szczepciu Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2007 Jednym wiatr wieje w oczy, drugim pod nogi, aby daleko zalecieć jak skoczkowie, ale czasami pomaga poszukiwaczom.Ostatnie wichury dały się we znaki mojemu koledze z pracy.Zerwały mu część dachu. Zanim przystąpił do jego naprawy, został zmuszony do posprzątania strychu. W trakcie tych prac natknął się przypadkiem na takie cooooośśśś.................To nie jest wielkie znalezisko, ale myślę,że znajdą się tacy, których to zainteresuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2007 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2007 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2007 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2007 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2007 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 Nie sprzedałby jednej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Walwuch Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 Dołączam się do prośby kolegi - nie chciałby jednej z nich sprzedać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rg428 Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 nom ostatnio byłem na miejscuwce ale zrezygnowałem ,i to była dobra decyzj jakies 500 matruw straż leśna zaparkowała odemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 27 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2007 Koledzy!Niestety, nie są na sprzedaż. Pozdrowienia Szczepciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryszard Ochucki Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 a ile może być warta taka łuska? kiedyś znajomy chciał mi dać mosiężną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryszard Ochucki Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 Mnie to nie bawi.Jak ktoś chce to mogę zapytać-pytanie tylko ile można dać za taką łuchę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Walwuch Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 szkoda :( ja mam taką stalową, ale w cienkim stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 Mają nie zbite zapłonniki, więc niebezpieczne.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IRONRAT Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 Nawet bardzo. Podpadają pod ustawę o broni i amunicji. Ironrat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AK77 Napisano 8 Luty 2007 Share Napisano 8 Luty 2007 Tak są niebezpieczne . Strach się bać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 9 Luty 2007 Share Napisano 9 Luty 2007 Znajomy pewnie w dzieciństwie prochem się bawił. Widać że pociski wyłamano, a spłonki całe. Tak dzieciaki na wsiach proch wysypują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAZXXL Napisano 9 Luty 2007 Share Napisano 9 Luty 2007 maxiu a ty pewnie cos na ten temat wierz co ni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 10 Luty 2007 Share Napisano 10 Luty 2007 Taziu kopę lat :-). Żyjesz? odezwij się na priv co słychać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.