woytas Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Napisano 23 Styczeń 2007 U mnie zaczelo leciec biale swinstwo z nieba :(Ciekawe jak dlugo sie utrzyma?
Podziemny_Kosmos Napisano 23 Styczeń 2007 Napisano 23 Styczeń 2007 Nie martw się, w maju już na pewno będziesz mógł kopać ;)
dominer Napisano 23 Styczeń 2007 Napisano 23 Styczeń 2007 do konca marca ma padac snieg :/ wiec pewnie znajac przewidywalnosc pogody na 2 miesiace ktora nie odbiega niczym od wrozenia z kart mysle ze juz w polowie marca bedziemy smigac z piszczalkami..badzmy dobrej mysli przynajmniej :) nadzieja umiera ostatnia :P
oksio Napisano 23 Styczeń 2007 Napisano 23 Styczeń 2007 Chyba obstawie na koniec zimy w okolicach 20 marca :-)
MK Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 Bolszewixy grandzą mimo śniegu. Wczoraj rano nie było nawet płatka, a później...Oby do (szybkiej) wiosny!
acer Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 Najgorsze jest to, że opady śniegu są n i e u s t a n n e
5 SFG-SOG Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 matko ale ładny płaszczyk =) pewnie z gumowego renifera ;-D
cis Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 ...a później...... pewna dwójka się zgubiła :) Dobrze że nie było wilków:)
KamAndy Napisano 25 Styczeń 2007 Napisano 25 Styczeń 2007 Spoko. Poleży kilka chwil i zniknie. Nie to co było rok temu. Ziemia miękka a mróz malutki. Zapowiadają odwilż, więc tylko ręce zacierać i sprzęt szykować.Pozdr. Andy.
Boruta Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 W Łodzi jest minus 8, a cały luty ma być podobno mroźny.Pozdrawiam
k-szela Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 Brzeg -10 za oknem:) zima musi być fanty poczekaja, choć fajnie się kopało bez moskitów w grudniu i styczniu.
tadziu6 Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 Wykrywacz już na kołku wisiał,czekając wiosny.A tu wieczorem dwóch klientów przychodzi,że jestem z wykrywaczem potrzebny.Sniegu 60cm.Oczywiscie poszedłem.Z niedowierzaniem patrzyli jak zamiatam wykrywką.Po kilku fałszywych sygnałach trafił się ten własciwy.Gosciu był szczęsliwy jak dawałem mu do ręki kluczyki z brelokiem od jego samochodu.Z tego wniosek :bądz zawsze gotowy. Pozdrawiam wszystkich oczekującch wiosny.
DJ MHz Napisano 28 Styczeń 2007 Napisano 28 Styczeń 2007 U mnie w Polkowicach z 30-40 cm było ale teraz pada deszcz i powoli topnieje :D :D :D hurra ! Może w środe jak nie będzie tego gówna to wyjde na poletko nowe :D
fraktal Napisano 28 Styczeń 2007 Napisano 28 Styczeń 2007 Spoko! Dziś kopałem w lesie. Temperatura na plusie, wszędzie da się saperkę wbić. Pare dni mrozów które były w Wielkopolsce to nie problem. Ziemia w lesie pod śniegiem i ściołą miękka. Miejscami przemarzła warstwa na 2-3 cm, wystarczy mocniej uderzyć saperką i już jest miękko. Jedynie lepki śnieg przywiera do sondy, wtedy staje się cięższa. Zasięg w śniegu dobry (kapselki i zawleczki od puszek łapie). Nic nie znalazłem, ale zawsze miło pomachać :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.