Skocz do zawartości

Podlasie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 337
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam ponownie!

hehehe

Jeśli dobrzę kojarzę to chyba m.in. dzięki Tobie jest u mnie! Także oficajlnie dzięki za pomoc!

Pozdrawiam, Łukasz
Napisano
Witam!

Buc bucem, ale trzeba przyznać, że miał kilka ładnych trafień. Szkoda tylko, że to wszystko zalega w kiepskich warunkach i pomimo hektolitrów przepalonego oleju, złotolu, srebrolu etc. dalej gnije...

Ostatnio kolega u podobnego gościa trafił kilka wrześniowych ciekawostek. Trwają pertraktacje i miejmy nadzieję, że fanty trafią w poważną kolekcję, gdzie zostaną prawidłowo oczyszczone i zakonserwowane!

Nie ma nic piękniejszego niż kolekcja Poloników!

Pozdrawiam, Łukasz
  • 1 month later...
Napisano
Witam!

No jak tam Panowie? Nic nikt z Was nie znalazł? hehehe

Wrzućcie parę fotek...

Ja np. w ostatni piątek trafiłem saperki, ładne podkute i kubeczek do manierki /pożal się Boże niemieckie wszystko.../ na wioseczce. A Wy? Niby wszyscy jeżdżą, szukają, ryją tylko efektów nie widzę. :-)

Pozdrawiam, Łukasz
Napisano
Ohoo, teraz będzie ślinienie się i sensacja ;-) A że owszem jest się czym chwalić, Łukasz stopniuje to napięcie, coby nie eksplodowało tak nagle i niekontrolowanie ;-)
Napisano
Witam ponownie!

Hyhyhyhy

Ale to fajne- pokazuje człowiek kawałek czegoś i zaraz piszą, dzwonią żeby pokazać więcej :-)

dobre dobre :-)

:-))))))))))))))))))))))))))))))
  • 3 weeks later...
Napisano
Witam!

Tam gdzie jeszcze nikt nie był... ;-)

Teraz się obijam. Nic nowego nie wpadło, z kilkoma rzeczami się rozstałem /cholerny XXI wiek i cholerne niezbędne już teraz do życia pieniądze/.

No, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło- kupiłem radziecki motocykl, Urala z koszem.

:-)

Pozdrawiam, Łukasz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie