woytas Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2007 U mnie zaczelo leciec biale swinstwo z nieba :(Ciekawe jak dlugo sie utrzyma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podziemny_Kosmos Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 Nie martw się, w maju już na pewno będziesz mógł kopać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2007 w 3 polowie maja? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 My sie zimy no boimy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominer Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 do konca marca ma padac snieg :/ wiec pewnie znajac przewidywalnosc pogody na 2 miesiace ktora nie odbiega niczym od wrozenia z kart mysle ze juz w polowie marca bedziemy smigac z piszczalkami..badzmy dobrej mysli przynajmniej :) nadzieja umiera ostatnia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 Chyba obstawie na koniec zimy w okolicach 20 marca :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 24 Styczeń 2007 Share Napisano 24 Styczeń 2007 Bolszewixy grandzą mimo śniegu. Wczoraj rano nie było nawet płatka, a później...Oby do (szybkiej) wiosny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 24 Styczeń 2007 Share Napisano 24 Styczeń 2007 Najgorsze jest to, że opady śniegu są n i e u s t a n n e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5 SFG-SOG Napisano 24 Styczeń 2007 Share Napisano 24 Styczeń 2007 matko ale ładny płaszczyk =) pewnie z gumowego renifera ;-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 24 Styczeń 2007 Share Napisano 24 Styczeń 2007 ...a później...... pewna dwójka się zgubiła :) Dobrze że nie było wilków:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamAndy Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 Spoko. Poleży kilka chwil i zniknie. Nie to co było rok temu. Ziemia miękka a mróz malutki. Zapowiadają odwilż, więc tylko ręce zacierać i sprzęt szykować.Pozdr. Andy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 W Łodzi jest minus 8, a cały luty ma być podobno mroźny.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 Brzeg -10 za oknem:) zima musi być fanty poczekaja, choć fajnie się kopało bez moskitów w grudniu i styczniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 Wykrywacz już na kołku wisiał,czekając wiosny.A tu wieczorem dwóch klientów przychodzi,że jestem z wykrywaczem potrzebny.Sniegu 60cm.Oczywiscie poszedłem.Z niedowierzaniem patrzyli jak zamiatam wykrywką.Po kilku fałszywych sygnałach trafił się ten własciwy.Gosciu był szczęsliwy jak dawałem mu do ręki kluczyki z brelokiem od jego samochodu.Z tego wniosek :bądz zawsze gotowy. Pozdrawiam wszystkich oczekującch wiosny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 U mnie w Polkowicach z 30-40 cm było ale teraz pada deszcz i powoli topnieje :D :D :D hurra ! Może w środe jak nie będzie tego gówna to wyjde na poletko nowe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraktal Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 Spoko! Dziś kopałem w lesie. Temperatura na plusie, wszędzie da się saperkę wbić. Pare dni mrozów które były w Wielkopolsce to nie problem. Ziemia w lesie pod śniegiem i ściołą miękka. Miejscami przemarzła warstwa na 2-3 cm, wystarczy mocniej uderzyć saperką i już jest miękko. Jedynie lepki śnieg przywiera do sondy, wtedy staje się cięższa. Zasięg w śniegu dobry (kapselki i zawleczki od puszek łapie). Nic nie znalazłem, ale zawsze miło pomachać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.