maru Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maru Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 mam pytanko co moze oznaczac ten nr.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maru Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 i kawalek orginalnego kamuflazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 Niestety na żadnym z dostępnych zdjęć nie widać podobnego oznaczenia. Może ktoś będzie miał jakąś sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maru Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 podczas transportu Krupp Protze Kfz 69... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 28 Maj 2008 Share Napisano 28 Maj 2008 Cos mi te kółka nie pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maru Napisano 28 Maj 2008 Share Napisano 28 Maj 2008 Ciekawe rozwiazanie :) kola sa z SDKFZ 8 pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 7 Czerwiec 2008 Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Wersja morska ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gebhardt Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 To ostatnie na pierwszy rzut oka przypomina barke inwazyjna do operacji Seelowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 6 Lipiec 2008 Share Napisano 6 Lipiec 2008 Walki na rzeka Narwa sierpień 1941 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 To nie pokrowiec na koła, ale pokrowiec zamka zdjęty do strzelania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 Wklejone przeze mnie zdjęcie gdzie się zawieruszyło więc pozwolę sobie jeszcze raz wkleić Walki na rzeka Narwa sierpień 1941Jeśli chodzi o pokrowiec, oczywiście mogłem się pomylić ...... opis zdjęcia przepisałem tak jak one było opisaneDziękuję za skorygowanie mojego wpisu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 12 Lipiec 2008 Share Napisano 12 Lipiec 2008 Zdjęcie wykonane podczas prób testowych śmigłowca Fa 223 V 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 14 Lipiec 2008 Share Napisano 14 Lipiec 2008 Znaczy ze dzwiga on nasza przedmiotowa wz.18? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 AAF American Armoured Foundation Tank Museum Danville, VA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misio3 Napisano 28 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2009 Dziekuję Wszystkim za udostępnione materiały w tym poście !. Pozdrawiam !.Polecam stronkę :http://www.mhmg.gda.pl/index.php?view=event,160&oddzial=6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misio3 Napisano 28 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2009 Przepraszam, nie w poście a w całym temacie :o). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerhrabia Napisano 29 Styczeń 2009 Share Napisano 29 Styczeń 2009 Witampytam tak z ciekawości czy jest taka armatka u nas w kraju?? i czy to była dobra armata zważywszy na jej bardzo krótką, lufę i uciążliwość prowadzenia precyzyjnego ostrzału?Pozdarwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 29 Styczeń 2009 Share Napisano 29 Styczeń 2009 http://www.lovettartillery.com/7.5cm_Gebirg_Kanone_L_13.htmljak w temacie fotki armaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 29 Styczeń 2009 Share Napisano 29 Styczeń 2009 http://www.lovettartillery.com/a tu wiele wiele zdięć różnych armat niemieckih .JAk koledzy chcą to mam sporo linków na temat armat .zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.