Heruss Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 eeee zaraz tam wariat ;) niedaleko Mieroszowa za polską granicą jest fajny historyczny autohandel....ostatnio jak tam byłem były 2 hitlerowskie blaszaki ze 3 jeep'y ale mi osobiście podobały się bardziej nowoczesne auta...Fordzik Mustang z 68 roku...mniam.PozdroherussPS. Kubelwagen'y były na chodzie ale blachy do remontu, były nawet części wyposarzenia, jak sikierki, łupatki...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 Wiesz, Hersuss, z całey szacunkiem, ale przeciez to nie jest bułka w hipermarkecie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 kwestia podejścia? I po jedno i po drugie trzeba się ruszyć w odpowiednie miejsce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 a ceny w zlociszach czy eurosach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heruss Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 w złociszach.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 jak sobie postawie garaz z chalupa to se chyba cos takiego kupie....- ale adres jesli mozesz to podeslij juz dzisiaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 daj namiary, czemu nie, w końcu człowiek uczy sie całe życie ( wyjatkiem jest Wars98, ale on potwierdza regułę)Wiec czemu miałbym nie sprawdzic, a nuż... i widelec :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heruss Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 Kurcze muszę zadzwonić do kumpla co mnie tam zawiózł bo za cholere nie moge sobie przypomnieć nazwy tego pepickiego miasta wiem że to po drodze do Jiczina (wiecie Rumcajs, Hanka i Cypisek ;)) Jutro napiszę co to za miasteczko.pozdroheruss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.