Skocz do zawartości

PROJEKT PzKpfw II

PATRON

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Panowie.
Pełen szacunek...
Naprawdę podziwiam za zaangażowanie i chęci...
Czekam na już ukomletowaną II.
Kozak88 i Okejos - tak trzymać - trochę humoru zawsze miło widziane :))
Napisano
Witam!
Moze warto byloby dorobic z przodu haki holowinicze. Czy oslona wizjera kierowcy nie jest ze zbyt cienkiej blachy, bo na pierszym zdjeciu gorna wyglada na pogieta?
Pozatym proponuje aby sprzet ze Skarzyska i Warszawy oddac chlopakom, bo widac ze maja zaciecie i umiejetnosci by odpowiednio go wyremontowac i zabezpieczyc przed postepujacym rozpadem.
Napisano
Witam !!
Jest piekny (przynajmniej dla mnie),ale nie znam sie na tym
tak dobrze jak inni na tym forum...Naprawde majty mam w kolanach !!!!!
Pozdrowienia i byle tak dalej
Napisano
panowie haki bedą. tak samo rynna na antene i antena. mysle ze marzec -kwiecien to juz bedziena zicher zrobione.
pamietajcie ze najdłużej robi sie wykonczeniówke
Napisano
osłona wizjera jest z efektem pogrubienia... wyszła tak dziwnie na fotkach bo.... jest jak w orginale ruchoma mozna ja od srodka rozszerzyc podczas normalnej jazdy i zwezic podczas walki. widocznie nierówno opadła i takie daje wrazenie pogietej
Napisano
Kawał świetnej roboty!! Gratulacje za zacięcie i talent!! Czyli jednak da sie cos w tym kraju zrobić i na dodatek porządnie tyle ze przez prywatna osobę!! Wielkie gratulacje dla twórców za pz II jak i za projekt 7tp. To podwozie jest świetną podstawa do budowy no no jeszcze kilka takich a na Bzurze szara stal rozjedzie nasza obronę. a nawet i jakiś Wespe by mógł powstać do innych rekonstrukcji:-D
Napisano
Witam. Apeluję do twórców PROJEKTU 7TP o jak najszybsze wyemitowanie cegiełek", o których była mowa w programie Było, nie minęło". Wszyscy widzimy, że jednak to nie jest projekt s-f... A że realny to wymaga kasy i WIARA powinna się dołożyć. Imienne cegiełki" - kupuję od razu dla siebie i żony :) Pozdrowienia.
Napisano
witam ,
w kwestii cegiełek imiennych będą już niedługo ( PR$OJEKT 7TP) jednak wszystko musi sie rozegrać zgodnie z literą prawa , a to wymaga pewnych ruchów które są w trakcie załatwiania.

PATRON
Napisano
DOPÓKI ktos nie zaczyna czegos robic to nie zdaje sobie sprawy jakie to sa potezne koszty.. powiem ze projekt panzer II pochłonał juz dziesiątki tys zł. a jak widać jeszcze nie koniec.
a tu było łatwiej była wanna z ukałdem jezdnym i silnikiem
Napisano
Macie racje Panowie były blachy karbowane na błotnikach, zwracam honor i chyle czołe :-)
Pozdrawiam
Napisano
Tak sobie porównuje drugie zdjęcie wstawione przez PATRONA i to wystawione przez a.korbaczewskiego i widze że chłopaki stanęli na wysokości zadania!Co do cegiełek to chętnie się dorzucę bo takie inicjatywy trzeba wspierać.Nigdy nie brałem udziału w żadnej rekonstrukcji ale czy każdy rekonstruktor maści wszelakiej przy udziale w inscenizacji mógłby wpłacić swój grosz na cel budowy 7TP lub innego realizowanego projektu?Przecież nie muszą być to wielkie pieniądze każdy grosz chyba się liczy choć koszty ogromne!
Napisano
Dla mnie SUPER!Patron skąd wziąśc takie podwozie może byc w takim samym stanie??? To Hotchkiss? napisz na priva..
Napisano
Witam,
Kloss - na pytanie skąd wziąć takie podwozie niestety nie odpowie ci -przepraszam
Kloss - tak to Hotchkiss

I najważniejsze o czym zapomnialem:
zdjęcia które tutaj zamieściłem zostały umieszczone dzięki uprzejmości Pani WIOLI BIER - bardzo dziękuję i przerpaszam za pominięcie w pierwszym poście.

PATRON
Napisano
Warsie projekt robił nam kolega który pracuje w Wojskowym biurze technicznym i tym sie zajmuje . robł to chyba na Cad'zie ale nie jestem pewien

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie