woytas Napisano 9 Luty 2007 Autor Share Napisano 9 Luty 2007 Nie moglem sie powstrzymac :)http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,3908159.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 9 Luty 2007 Share Napisano 9 Luty 2007 Strach pomyśleć co zrobią Nasi Koledzy po znalezieniu Tigra, jak poczytają posty Prawników".Moderatorze, skutki mogą być tragiczne....:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parowóz Napisano 9 Luty 2007 Share Napisano 9 Luty 2007 radziłbym bym zachować wiekszy dystans w temacie wszelkich doniesień z Rosji Kiedys za komuny pełno bylo tego rodzaju informacji - że zyja po 150 lat że ogorek urósł 5 metrów itp bzdury nie zawsze pisane na trzezwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Luty 2007 Autor Share Napisano 9 Luty 2007 Ech znajac ludzi radzieckich wiem, ze w tamtym obszarze platniczym wszystko jest mozliwe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ilkenau Napisano 9 Luty 2007 Share Napisano 9 Luty 2007 Wyłowili i zjedli? - nawet się domyślam czym przepijali:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 9 Luty 2007 Share Napisano 9 Luty 2007 Nie wiem kto był bardziej pomysłowy Ci co wymyślili tą historyjkę czy Ci rybacy którzy nie wiedząc co zrobić z ufoludkiem" - zjedli go!PROFILAKTYCZNIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R23 Napisano 9 Luty 2007 Share Napisano 9 Luty 2007 Surowego? To może odbić się kosmiczną grypą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_k Napisano 9 Luty 2007 Share Napisano 9 Luty 2007 w mordeczke hehehehehehehe to trzeba być naprawde albo tak bardzo głodnym albo tak bardzo wystraszonym hahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parowóz Napisano 9 Luty 2007 Share Napisano 9 Luty 2007 mały niuans słowny jak zauważył Ilkenau-oni go nie zjedli-oni zakąszali nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podziemny_Kosmos Napisano 9 Luty 2007 Share Napisano 9 Luty 2007 Hehe, ci Rosjanie :DByć może starsi forumowicze pamiętają taką gazetę sprzed kilkunastu lat o nazwie SKANDALE ? :DDla niewtajemniczonych - w gazecie tej roiło się od takich historii.Np. w jednym z numerów opisywano jakoby na jednym z poligonów w...ZSRR wylądowało UFO i zamieniło 28 żołnierzy w kamień. :DPozdrawiam wszystkich a w szczególności rosyjskich rybaków :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 9 Luty 2007 Share Napisano 9 Luty 2007 Ale prawdą jest jak opisywał Sołżenicyn.Więzniowie łagiernicy podczas pracy znalezli mamuta.Niestety naukowcy nie zdążyli go obejrzeć,gdyż głodni łagiernicy go po prostu zjedli.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 9 Luty 2007 Share Napisano 9 Luty 2007 @ Podziemny_KosmosSTARSI??!! Wypraszam sobie! ;-P Oczywiście, że znakomicie pamiętam to epokowe wydawnictwo. Twój przykład jest jeszcze jednym z tych bardziej rozsądnych i stonowanych. Mi utkwiła w pamięci historia o tym jak gdzieś w Amer. Pd. urodziło się dziecko z dwoma nosami i twarzy pokrytej szczeciną - ponoć matka miała coś doczynienia z lokalnym El Chupacabrą :-DDPamiętam też, że kupiłem stamtąd w sprzedaży wysyłkowej Nóż Przeżycia Rambo, w któego rękojeści było pełno ardzo przydatnego" sprzętu surwiwalowego. :-D Ah, aż się łezka w oku kręci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 9 Luty 2007 Share Napisano 9 Luty 2007 hahahhaha nie mogę sie powstrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Luty 2007 Autor Share Napisano 9 Luty 2007 a na podstawie skandali tvn zrobilo program... ie do wiary" ... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 9 Luty 2007 Share Napisano 9 Luty 2007 Phi, jak przyszli w 45 do dziadków to zjedli całą 3 kg puszkę pasty do podłogi, a w Poznaniu w prosektorium wypili spirt z preparatów anatomicznych ( prawie 30 l.). Zdrowy naród. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duncam Napisano 10 Luty 2007 Share Napisano 10 Luty 2007 No odlot, po prostu. I jeszcze ten film... To chyba jakaś akcja w stylu ilu kretynów zobaczy na tym pustym polu obraz biały kwadrat na białym polu" :-)To przecie zwykła bieługa (ryba, taki większy jesiotr) położona na grzbiecie brzuchem do góry. No to nie dziwota, że ją zjedli.Ale, ale. Dlaczego ufoludka"? Jeśli już to kofoludka" (po rosyjsku UFO to KOFO, a ponaszemu NOL), a jeszcze bardziej wodnoludka" :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 10 Luty 2007 Share Napisano 10 Luty 2007 Kawiorek z ufoludka:)>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aslv Napisano 11 Luty 2007 Share Napisano 11 Luty 2007 Panowie to ja go kurna zjadlem a teraz mam plecki ze skrzydelkami i sobie latam po irlandii :))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grechu Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 No przecież to jakaś odmiana jesiotra położona na grzbiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 Jeśli to nie fotomontaż to rybacy wyłowili nie znany gatunek ryby głebibowej.Nie wszystkie jak widac jeszcze odkryto.Nie wiem skad skojarzenie z UFO? Czym niby to cos mialo przyleciec,jak miło tym czymś sterowac i dlaczego wyłowiono to w morzu.Smaczne i owszem mogło być.Ryby są z reguły smaczne szczególnie gdy je przepic Goriłką":) Jak rosjanie w 45 wyzwalali mają rodzinną wioskę to ponoć w podstawówce wypili wszystkie odczynniki ze spreparowanych pomocy szkolnych".Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.