007 ten z 1814, ale przesadzilem z dodawaniem postów ( proszę o wykasowanie poprzednich powielonych) , pozdr j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 1 Maj 2007 Share Napisano 1 Maj 2007 i całość, w tym srebrny łańcuszek, i łańcuszek do cebulki" pozdr j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.