szczepciu Napisano 20 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2007 To utwierdziło nas w przekonaniu, że jednak trzeba całą tę szopę przeszukać bardzo dokładnie. Ruszyliśmy ze zdwojoną energią do pracy. Pot ciekł nam po plecach. Już powoli mieliśmy tych rupieci dość, gdy nagle znajomy, trzymając coś w ręce, zapytał:- A cóż to jest?- O! Jasny gwint ……………….. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareQ Napisano 21 Styczeń 2007 Share Napisano 21 Styczeń 2007 :) jak w dobrym serialu - akcja sie rozkręca, coś się dzieje i... przerwa na reklamę :) czekamy na ciąg dalszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gizio Napisano 21 Styczeń 2007 Share Napisano 21 Styczeń 2007 SerwoNo może być przerwa,ale panowie bez reklam,bo często przełanczam na inny kanał.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 21 Styczeń 2007 Share Napisano 21 Styczeń 2007 Szczepciu mein Gott.... schnell bitte:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guderian Napisano 21 Styczeń 2007 Share Napisano 21 Styczeń 2007 Szczepciu !!!! Trzeba wykupic abonament czy jak,zeby dowiedziec sie reszty ? No dawaj !!!! Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 21 Styczeń 2007 Share Napisano 21 Styczeń 2007 a tak na marginesie jak(czym?)szczepciu wyczyściłes tak ładnie ta sapreke?daj prosze przepis tu albo na maila:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerard_w Napisano 21 Styczeń 2007 Share Napisano 21 Styczeń 2007 a ja proszę przed następnym odcinkiem jako pierwsze słowo no w nawiasach żeby wszyscy wiedzieli :) i mam nadzieja że serial lecieć będzie codziennie :) po 3 odcinki.. rano południe i wieczór :)Pozdroofka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 21 Styczeń 2007 Share Napisano 21 Styczeń 2007 WitamNo opowieśc ciekawa, i trzyma w napięciu, Szczepciu możesz dać przepis takiego ładnego czyszczenia?:)Pozdrawiam i czekam na ciąg dalszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 21 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2007 - To przecież hełm!- A czemu taki dziwny? – zapytał mój współtowarzysz. - Do wybierania gnojowicy był przerobiony. A ostatnio to go używano do lepiku – stwierdziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 21 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2007 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 21 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 Saperka LWP, a chełmik chyba wrześniowy.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 22 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2007 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 22 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2007 Po wyczyszczeniu i rozprawieniu się z tym uchwytem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 22 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2007 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 22 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2007 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 22 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2007 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 22 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2007 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 22 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2007 Chciałem Was przeprosić za te przerwy w wysyłaniu zdjęć i wszelkie opóźnienia, ale mam ostatnio cholerne problemy z Internetem.Czarek, Maniek7_2006!Szczotka na wiertarce, WD-40 i znowu szczotka.Pozdrawiam Boruta!Na pewno jesteś przekonany,że saperka to LWP?Oczywiście to jeszcze nie koniec historii. Mam nadzieję, że w końcu uporam się z tymi internetowymi problemami.Pozdrawiam Szczepciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parowóz Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 piekna beletrystyka - żeby chociaz 1 % był w tym prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 Hełm w wersji OPL. powinien być pomalowany szaro niebieską farbą.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokfan Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 Witam!Kolego Parowóz! Wszystkie opowieści Szczepcia są literacko opisanymi FAKTAMI! Znam się z nim od wielu lat , często współdziałamy i jeszcze nigdy nie stwierdziłem by okoliczności znalezienia pokazanych przez niego w różnych wątkach fantów nie pokrywały się z prawdą! Pozdrawiam!lokfan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 Dzięki Serdeczne Szczepciu.Pozdrawiam Serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2007 Szopa przeszukana! Ale ciągle nie ma tego, o co nam chodziło od początku.- A może pójdziemy teraz na strych? Niby tam wszystko przeszukałem, ale może ty będziesz miał więcej szczęścia. Wyszliśmy więc na górę. Włączyłem zwiadowcę i metr po metrze zacząłem przeszukiwanie strychu. Oczywiście piszczał co jakiś czas, ale jak to bywa … dużo metalowej drobnicy, ale cały czas brakowało większego sygnału, który dawałby nadzieję na coś fajnego.Doszedłem w ten sposób do komina. Objechałem dokładnie wszystkie jego ściany. W pewnym momencie machnąłem nad jedną z desek za nim. Sprzęt zaczął ostro wyć. - Tu jest coś większego – stwierdziłem. – Przynieś jakiś łomik albo siekierkę, bo musimy oderwać jedną z tych przybitych desek. Mój znajomy jakby dostał skrzydeł i sfrunął lekko jak skowronek na dół. Po chwili usłyszałem tylko trzask przerzucanych sprzętów, a w niedługim czasie zobaczyłem jego samego z siekierą w ręce. Z zapałem zabrał się do odrywania deski, którą mu wskazałem. Bardzo szybko uporał się z tą przeszkodą. Gdy tylko droga była wolna, włożyłem rękę pod deski i zacząłem szukać przyczyny tego sygnału. Garściami wyrzucałem resztki starej słomy, liści i innych „śmieci” służących za ocieplenie domu. Po chwili w ręce poczułem coś metalowego. Jak się okazało, był to …………………… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2007 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.